Md די מגבים את ‘ספורט’ שדרו יעזוב.
הוא כבר הודיע לפליק.
זה פחות העניין של הצעה והעובדה שהוא מתכוון לנצל את הסעיף המאוד נמוך שלו בהתאם לכך שיש לו ביקוש.
אם הוא עוזב לקבוצה כמו פסג’, אני לא מאחל לו הצלחה. זה רק בשביל הכסף, ואני כאוהד בארסה מפסיד כשרון פוטנציאלי רק כי אופ’’א מרשה לקבוצות האלה להשתולל פיננסית.
לא איחלתי הצלחה לסימונס וגם לא למארק גיו.
אם דרו רוצה דקות בקבוצות שיושאל אליהן, הוא יכל לעשות את זה גם כמושאל מבארסה. כמו פורט או אריק גרסיה לפני שנתיים.
אם הוא בוחר בכסף, אני יכול להבין את זה, אבל לא מאחל לו הצלחה. אנחנו קבוצה שנותנת הכי הרבה הזדמנויות לצעירים, והוא מוותר על זה.
עכשיו שמתי לב לזה, אני באמת מקווה שברצלונה לא תעיז להציע לו משודרג או ניסתה להילחם עליו
"If you have second thoughts about playing for Barcelona, then you’re of no use to this club.”
זה הכלל שקרויף ניסה להנחיל למועדון לגבי שחקנים שחושבים שהם עושים לנו טובה….
מותר לשחקן להתלבט בין שתי אופציות, להעדיף אחת מהן ולתת את כל כולו מאז. לא רואה בעיה עם זה. פרמין למשל.
אבל שחקן בן 18 שעוד לא עשה כלום בקריירה, מוותר על אפשרות להגיע לגדולה עבור כסף והשאלות, זה עצוב. אני לא ישנא אותו, אבל אאחל לו כשלון למען הדורות הבאים.
כל זה בתנאי שידיעת ספורט אמינה, כי MD לא כזה נחרץ.
אני מין הסתם מכיר בגישה של הכל סביב כסף, אבל להתחיל מגיל כל כך צעיר, ועוד לעבור לקבוצה שלא באמת תיתן לו דקות סתם מרגיש ציני. סביר שזה מהלך שיותר עבור הסוכן, אבל מה יש לדרוש ולפמליה שלו להגיד?
אבל פה לא מדובר על שחקן שרק מתלבט בין שתי קבוצות, אלא בין שחקן שכבר הסכים לעבור לקבוצה אחרת וכל מה שנשאר זה סעיפים טכנים וברגע ששחקן קיבל את ההחלטה לעבור למועדון אחר אז בעיני אסור לנסות לשכנע אותו להישאר ובטח לא להציע לו יותר כסף, ובטח לא לשחקן שלא הוכיח שום דבר בכדורגל.
דרו כבר נראה שקיבל את ההחלטה ולכן אסור לנסות לשכנע אותו להישאר או להציע לו חוזה משודרג
פרמין לא היה במצב הזה.
דרך אגב לדעתי לא רק שפרמין לא היה במצב הזה, הוא היה במצב ההפוך. המועדון די רצה לרמוז לו החוצה בגלל פייר פלי והוא בסוף סירב לצלסי . אבל יכול להיות שאני לא זוכר מספיק טוב את הסיטואציה.
משה לפי כל הדיווחים בארסה לא רצתה שפרמין יעזוב, היא הייתה מוכנה לשמוע הצעות אם הוא היה זה שמבקש, וכמובן אם היה נכנס סכום גדול של כסף אז היו מרוצים. מי לא.