פנטזיות, העברות וחוזים: חלון העברות ינואר 2026 - קאנסלו חוזר לחצי עונה, טר שטגן מושאל לג'ירונה

טר שטאגן קיבל אתמול עוד רמז עבה שגם בגביע הוא לא יראה דקות.

ב MD אומרים שבמשחק הקודם הוא שיחק כדי להראות לג’ירונה שהוא כשיר. הוא צפוי לעבור אליהם בהשאלה , אבל רק בסוף החלון. למקרה שגרסיה או שסני ייפצעו עד אז.

בארסה תשלם את רוב שכרו. ג’ירונה תשלם רבע או פחות, אחרת לא יסכימו.

ההשאלה של מאטס לג’ירונה מתקרבת -

ייקח איתו לשם את ברנאל, לשארית העונה?

ברווז שאולי יהיה אפשר לשחוט בקרוב -

באמת הרבה זמן לא היה לסיטי בלם חדש בגזיליארד יורו. מקווה שהפיירפליי לא יגביל אותם.

משום מקום:

טיפה מבאס.

מבאס אבל לגיטימי. התחרות קשה והוא חייב דקות משחק. אין מקום לכל הצעירים בקישור.

טוב לאוריין :smiling_face_with_sunglasses:

MD הרבה פחות נחרצים לגבי דרו.

אומרים שזה בכלל לא סופי, הם לא שלחו הצעה בכלל, שהיו לו הצעות גם קודם, שפליק סומך עליו ובארסה מתכוונת להציע לו חוזה משודרג .

אם הוא רוצה דקות, פריז זה המקום האחרון שעולה לי לראש. שישאל את צ’אבי סימונס למשל.

הוא, או יותר נכון בעצת הסוכן, רוצה חוזה טוב שבארסה לא מוכנה לשלם.

דקות משחק זה לא השיקול העיקרי, וגם אם כן, הוא יקבל את הדקות בקבוצה אליה יושאל אחרי שיובטח לו החוזה.

Md די מגבים את ‘ספורט’ שדרו יעזוב.
הוא כבר הודיע לפליק.
זה פחות העניין של הצעה והעובדה שהוא מתכוון לנצל את הסעיף המאוד נמוך שלו בהתאם לכך שיש לו ביקוש.

אז זהו ש… -

שיהיה לו בהצלחה.

אם הוא עוזב לקבוצה כמו פסג’, אני לא מאחל לו הצלחה. זה רק בשביל הכסף, ואני כאוהד בארסה מפסיד כשרון פוטנציאלי רק כי אופ’’א מרשה לקבוצות האלה להשתולל פיננסית.

לא איחלתי הצלחה לסימונס וגם לא למארק גיו.

אם דרו רוצה דקות בקבוצות שיושאל אליהן, הוא יכל לעשות את זה גם כמושאל מבארסה. כמו פורט או אריק גרסיה לפני שנתיים.

אם הוא בוחר בכסף, אני יכול להבין את זה, אבל לא מאחל לו הצלחה. אנחנו קבוצה שנותנת הכי הרבה הזדמנויות לצעירים, והוא מוותר על זה.

וואו ללכת לפסז’. איזה אפס.

הבחירה בפסז היא כנראה בגלל הכסף. אבל אם הוא רוצה באמת דקות, בפסז הוא לא יקבל. בטח לא תחת לואיס אנריקה

אני לא כועס עליו, אבל מכל הקבוצות שהוא יכל לקבל בהם דקות פסז זה הבחירה הכי טיפשית….

הוא ילד וכנראה לא באמת בטוח ביכולת שלו אז הוא הולך על הכסף , לגטימי.בגיל שלו, זה גם החלטה של הסביבה שלו יותר מאשר שלו

שהיה לו בהצלחה. רוב הסיכוים שקידום ספורטיבי הוא לא יראה מהצעד הזה.

עכשיו שמתי לב לזה, אני באמת מקווה שברצלונה לא תעיז להציע לו משודרג או ניסתה להילחם עליו
"If you have second thoughts about playing for Barcelona, then you’re of no use to this club.”

זה הכלל שקרויף ניסה להנחיל למועדון לגבי שחקנים שחושבים שהם עושים לנו טובה….

הכלל הזה של קרויף הוא בולשיט.

מותר לשחקן להתלבט בין שתי אופציות, להעדיף אחת מהן ולתת את כל כולו מאז. לא רואה בעיה עם זה. פרמין למשל.

אבל שחקן בן 18 שעוד לא עשה כלום בקריירה, מוותר על אפשרות להגיע לגדולה עבור כסף והשאלות, זה עצוב. אני לא ישנא אותו, אבל אאחל לו כשלון למען הדורות הבאים.

כל זה בתנאי שידיעת ספורט אמינה, כי MD לא כזה נחרץ.

אוהדי בארסה ברשת משתגעים על הסוכן של ‘דרו’, מיודענו איבן דה לה פניה. ונזכרים באנקדוטה הבאה:

בנוסף, מציינים את העובדה שדה לה פניה נוטה לא מעט להוציא שחקנים מבארסה ואפילו ניסה לעשות זאת עם אריק לאחרונה.

יש גם פתאום הרבה התחממות לסגנון של לאפורטה והקשרים שלו עם זהבי, מנדש וכו’.

בכל אופן, חבל על הילד הזה. יש לו קסם ברגליים.
מהלך מסוכן ומיותר להמשך הקריירה שלו. וגם מסריח בהתחשב באיך שפליק תמך בו.

כל כמה זמן יש את הבכי הזה על ‘הכוכב הענק הבא’ שעוזב אותנו. כבר שכחתם מה היה פה עם אילאייש מוריבה? ואיפה הוא עכשיו אף אחד לא יודע.

מי שלא רוצה להיות בבארסה - שלום ולהתראות. אין מה להתאכזב יותר מידי. יש לנו מספיק כישרונות שמחכים לפרוץ והלב שלהם דווקא כן במקום הנכון.

אל תהיו תמימים, דרו לא קיבל מה שהסוכן שלו דרש, מי שכן קיבל נשאר, ואם לא היו מקבלים גם הם היו עוזבים.

אני מין הסתם מכיר בגישה של הכל סביב כסף, אבל להתחיל מגיל כל כך צעיר, ועוד לעבור לקבוצה שלא באמת תיתן לו דקות סתם מרגיש ציני. סביר שזה מהלך שיותר עבור הסוכן, אבל מה יש לדרוש ולפמליה שלו להגיד?

אבל פה לא מדובר על שחקן שרק מתלבט בין שתי קבוצות, אלא בין שחקן שכבר הסכים לעבור לקבוצה אחרת וכל מה שנשאר זה סעיפים טכנים וברגע ששחקן קיבל את ההחלטה לעבור למועדון אחר אז בעיני אסור לנסות לשכנע אותו להישאר ובטח לא להציע לו יותר כסף, ובטח לא לשחקן שלא הוכיח שום דבר בכדורגל.

דרו כבר נראה שקיבל את ההחלטה ולכן אסור לנסות לשכנע אותו להישאר או להציע לו חוזה משודרג

פרמין לא היה במצב הזה.

דרך אגב לדעתי לא רק שפרמין לא היה במצב הזה, הוא היה במצב ההפוך. המועדון די רצה לרמוז לו החוצה בגלל פייר פלי והוא בסוף סירב לצלסי . אבל יכול להיות שאני לא זוכר מספיק טוב את הסיטואציה.

משה לפי כל הדיווחים בארסה לא רצתה שפרמין יעזוב, היא הייתה מוכנה לשמוע הצעות אם הוא היה זה שמבקש, וכמובן אם היה נכנס סכום גדול של כסף אז היו מרוצים. מי לא.