אריאל אני זוכר את ההדלפות. לדעתי זה היה די ברור שברצלונה היתה נואשת בשלב הזה למצוא מקום לניקו או לרשום את גרסיה כי טר שטגן לא היה מוכן לצאת
זה התחיל כך:
”ברצלונה לא מוכנה למכור את פרמין”
”ברצלונה לא מוכנה למכור את פרמין כל עוד זה לא סכום גדול מספיק”
”אם פרמין יסכים ברצלונה תמכור אותו”
ואז צלסי נכנסה יותר חזק פרמין שקל ואז סירב וברצלונה הבינה שזהו אין סיכוי.
בכל מקרה זה לא סותר את מה שכתבתי . פרמין לא היה במצב שהוא כבר קיבל החלטה לעזוב וברצלונה לא הציעה לו חוזה משודרג בתמורה להשארות שלו אז אי אפשר להשוות בין המקרה של דרו לפרמין. והמשפט של קרויף תקף לדרו. לפרמין המשפט הזה לא תקף.
אין שום השוואה בין שני המקרים בארסה ניהלה מגעים עם יונייטד מאחורי הגב של השחקן.
ניהלה מו’'מ להחתים את ברנרדו סילבה כמחליף שלו.
ניהלה פגישות מקצועיות עם המאמן שבו דובר על מכירה של פרנקי ורכישה של הפורטוגלי.
לא היה שום דבר כזה לגבי פרמין בקיץ.
הייתה פגישה עם דקו ופליק שבו נאמר לו שרוצים ישאר.
“I don’t want to comment on his possible departure because as coaches, our job is to give energy and confidence to the players so they can develop. But there are people around him… I want to wait until it’s all over. If he leaves, we’ll talk about it, but not yet.”
Frustration
“The situation, as it stands, is that the players are here. Dro’s departure isn’t finalized, and that’s why I won’t comment. Things happen in football. You may disagree, but they’re 18-year-old players, adults, who make decisions. And there are adults who might influence them… I’ve already said enough.”
פליק גם נשאל על טר שטאגן וברנאל.
על טר שטאגן אמר שהוא יחליט . בארסה תקבל בהבנה כל החלטה שלו.
על ברנאל אמר שאם זה היה בידיים שלו, ברנאל היה נשאר. אני לא רואה את דקו משאיל אותו עכשיו. ואם ברנאל יחליט שבא לו לחפש דקות, אני לא רואה את פליק מקבל אותו בחזרה אחרי כל מה שאמר על דרו.
לא ראיתי שהזכירו את זה פה, אבל דה לה פניה הוא גם הסוכן של לוצ’ו.
צריך להיזהר איתו כי חוץ מגאבי הוא מנהל גם את אריק גרסיה. אי אפשר לנתק קשר כי הוא דפק אותנו. צריכים להיות חכמים.
מבלי זה יישמע יותר מידי כמו “מי צריך אותה לא הייתי נוגע בה עם מקל", חייב להודות שבדקות שהוא קיבל, לא התרשמתי מאוד מדרו (ואגב, גם לא מהשני הפרננדזים האחרים.)
לפי זה שהוא הולך לפאריז, אני חושד שגם הוא לא התרשם מעצמו כל כך, ורוצה לעשות קצת כסף כל עוד אפשר. לגיטימי. גם ברמה הזו זה כנראה סכום שסוגר את הפינה לכמה עשורים למי שמנהל חיים סבירים.