כן, אבל התכנון הוא להשתמש בפציעה/היעדרות של כריסטנסן לשם השכר של קאנסלו/שחקן אחר. ולכן לא מדובר על יציאה של הדני מהשירותים, אלא על כניסה, וזו? במהירות הרבה יותר גבוהה מ-4 קמ"ש. כמה יותר גבוהה? בוא נגיד ש"חור שחור" מתאים גם בתחום הזה.
שחקן מעאפן
בסגל עם 2 מגנים שלא יודעים להגן ורק הולכים קדימה הייתי שמח אם היינו מביאים מגן שכן יודע .ככה בשביל האיזון ולא אותה צורה בתכלס של אותו שחקו רק עם קוצים במקום ראסטות
אם כלכלית ומקצועית הוא בא בסוף בתוספת בלם שחייבים!! (אוטמנדי אוטמנדי אוטמנדי) אז אגיד סבבה.
אם רק הוא החיזוק ההגנתי שלנו בינואר אנחנו בבעיה גדולה
זה קומבינה בשביל מנדש הסוכן שלו.
פליק ביקש בלם קיבל שחקן שיצא לפנסיה בסעודיה.
ככל הנראה העיסקה בדרך להיסגר. מקוה שאני יאכל את הכובע.
בסגל שבו פליק יודע לתמרן ולאלתר ותמיד יוצא לו טוב, המשמעות היא שקיבלנו מגן ימני+שמאלי, אבל את ג’רארד מרטין וקונדה יותר כבלמים בעת הצורך.
אתה מדבר על השחקן בן ה-31, שהיה נראה מצויין תחת פאקינג צ’אבי, שממש רצינו להשאיר וממש רצה להישאר, אבל לא היה לנו כסף בשביל זה?
היה נראה טוב בהתחלה לקראת הסוף החורים שהוא השאיר מאחור עלו על התועלת שלו.
זיכרון סלקטיבי יש לך. לקראת הסוף הוא ספג פה לא מעט נאצות.
אבל גם אם זה נכון. בן כמה הוא היום? זה עוד קומבינה של הצמד חברים לאפורטה ומנדש.
צד אחד יהיה באלדה והצד השני היה קאנסלו…
קונדה יחזור להיות בלם זה היתרון היחיד שאני חושב עליו. מחשבה של מרטין פותח מול קבוצות רציניות באירופה בתור בלם…
נשאר רק לקוות שזה השאלה לחצי שנה בלי שום התחיבות וסעיפים נסתרים
האמת שהוא מראה גרף שיפור לא רע בכלל, רושם לא מעט סגירות טובות ובכללי נראה שמתאים הרבה יותר לעמדת הבלם מאשר לעמדת המגן.
בנוסף, פליק אוהב אותו. ואם לא ברור למה אני מתכוון בזה אז מספיק להסתכל כמה אריק שיחק העונה וכמה כל שחקן אחר.
מסכים איתך שהוא עדיין לא ברמה של אלופת אירופה וואנאבי, אבל לדעתי הוא הולך להיות אחד מצמד הבלמים הפותחים שלנו בשנים הקרובות, גם אם איכשהו אראוחו המתקמבק יצליח להדיח אותו מההרכב למספר משחקים.
אפשר לחשוב נסטה וקאנאברו של 00’ רק מחכים להצעה להגיע.
האופציות בשוק כמעט ולא קיימות. קיבלנו שחקן מצוין שיכול לאפשר לנו מרחב תמרון בדקות משחק ואופציה טקטית שאנחנו צמאים לה.
יכול בקלות להשתלט על עמדת המגן בכל צד.
ולבנדובסקי נראה כמו נבלה מתה, פראן נראה כמו חלוץ דרג ז’, ראפיניה נראה כמו פלופ, פדרי ראה כמו קשר טוב. מי לא דעך אצל צ’אבי?
כמו שאמרתי, 31…
ועכישו ברצינות…
אהההה, אתה מטריל בכוונה. קול.
למה, בכמה צדדים באלדה יכול להיפצע בו זמנית?
פברציו נתן here we go
חצי שנה השאלה
אני מאוד אוהב את זה. אחת הבעיות הגדולות שלנו היא היעדר היכולת למצוא עוד אופציות ביציאה קדימה. קונדה לא עושה הגנה טוב, אבל לא ממש יודע לתקוף, ובאחדה מאוד חד גוני. קאנסלו יודע לשחק בקצב גבוה, מאוד ורסטילי יודע גם להצטרף לקישור אם צריך.
צ’אבי לא ידע לעבוד איתו, ופליק רק מחפש עוד מישהו שיעזור לקדם את המשחק מעבר לפדרי ולאמין. לא משנה כמעט איזה בלם היה מגיע, האימפקט של להביא את קאנסלו פשוט גדול יותר.
אני בהחלט מאוכזב מסוף התקופה של קאנסלו אצלנו, כולל משחקי נפל גדולים מאוד בסיום. ואני מתקשה להבין איך מוותרים על האופציה של בלם בחורף, שזו העמדה הכי חשובה לחיזוק כרגע, במיוחד כשנראה שזה מה שפליק רצה ודרש.
אבל גם מבין את הגישה של נדב שאומרת שצ’אבי קרע (גם) אותו והוא הגיע לסוף העונה עם הלשון בחוץ. ושלא בטוח שיש בכלל בלם שאפשר להביא כרגע (בטח לא אחד שמהווה שדרוג, ושיש לנו כסף בשבילו), ושקאנסלו יאפשר לבאלדה ו/או קונדה לרדת קצת לקרקע.
בקיצור - ההכרעה לגביי טיב המהלך הזה תהיה רק בהמשך. זה מה יש, ועם זה יוצאים למלחמה. בהנחה שיצליחו לרשום אותו בכלל.
קרלוס מונפור: ״כמה שחקנים במועדון ביקשו שיחזור. פליק אישר זאת אחרי שהבין שהוא לא יקבל בלם טוב בפגרת הנבחרות. קאנסלו יוכל לשחק מגן ימני, שמאלי וגם קיצוני״.
פרננדו פולו: ״קאנסלו לא יוכל להכנס לסגל לסופרקופה בגלל שהשחקן עוד צריך לעבור בדיקות רפואיות והרישום שלו צריך להיות מאושר אחרי שבארסה תודיע רשמית שהיא משתמשת באופציה של 80% מהשכר של כריסטנסן״.
ראיתי שבתקשורת ובקרב האוהדים מזכירים הרבה את משחק הנפל שלו מול פאריז אבל בחייאת מי לא היה מביך באותו משחק? כולם היו מזעזעים וב10 שחקנים בכלל אין מה לשפוט אותו.
מקצועית נטו ברור שעדיף בלם אבל -
א. לבלם חדש ייקח זמן להתאקלם לסגנון. קאנסלו כבר מכיר את המערכת ואת השחקנים.
ב. אין אופציות בשוק כרגע, בטח שלא זולות. עדיף לעשות את החיפוש בקיץ בלי פאניקה.
ג. אם להאמין לתקשורת, קאנסלו התעקש להגיע והחזיר במו ידיו את העסקה לחיים. אנחנו צריכים שחקנים עם מוטיבציה ורצון לשחק פה, אז מאמין שקאנסלו ינסה להוכיח לפליק שהוא שווה את זה.
כולם זוכרים את הנפילה שלו במאני טיים בעונה האחרונה של צ׳אבי, אבל יש פה גם עניין טקטי שונה. בשיטה של צ׳אבי הוא היה חור בהגנה, אבל בשיטת “קו הגנה על החצי” של פליק אני לא יודע עד כמה זה משמעותי כמו אז עם צ׳אבי.
מה שכן, אנחנו עשויים להרוויח שיתוף פעולה בינו ובין לאמין ימאל, שלא יצטרך לשחק מאוד רחוק משער היריבה, כי קונדה הנכה התקפית גורם לו לרדת מאוד נמוך בשביל הכדור.
כל ההסברים בתקשורת מרגישים קצת שקודם זרקו את החץ ואז ציירו סביבו את המטרה.
קאנסלו לא הצליח בסיטי ולא בבאיירן וגם אצלנו היה בסימן שאלה (בואו, זה לא היה רק פריז) אז חובת ההוכחה היא עליו. זה נחמד שהוא אוהב את בארסה ועשה הכל כדי להגיע אבל זה לא קריטריון להחתמה.
מקווה שהוא יצליח אבל אני בלי ציפיות.
אה, וצריך לזכור שעדיין לא עברנו את טאבאס.
מה היתרון בזה בדיוק?
מתי הוא שיחק אצלנו בלם וגילה יכולת טובה?
אתה יודע קנו את קונדה בתור בלם…