יודע, אבל למיטב זכרוני, בכל פעם ששיחק שם היה נוראי.
כי
היו אופציות בלם טובות? אני לא מכיר. או יקרות מדי, או שלא היו באים בהשאלה.
MD מחזק את המספרים האלה.
אל הילאל חייבים לו 7.5M נטו לחצי עונה. בארסה תשלם רק 2.5M (5 ברוטו) , שליש ממה שהוא היה מרוויח. חלק מהשאר תכסה אל הילאל , וחלק קאנסלו הסכים לוותר רק כדי לחזור לבארסה.
זה גם מסתדר עם מה שרשום לי לגבי השכר של כריסטנסן. הוא מרוויח 12-13 מיליון ברוטו לעונה, אז 80% מחצי שנה זה באמת כ 5 מיליון.
לדעתי קונדה ימשיך להיות מגן פותח. אבל אם הוא פצוע\איחר\אכל צפרדע, לא צריך להזיז את אריק מהעמדה בה הוא משחק כדי להיות מגן ימני. כנ”ל באלדה עם מארטין. קאנסלו נותן גמישות.
בנוסף להכל, קאנסלו כבר מכיר את המועדון וחלק מהשחקנים. זמן התעקלמות שלו צפוי להיות קצר יותר משחקן חדש.
אני רוצה להעלות סוגיה שמפריעה לי מאוד ביחס של האוהדים לשחקנים.
קנסלו וקונדה, שניהם באופן די דומה עברו עונה שלמה בהרכב, לא התעייפו, הציגו יכולת גבוהה ויציבה, כמעט כל העונה שיחקו 90 דקות ללא מנוחה, נתנו את הגוף שלהם.
קנסלו אז נחלש לקראת סוף העונה ובאמת עשה טעויות. קונדה נפצע בסוף העונה ועד עכשיו התקשה לחזור ליכולת שלו מהעונה שעברה.
מפריע לי שאוהדים משדרים שנאה לשחקנים כאלה רק בגלל טעויות על כר הדשא. זה לא ויניסיוס למשל שיש בעיה כלפי הגישה שלו. השחקנים האלה נותנים הכל, מקצוענים, מציגים גישה רצינית. טעויות כל אחד יכול לעשות. מילא אם הם היו מזלזלים במאמן שלהם או לא ממלאים אחר הוראות (ולא, אני לא מקבל “שם זין” כגישה שלילית, כי יש מקרים שהם ממלאים אחר הוראות מאמן או מאמן כושר).
אז אפשר לזכור לקנסלו את הטעות ההיא, אבל אין סיבה לשנוא אותו כאילו הוא עשה את הטעות הזאת בגלל גישה מקולקלת.
בפן המקצועי, הגעה של קנסלו חוץ ממה שכתבתי קודם על ההשפעה על ג’רארד מרטין וקונדה, טובה גם לרוטציות. במקום סימן הישיבה של כריסטנסן ביציע, יש לנו עוד שחקן ורסטילי שיכול לחלק את הדקות עם שחקני ההגנה. המשמעות של שיתוף של קנסלו נגד אוביידו היא שבמשחק חשוב בליגת האלופות יש לך שחקנים רעננים יותר שפליק יכול לבחור בינהם.
אז זה לא בהכרח אומר שקנסלו מגיע כדי לשחק במשחקים הגדולים. זה עוד שחקן לאימונים, לרוטציה, לחלוקת המאמצים ועוד ועוד אפשרויות, בתוך כל המגבלות הכלכליות.
תראה את המשך התגובה שלי -
תגידו עד מתי בארסה תתנהל כמו קבוצת מרכז טבלה ברכש? מתי קללת ברתומיאו תעזוב אותנו?
עניין של שעות
דקו מאשר בקולו שקאנסלו מצטרף.
בעקבות הפציעה של כריסטנסן(וכנראה גם המשחק הנפלא שלו מול בילבאו), המועדון הודיע שרשם את רוני ברדג’י כחלק מהקבוצה הראשונה, וילבש את החולצה עם המספר 19.
מעניין, זה לא פוגע ברישום עתידי של קאנסלו?
ככל הנראה נשאר עוד מרווח רישום לשכר של בארדג’י שאמור להיות זעום.
טריפל פבריציו לשבת -
הראשון -
אם זה כדי לנסות למכור אותו בקיץ במקום לשחרר בחינם, או כדי לדרבן את פמפרס להיכנס כספונסרית - אני בעד.
אחרת - לא מבין מה הרעיון.
השני -
נשמע טוב. אם ירשים בג’ירונה, יחזור מהדלת הראשית, אם לא - לא הפסדנו יותר מדי.
נשמע אחלה, כל עוד יעבדו איתו על הקטע של המשחק הקבוצתי. מה שקיץ שלם, ועונה נוספת בכללי, בהחלט יכולים לעזור לו.
הייתי מציע אפשרות שלישית לאור ניסיון העבר - כדי לנצל את 80% השכר שלו גם בעונה הבאה להכניס שחקן מחליף בהתאם להקלות של ה- FFP.
זה הודעה של איל או של אי.אל?
יופי. עכשיו אני מתלבט ברצינות אם לשנות את השם בפורום ל-A.AL. או ל-Aאאא"פ.
טוב זה “כמעט” מפתיע כמו התפטרות פיטורים של אלונסו אבל אתם בטח תופתעו שקנסלו בהשאלה עד סוף השנה
שהיה בהצלחה
שיקנסל את קונדה כבר.
משפט מעניין מראיון של דקו:
"קאנסלו היה בתכניות שלנו לעונה הנוכחית כבר בקיץ, אבל זה לא הסתדר בגלל פייר פליי’'.
הוא גם מוסיף שקאנסלו עדיין לא יהיה זמין ביום חמישי.
חבל כי המשחק גביע היה אפשרות טובה לתת לו להיכנס לעניינים.
לא שמדובר בעסקה מסובכת אבל איזה רישום קליל ומתחת לרדאר זה היה.
ציפיתי לכמה שבועות של ויכוחים בין בארסה והליגה לגבי הפציעה של כריסטנסן, כמה כסף משתחרר, כמה כסף שווה קאנסלו באמת וכו’.