מי שהצביע על להחליף את ראפיניה כנראה ראה הוקי בחודשים האחרונים.
ניתן לזה טיעונים. לא רק שאני אוהב את חולי, אבל הערך ראפיניה עצום לקבוצה מבחינה מוראלית. בראות עיני מדובר על הקפטן הכי ראוי בקבוצה, וגם ברמה הפילוסופית, לא הייתי רוצה שנוותר על שחקן שאוהב את המועדון נותן לנו ערך מוסף מקצועית ומוראלית בשביל שם נוצץ, גם אם קוראים לו חולי אלבארז אותו אני מאוד אוהב
חחח פרננדו פולו יורה לכל הכיוונים.
מי מכל הנ”ל שמאלי ועם משחק רגל טוב?
לא יודע לגביי משחק רגל טוב, אבל פאו טורס, שלוטרבאק, באסטוני, וגבר על דיול שמאליים.
גואיי וקונאטה ימניים.
למעט קונאטה שאני פחות מכיר, השאר כולם עם משחק עם רגל טוב(מאוד אפילו), ובעלי רגל שמאל למעט גהי שהוא ימני שמשחק בשמאל(אך גם יודע לשחק עם רגל שמאל).
גברדיול ובאסטוני אלו אופציות פרימיום שסביר להניח שבכלל לא בשוק.
גהי ושלוטרבק השמות המובילים בשוק בגלל שהם רגע לפני קפיצת המדרגה וגם מסיימים חוזה בקיץ הקרוב והבא(בהתאם). הגרמני נחשב לעילוי מיוחד בצד הטכני(עבור בלם).
לא יצא לי לעקוב אחרי פאו טורס בוילה אבל בויאריאל עשה רושם שלוקה טיפה באגרסיביות. לא הייתי לוקח את הגרסה ההיא לבארסה הזו.
האמת שזאת נקודה ממש טובה, כי כרגע חסר לנו גם מנהיג או עוגן בהגנה. איניגו, מעבר להיותו בלם שמאלי עם רגל שמאל טובה, היה גם ממש מנהיג הגנתי. לזה אין לנו עוד ממש פיתרון בקאדר בלמים הקיים.
זו בעיה כי החתיכה החסרה של הפאזל אצלנו זה פחות או יותר הבלם ‘‘המושלם’’. ואני גם מבין את המחשבה של לא לרצות לשלם מחיר ‘מצוין’ על בלם ‘טוב’ שלא בהכרח ישדרג אותנו.
אם יש איזה ‘‘קובארסי שמאלי’’ בשוק, לא מן הנמנע שילכו עליו וימשיכו עם אריק ואראוחו/כריסטנסן/מרטין.
מסכים עם אריאל.
אם היו רוצים “בלם טוב” היו מחדשים לכריסטנסן וזהו.
“בלם מושלם” חייב להיות שדרוג רציני עליו, וזה לא קל ולא זול.
לדעתי, שלוטרבק וקונאטה מעולים, מפאו ויקטור, גהי ובאסטונה לא ראיתי מספיק, ועל גוורדיול אין מה לדבר בכלל אם אין נפט מתחת לקאמפ.
כמה עדכונים חשובים:
-
בארסה צריכה להחליט בשבועיים הקרובים אם היא מנצלת את הפציעה של כריסטנסן לצורך החתמה של שחקן חדש.
-
לפי הדיווחים בארסה לא מעוניינת להחתים שחקן שמסיים חוזה(אותו אפשר להחתים בחינם בסיום העונה) ומתרכזת בבלמים מנוסים שיגיעו לטווח הקצר או בלם צעיר לטווח ארוך. במטרה לשמור את ההשקעה הגדולה לקיץ.
-
השם המוביל הוא של ניית’ן אקה ההולנדי של סיטי, שכמעט ולא משחק שם כרגע וכנראה יעזוב בינואר.
סיטי רוצים מכירה, דבר שיכול להקשות על עסקה אפשרית מול בארסה. -
לקראת הקיץ הדיווחים כרגע הם שמארק גהי האנגלי מתרחק בגלל שמעוניין לקבל החלטות מהר ובארסה לא יכולה כרגע להתחייב לשום דבר.
ישנן שמועות שדקו רוצה מאוד את באסטוני האיטלקי, אבל לא משהו קונקרטי. -
בארסה מנהלת מו’'מ מתמשך עם אל אהלי עבור חאמזה אבדלקארים, מצרי בן 17 שמשחק בעמדת החלוץ המרכזי.
חאמזה התגלה באליפות העולם עד גיל 17 ששוחרה לאחרונה, ובארסה מנסה להגיע להסכם שיוביל אותו לקבוצת המילואים. הוא מצעדף את בארסה למרות הצעות מעניינות אחרות. -
בבארסה בוחנים איך להמשיך את ההתקשרות עם מארקוס ראשפורד מעבר לעונה הנוכחית אחרי שפליק הביע שביעות רצונו מהאנגלי.
זה רכש לבארסה ב’ , לא ראיתי בשום מקום איזשהו הקשר לקבוצה הראשונה.
בארסה מציעה 2 מיליון, המצרים רוצים הרבה הרבה יותר.
כתבתי למילואים.
נו, מעולה. הוא לא התלונן על זה שהוא התאקלם בברצלונה ולא רוצה לעזוב את העיר? ![]()
עכשיו שישלמו. הבעלים שלהם זה הבעלים של סיטי - יש להם כסף.
אם הוא יסכים לבוא בשכר נמוך, זאת אופציה מעניינת. שחקן שיכול לשחק בכמה עמדות.
צריך לזכור שאנחנו מוגבלים לשחקן אחד בלבד בינואר על חשבון 80% מהשכר החצי שנתי של כריסטנסן. כלומר כל החתמה מעבר להשאלה לחצי שנה היא בגדר הנפצה של עיתונאים. גם שחקן יקר כמו אקה הוא לא ריאלי.
קאנסלו בין היחידים אולי שיכול להסכים להשאלה של חצי שנה. אין לי מושג מה הכושר שלו. אבל אם מביאים אותו, אי אפשר להביא מישהו אחר בנוסף.
ולאחוביץ׳ בחינם גם נשמע מעניין.
קאנסלו קצת בלוף בעיניי. שחקן שלא יודע להגן וגם לא רוצה.