פנטזיות, העברות וחוזים: חלון העברות ינואר 2026 - קאנסלו חוזר לחצי עונה, טר שטגן מושאל לג'ירונה

עכשיו התקשורת רוכבת על ההייפ של הרגש על עזיבת דרו, ומשווקת עזיבה של מגן בן 23 (גיל שבו הוא לא יכול לזגזג בין הבוגרת למילואים) שלא גדל בלה מאסיה בכלל אלא בא בגיל מבוגר כשחקן חיזוק, כ”אובדן נוסף אחרי דרו”.

כולה ממאדו אמבקה (כן, קוראים את זה איך שאתם חושבים), אבל רק שתראו איך לא מסקרים את המציאות בכדורגל כמו שהיא באמת.

רק צעירים צרפתים, או רכש יקר כמו נבש.

רשמית: מארק אנדרה טר שטגן מושאל לחצי עונה לג’ירונה -

ברוך שפטרנו

תיקנתי.

שששש, זה עוד לא רשמי.
חכו עם השמחה קצת, אל תתנו לג’ירונה ראיונות.

בבארסה רוצים מחווה מ-‘דרו’ על התרומה נעשתה לקדם את הקריירה שלו ושפסז’ תציע 10 מיליון במקום לשלם את סעיף השחרור שלו. דבר דומה שנעשה עם דמבלה בזמנו.

מצד אחד עוד כסף, מצד שני קצת לבלוע צפרדע בשביל 4 מיליון יורו. מעניין אם היו מבקשים את זה גם בלי המצב הכלכלי הנוכחי.

מה זה מבקשים ?

פסז לא חייבת לנו כלום

המשפט הראשון לא סותר את השני.

נראה לי שהכוונה היא שמבקשים מדרו את המחווה הזו - אם הוא רוצה ללכת לפאריז שיביא מהם 10 מיליון. הוא לא חייב לחתום אצלם אם הוא ״לא רוצה״, ולכן הוא יכול לבקש מהם לשלם מעבר לסעיף השחרור.

ואחרי שאמרתי את ה״פרשנות״ שלי כפי שאני מבין אותה…

פפחחחח…..
yea right..

דווקא לא ‘פחח’ כי זה קרה עם דמבלה, ויש כאן אינטרס לצאת ‘‘בסדר’’ עם בארסה.
אתמול גם רומאנו פירסם ששני המועדונים רוצים לשבת לגבי העסקה כדי ‘‘לשמור על היחסים’’.

הכל טוב ונכון עד שנזכרים שהוא סיכם לפי כל הדיוחים את כל החוזה והפרטים ומבחינתו הכל סגור…

מה קרה עם דמבלה? לפי מה שאני זוכר הם שילמו את הסעיף אבל ברצלונה ביטלה איזה מענק לדמבלה ונראה לי שדמבלה איים לתבוע על זה.

פסז זה כמו השטן, אני דווקא מודאג שהם יסכימו לתת את זה . כי שום דבר לא בחינם אצלם. תמיד יש איזה קאטצ…

למה הם השטן?

אף אחד לא מתווכח עם העובדה שהוא יכול לכת ב-6, אבל בארסה מבקשים ‘‘מחווה’’ כמו שכתבתי.
לא משהו שלא נהוג בהתחשב בעובדה שגם במקרה של גולר לריאל ואלבארז לסיטי שילמו מעל הסעיף שחרור.

הסעיף שחרור של דמבלה היה 30 מיליון. פסז’ שילמה 50 שהתחלק חצי חצי בין דמבלה ובארסה. לא זוכר מעבר.

אני זוכר שסעיף השחרור של דמבלה היה 50M, וזה מה ש PSG שילמו.

גולר כן, זכרתי שריאל שילמו 20 כשסעיף השחרור היה 18. אף פעם לא הבנתי מדוע שילמו יותר.

לא מבין למה ש PSG ישלמו יותר. היחסים איתם רעים גם ככה.
צ’לסי שילמו את סעיף השחרור של מארק גיו, אז מה? עדיין היו מוכנים לדבר איתם על פרמין בקיץ הקודם.

כנראה שבילבלתי את עניין הסעיף שחרור, אבל אכן היה מו’'מ בין הצדדים:

200w (2)

כבר הודיעו לדקו שמצפים ממנו לשלם מעל הסעיף שחרור ?

איזה סעיף שחרור…בסוף הפגישה עם הסביבה של חולי, דקו ביקש מהם לשלם על הקפה כי הוא קצר כרגע.

סעיף שחרור מחייב את המועדון הקונה לשלם במזומן את כל הסכום במכה אחת, ללא מו”מ. ככה בארסה עשתה עם ז׳ואן גרסיה.

אינטרס של כל מועדון זה תמיד תשלומים קטנים יותר, ואם יהיה מו”מ עם פריס, בארסה תדרוש תשלומים קטנים, אבל יותר תשלומים ומעל הסעיף