פנטזיות, העברות וחוזים: פרנקי עד 2029

כל פעם שאתלטיקו מפסידה, אלבארז מחפש דרך החוצה.
כל פעם שאתלטיקו מנצחת, המחיר שלו עולה בעוד 30 מיליון.

יש לו חוזה עד 2030. זה אומר שאתלטיקו לא צריכה להתרגש עד קיץ 28’ אז רק הם יהיו בעמדה בעייתית.
מצד שני אלבארז הוא טאלנט של פעם ב… וזה אומר שהוא לא יסתפק בקבוצה שלא מתחרה על כלום.
במקרה של כישלון העונה, יוכלו להחזיק אותו בזכות החתמות חדשות ו/או חילופי מאמן(סקאלוני? גז’ארדו?).
אם גם זה לא יצליח קיץ 27’ זה כנראה יהיה הפתח הראשון להוציא אותו מאתלטיקו. אז הוא יהיה בן 27.5.

מתחילים להתקרב סוף סוף.

וואללה, אם נחזור לאותו דיון היפותטי, ב 404 מיליון כשלאפורטה הוא הנשיא, אני כן מוכר.

זה לכל הפחות שווה דיון, לעומת מה שהציעו לנו פה בזמנו.

זה בערך הסיכוי שימנו אותי לנשיא המדינה…

התשובה שלי היא עדיין לא. אתם יכולים להביא בכסף הזה את חוליאן אלברז, את רודרי ואת סלאח - אבל כשהמשחק תקוע, ושום דבר לא הולך לא יהיה לכם את השחקן הזה שיכול לשנות את המשחק 180 מעלות.

וכפי שאנחנו רואים - גם עם כ”כ הרבה כסף, אנחנו נוכל להביא אולי 3 כוכבים במקום. זה לא יפתור לנו את הבעיות בהגנה, אנחנו עדיין הצטרך לקוות שפרמין יוכל לתת הרבה יותר ממה שהוא שווה, ועוד פציעה של ראפיניה תתקע אותנו שוב לאורך זמן עם ראשפורד.

ב 404 מיליון אתה יכול להעמיד סגל לגיטימי לחלוטין.

הדגשתי את הנושא של תחת איזה נשיא הייתי מסכים למכור. זה משמעותי מכיוון שכמו שאתה אומר, תחת נשיא אפס כמו הנחש 404 מיליון זה מעט כסף. אבל עם ההתנהלות הכלכלית השפויה שלאפורטה הביא איתו זה סכום עצום. פעמיים המינופים שהשגנו לעונה הראשונה של צ׳אבי.

ימאל הולך להיות לא ספק השחקן הטוב בעולם, אבל ברמה הקבוצתית יש לנו הרבה חורים להשלים בסגל, עוד לפני שמדברים על לעבות אותו.

אני לא חושב שנמכור את ימאל או שיציעו לנו עליו 400 מיליון, וזה משמח אותי מאוד.

אבל היפותטית… כנראה שלא הייתי נחרץ באותה מידה כמו שהייתי עבור 250.

ראשית, CIES די מבלשטים את המוח. אני הפסקתי להסתמך על המודלים שלהם, הם מנפחים שווי כדי ליצור כותרות.

לפעמים הם מציגים סטטיסטיקות שאין במקומות אחרים, רק זה מעניין.

שנית, 404 מיליון זה בדולרים. ביורואים זה 350 מיליון. זה לא ישנה את הדיון פה, אבל זה הסכום.

שלישית, רק כדי להראות עד כמה CIES מנפחים את השווי, הנה כמה שחקנים צעירים שאתם מכירים : קוברסי 113 מיליון, מאסטה של ריאל 102 מיליון, אנדריק 73 מיליון, מארק גיו 44 מיליון.

אתם חושבים שמישהו נורמלי, לא צ’לסי ולא הסעודים, היה קונה אותם בסכומים האלה?

רביעית, יש להם גם טבלה של שחקן עם שווי שוק הכי גבוה בקבוצה. אני מכיר את סכומי ההעברות פלוס מינוס, אף אחד מהם לא נקנה בסכומים שמוצגים.

או שכל המוכרים פריירים, או שהמודל של CIES דפוק.

אגב, ב 1.1.2025 הם העריכה את לאמין ב 180 מיליון. לא יודע מה הוא עשה ב 10 חודשים שהכפילו את השווי שלו. כנראה זה לא הוא, הם פשוט עדכנו את המודל.

לפי טראנספרמארקט, לאמין שווה 200 מיליון.

לפי FOOTBALL BENCHMARK, שווה 280 מיליון. יש עוד מודלים, אלה אתרים שאני מכיר.

העיתונאי/מקושר ז’ואן פונטס טוען ש’‘איניגו מרטינז משוגע על חזרה לבארסה’'.
גם אם נכון, מאמין שזה בלתי אפשרי לקבל אותו חזרה בהתחשב בשכר הנוכחי ומצב הפיירפליי.

לאור היכולת של קונדה, מקשרים גם את קאנסלו בחזרה לבארסה.

הייתי שמח לראות את השניים הללו, ואת גרימאלדו. אנחנו צריכים שחקני הגנה. והרבה.

לאור היכולת של עיתונאים הנ’’ל לשאול שאלות מפגרות, מישהו שאל את דקו על חזרה אפשרית של מסי.

דקו נאלץ למלמל משהו על כמה לאו גדול, אבל יש לו חוזה, הוא בוודאי היה תורם , אבל יש לו חוזה, בלהבלהבלה.

שלב הבא כנראה יהיה חזרה אפשרית של אטו ורונלדוניו, ואחר כך אם אפשר להחיות את קרויף כמו בפארק היורה.

אני ראיתי את ריבאלדו במשחקים של בארסה זקנים, אני מקבל אותו בחזרה גם היום.

הבחור פחות פציע מאולמו, פחות עייף מפדרי ויותר חד מלבה, לקחתי!

מסי ואיניגו לחצי עונה וצריך לבנות פסל של דקו.

הפסל הזה צריך להיות פסל אנושי בראמבלס כדי שעל הדרך הוא גם יקבץ נדבות כדי לממן את האירוע הזה.

אל דאגה, אנחנו בדרך למכור את ‘‘בארסה סייבר’’ בכמה מאות מיליונים. רק מחכים לאישור של טבאס לגבי הפיירפליי.

מיד אחרי הכסף מנייקי וליברו. עניין של שעות.

בשביל זה צריך את דמבלה.

לאפורטה מאשר שהארכת חוזה של אריק גרסיה הושלם ויוצג ב11 דצמבר

אחד ההפתעות המשמחות של השנים האחרונות.

רישמי

קצת פנטזיות לצחוקים, בעקבות האמירות של צ’ולו על ראפיניה, אם הצעת טרייד בינו לבין יקיר הפורום חולי תעלה בטעות. מה בוחרים?

• להביא את חולי
  • להשאיר את ראפיניה
0 מצביעים

כן

לדפוק את הראש בקיר כל פעם שמדברים על אלבארז.