כי הם לא יכולים להוציא 6 מיליון במכה, אין להם המסכנים האלה.
אז מי עכשיו הקפטן הרביעי?
אראוחו, פרנקי, ראפיניה, פדרי
כמה גירונה תיקח מהשכר שלו?
אה רק בסטוני ואלברז?
מה עם מחליף לאלברז? נגיד האלנד. על הדרך אשמח גם לגבריאל מארסנל ונונו מנדש מפסז’.
בארסה מאניה הביאו פרסומים שהם (ג’ירונה - לא בארסה מאניה) ישתתפו ב500,000.
בנוסף, יש סעיף הפחדה.
סעיף ההפחדה - במשחק מול ברצלונה, לטר שטגן יהיה אסור לעצור גם בעיטות לצד שמאל שלו.
אני רוצה להבין משהו. מה ברצלונה הרוויחה מזה?
סכום מזערי שברור שברור לכולנו, שגירונה יכולה לשלם יותר (היא בבעלות סיטי).
לא ישפיע לחיוב על הפיר פלי
טר שטגן חוזר בשנה הבאה כי אין סעיף קניה..
גירונה מצידה תרויח שידרוג בעמדת השוער שלה וכמעט בחינם
טר שטגן יקבל דקות בקבוצה תחרותית בשביל המונדיאל , יקבל את אותו שכר וחוזר להיות חלק ‘הכאב בראש שלנו בשנה הבאה… והבונוס לא צריך אפילו לעבור דירה בשביל זה…
אז מה ברצלונה מרוויחה פה? פיספסתי משהו?
כאילו לא ציפיתי שגירונה תיקח את הכל אבל באמת רק חמש מאות אלף?
שקט בחדר ההלבשה, מכיוון שאין שם מישהו קבוע (שהוא גם קפטן, כזכור) שממורמר, לאורך חצי עונה. וזה נעשה באמצעות כמעט הקבוצה היחידה בעולם שטר-שטגן היה מוכן לעבור אליה, גם מבחינת דקות משחק לקראת המונדיאל, וגם מבחינת לא לטלטל את המשפחה למקום רחוק ועוד רק לחצי עונה.
מה יהיה בקיץ? נראה בקיץ.
ממה שהבנתי גם מאטס הוריד חלק מהשכר שלו בשביל לאפשר את המעבר.
בנוסף, לשוער שיושב על הספסל יש פחות ביקוש ממה שיש לשוער שמשחק קבוע. כך שגם בהקשר הזה אנחנו מגיעים לקיץ עם נקודת פתיחה טובה יותר.
אוסיף גם את השנקל שלי, יש לבארסה אינטרס שישחק במונדיאל כי תמיד ערך השחקן עולה אחרי מונדיאל (אלא אם ממש נתן הופעות זוועה). בסך הכל הוא שוער טוב ואני מאמין שבקיץ יהיה לו ביקוש בטח אם ייתן מונדיאל סביר.
הוא אחרי פציעה, אי אפשר לדעת מה היכולת שלו. לדעתי חלום המונדיאל שלו הלך והוא מתקשה לקבל את זה. גם הפציעה וגם אנחנו דפקנו אותו.
משה, ברצינות, אתה לא מצליח למצוא שום יתרון מהעסקה הזו?
אני מסכים עם כולם, רק לא חושב שהיינו צריכים להשאיל אותו למעשה בחינם…
יש להם כסף לשלם יותר מחמש מאות אלף אירו..
יש להם כל כך הרבה כסף, שהם יוצאים למסע רכש עצום, עם הרבה שחקנים שהם שופכים עליהם המון כסף כגון.
לא כתבתי שהם קבוצה בקנה מידה של צ’לסי או פסז אבל קבוצה שנמצאת תחת שליטה של סיטי יש כנראה יותר מחמש מאות אלף אירו לשלם על השכר של טר שטגן..
אמממ…מסתבר שזה לא עובד ככה -
למרות שהכניסה 56.5 מיליון ב-2 החלונות האחרונים, בינתיים השתמשה רק ב-27.35. אז אולי יש להם בעיה כלכלית שלא מאפשרת להם לשפוך כסף, גם אם הם תחת המטרייה של סיטי?
משה, כמה לדעתך הוא שווה? כמה הצעות היו עליו? איזה הצעות היו עליו?
מה טווח הפיירפליי של ג’ירונה? זה יפה שיש להם בעלים שהם רשת של קבוצות, אבל זה לא משדרג משמעותית את הפיירפליי, וזה חלק מהסיבה שהם עשו פירוק מוחלט של כל הקבוצה לפני שנה וחצי.
ובוא נלך עם התזה שזה בחינם וזה לא משתלם:
אתה היית בולט בדעתך שבארסה הייתה צריכה לבוא אליו בצורה סופר מכובדת, לפני שמחתימים את ז’ואן גארסיה, ולהיפרד בצורה יפה.
אז הנה עכשיו בצורה סופר מכובדת נותנים לו לצאת בהשאלה לאן שהוא רוצה, בלי לעשות לו בעיות במספרים הכלכליים.
בשורה התחתונה, אנחנו באמצע העונה, טר שטגן לא שיחק כדורגל כבר שנה וחצי(!!!), הביקוש אליו כנראה לא גבוה, בטח לא מקבוצות שיכולות לשלם נתח משמעותי מהשכר.
המטרה של בארסה זה להיפטר ממנו לגמרי, אז משאילים אותו כרגע בתור השקעה. שילך ישחק, יגיע למונדיאל ובע’'ה ימצא לעצמו איזה קבוצה שמסוגלת לקחת את השכר שלו ואולי לתת לנו איזה גרוש.
זה עדיף על להחזיק אותו בתור שוער שלישי.
קודם כל אני עדיין מחזיק בדעה הזו אבל להזכירך גם כתבתי באותה סוגיה שאנחנו לא מועדון סוציאלי .
דבר שני אחרי זה, טר שטגן ניסה לשקר בזמן ההתאוששות שלו מהניתוח בשביל לחבל בהחתמה של גרסיה, אז זה די מתאזן
אני גם לא רוצה לחבל לו בקרירה או להתנקם בו רק לא חושב שצריך לתת אותו כמעט בחינם.
לא אמרתי שיקנו אותו או שאפילו ישלמו את השכר שלו באופן מלא , פשוט לא בכמעט חינם.
כל הסיבות שרשמתם יכולים להיות תקפות לגבי כל שחקן שמושאל או נמכר בשנת מונדיאל אבל אני בספק אם אני ימצא קבוצה אחרת שתסכים לזה
לפחות שיוריד משמעותית מהשכר שלו לחצי שנה הקרובה