דימה עד כמה שאני זוכר אפשר גם להחתים שחקן ולרשום אותו רק לחצי עונה.
זה מה שעשינו עם ויטור רוקה.
זה לא מה שאני זוכר.
אני זוכר שכאשר איניגו חתם לשנתיים ,רשמו אותו לעונה אחת ובקיץ שאחרי לעוד עונה. אבל אני בטוח שזה לא יכול לעבוד ככה כשרושמים שחקן על חשבון שחקן פצוע.
גם אם אתה צודק וזה אפשרי טכנית, יהיה זה מאוד לא חכם “להיתקע” עם שחקן יקר ולא רשום בקיץ .אף אחד לא יודע כרגע איך העונה הזאת תסתיים מבחינה פיננסית ומה תהיה תקרת השכר בקיץ.
בסדר, אני טעיתי ואתה צודק.
זה עדיין בתוקף. יהיה טיפשי להביא מישהו מעבר להשאלה קצרה.
אני רואה שהדיבורים מתחזקים, ואני חייב לומר שהייתי מאוד סקרן איך העונה שעברה הייתה נראית איתו.
אני לא חושב שהוא החתמה הכרחית, אבל יכול להיות אס מהספסל בשני הצדדים של המגרש.
צריך לזכור שמדובר בשחקן שבשיאו הגיע לרמה שמעט מאוד מגנים בהיסטוריה הגיעו אליה.
אני בדעה שנעשה לו עוול. היה מדהים ונטחן עד דק.גם צ’אבי לא הבין בדיוק מה לעשות איתו ואיך. אני חושב שהוא יכול להיות מדהים אצל פליק.
אני גם לא חושב שנעשה לו עוול - זוכר שהוא היה מהאהובים בקבוצה ובקרב האוהדים ורצה להישאר אבל רק המכשול הכספי מנע מזה לקרות. יש להגעה שלו בינואר פוטנציאל מטורף להוסיף לנו ורסטיליות, גיוון טקטי ועומק. אני לגמרי בעד.
נשמע שהוא מתרחק כי אנחנו דורשים מהקבוצה לשלם חצי מהשכר ומקאנסלו לשלם את החצי השני. מבאס מאוד כי בין הפציעות של באלדה לחוסר היציבות של קונדה - אנחנו צריכים מגן כמו אוויר לנשימה. הוא גרימאלדו ובלם, ואני מוותר על חיזוק התקפי בקיץ.
אני זוכר שקאנסלו התחיל מצוין אצל צ’אבי, דעך בהמשך וסיים עונה בתור אחד השנואים בפורום.
מאז אני לא חושב שראיתי אפילו דקה אחת אותו משחק. מישהו מכם עוקב אחרי הקבוצה שלו? או הנבחרת? מה שהיה לפני שנתיים לא אומר שהיכולת שלו עדיין כזאת.
בנוסף יש לנו גם בעיה לוגיסטית וגם בעיה כספית. בשביל להביא מישהו, קודם צריך לקבל אישור שכריסטנסן פצוע ל 4 חודשים, וזה עוד לא קרה. לא הגישו את הדוחות הרפואים אפילו.
קאנסלו מרוויח הון תועפות , אז הוא או המועדון שלו יצטרכו לממן חלק גדול מהשכר. לא פשוט העניין כשאינטר מוכנה לשלם לו יותר.
אני אישית פסימי לגבי הגע. שחקן בסדר הגודל הזה.
אני מוותר על חיזוק להגנה תמורת חלוץ מרכזי טוב. מעדיף לנצח 5-3 כל משחק על פני 1-0.
זה המשפט היחיד בהודעה שלך שאני לא מסכים איתך דימה
קבוצה שחוטפת בכמות כזו בד”כ לא תגיע רחוק.
לדעתי חיזוק הגנתי זה הדבר הכי חשוב שיש לנו כרגע.
קאנסלו צבר אנטי אצל האוהדים בגלל שמול פסז’ התגלה להם שהוא מגן עצלן שסובל כשהוא צריך להתרכז בהגנה(ממש הפתעה גדולה). למרות שבגדול הייתה לו עונה טובה, עד כמה שאפשר בעונה כזו עם מאמן כזה.
אני לא חושב שצריך לעקוב אחריו באופן מדוקדק כדי להבין שהוא כנראה לא איבד הרבה מהרמה שלו, הוא רק בן 31 השחקן שהגיע לרמה גבוהה מאוד. גם אם ירד הוא עדיין נמצא במקום טוב בהשוואה לשחקנים אחרים.
זה כמו שדני אלבש חזר בגיל 40 ועדיין היה מספיק טוב.
היכולת לא נעלמת כל-כך מהר.
עניין השכר הוא אכן מכשול רציני אם הדיווחים נכונים. הוא על שכר של 15 מיליון יורו נטו בסעודיה, שזה שווה ערך ל-30 מיליון ברוטו בספרד.
זה פי 2.5 מכריסטנסן שגם ככה נקבל רק 80% מהשכר שלו.
כל החמצה ששווה גול היא בדיוק כמו גול שסופגים.
אנחנו מחמיצים המון וחסרה לי מאוד הרגל המסיימת במרכז הרחבה. לבנדובסקי כבר איבד את זה, פראן מחמיצן, ולשניהם יש סטטיסטיקה טובה בגלל שהם מגיעים להמון מצבים. כל הקבוצה עובדת בשביל זה.
אם כריסטנסן הולך ואראוחו לא חוזר לעצמו, ברור לי שאנחנו צריכים גם בלם אחד לפחות. אבל עוד לא נאשתי לגבי אראוחו, וגם מעדיף לכבוש יותר ולספוג יותר. אני אוהב את הריסקים שפליק לוקח, כי אנחנו קבוצה מעניינת. הרבה מצבים, הרבה גולים, אי אפשר להוריד את העיניים מהמסך. מעדיף את זה על פני הגנת ברזל ו 1-0 קטן.
דימה, הבעיה עם התכנית הזו היא שהיא לא עובדת בליגת האלופות במשחקים מול קבוצות עם הגנת ברזל, שבהם להבקיע גול אחד זה לחצוב מים מהסלע.
במשחקים כאלה לחטוף שלישיה בגלל הגנה רעועה זה אומר סוף הדרך במפעל. גם אם זה מול קבוצות משמעותית פחות טובות ומלהיבות מבארסה של פליק.
אף אחד מן הסתם לא רוצה פה קבוצה של “1-0” ….
אבל בין זה לבין הגנת הליגה למקומות עבודה שיש לנו כרגע יש מרחק עצום.
יש לך כרגע שתי בלמים טבעים בסגל ואחד מהם צריך טיפול נפשי צמוד. את גרסיה כבר הפכו משום מה לקשר …
גרארד מרטין לא יעבוד מול הקבוצות הבכירות של אירופה. זה אונס שמחכה לנו בפינה. בתור פלסטר זמני יעשה את שלו. זה לא ביקורת עליו,
אין לנו פיר פלי כרגע ומה שיש זה בקושי לעוד פלסטר לחצי שנה. אז אין לנו את הלוקסוס לחשוב על חלוץ מרכזי ובלם ביחד.
לכן התשובה ברורה לאין צריך ללכת עם מה שיש עכשיו.
אז כמה שחקני הגנה חדשים צריך כדי להפוך הגנה של ליגה למקומות עבודה לכזאת שלא תחטוף מול האריות של אירופה?
אם אני מבטל רגע כסף חוזים וכל זה ומנסה להתעסק מקצועית בדעה שלי.
מעיף את קונדה, אראוחו, באלדה וכריסטיאנסן
משאיר את קובארסי ומרטין ומחזיר את אריק להגנה.
זה אומר מביא (רכש או מלה מאסיה לא נכנס לזה) מגן ימני, 2 מגנים שמאלים, 2 בלמים.
5 שחקנים.
שוב מבטל רגע כל פרמטר אחר מלבד מקצועיות בעיני, זה מה שבארסה צריכה, הגנה חדשה כמעט לגמרי..וקשר אחורי
השנה בכנות לא חושב שיש משהו שאפשר לשנות בהגנה.
אני מדבר על שנה הבאה.
גם בקיץ הקרוב אנחנו נהיה עם אותם מגבלות של פייר פליי אבל שם לפחות יהיו יותר אופציות מעכשיו
בהנחה שאפשר יהיה להשקיע רק בשחקן אחד או במקרה הטוב בשתיים, אז בעיני ברור לי איפה צריך להשקיע
MD אומר שיהיה מו”מ רציני על קאנסלו כשבארסה תהיה בסעודיה.
לפי מה שהם אומרים, קאנסלו מאוד רוצה לחזור ומוכן לוותר על חלק מהשכר, אל הילאל מוכנים לשלם חלק מסוים, ומה שנשאר בארסה תוכל לשלם במסגרת ניצול של 80% מהשכר של כריסטנסן.
מדובר בהשאלה לחצי שנה בלבד, לא ברכישה.
בלי האישור של פליק שום דבר לא יקרה, ולפי MD פליק מעדיף בלם. ההיגיון בקאנסלו שהוא יהיה מחליף למגנים בשני הצדדים, וכך מארטין יהיה בלם פול טיים, וקונדה גם אם יצטרכו. גם אריק לא יצטרך להיות מגן.
אני אוסיף שהכל תלוי גם באישור היעדרות של כריסטנסן ל 4 חודשים. אין את זה עדיין, אז הכל באוויר.
יש דיווח שאינטר הציבה לו דדליין להחליט עד מחר ולכן בארסה תצטרך עד אז לפעול.
ממש משחק בחשבון העניין הזה: קאנסלו מרוויח בסעודיה 13 מיליון אירו (כמעט ואין מיסים). בספרד זה הופך את השכר שלו ל-26 מיליון. מכיוון שעברה חצי עונה, אנחנו חוזרים ל-13 מיליון. הסעודים מוכנים לשלם חצי מהשכר שלו אז נשאר 6.5 מיליון, וקאנסלו מוכן להשתתף בחצי הנותר אז נשאר 3.25. ברוטו.
כריסטנסן יוצא מהשירותים במהירות של 4 קמ”ש בשעה, ומרטין עדיין נופל בתאוצה חופשית אל עבר הכדור. האם יש לבארסה מספיק פיירפליי בשביל להחתים את קאנסלו? אוטוטו פותחים את חלק ב’ של הקאמפ נואו. ואז יהיה פיירפליי. עניין של שעות.