פנטזיות, העברות וחוזים: חלון העברות ינואר 2026 - קאנסלו חוזר לחצי עונה, טר שטגן מושאל לג'ירונה

מה הטיעון שלך?

שהיו קבוצות אחרות שעמדו בתור, שהסכימו לשלם יותר, ושטר שטגן הסכים לעבור אליהן לחצי עונה, וברצלונה פשוט ויתרה על כל זה כי…?
תן אופציה אחרת, חוץ מההשאלה הזו לג’ירונה.

פירטו לך מספיק את כל הסיבות למה ברצלונה הייתה פה עם הגב לקיר.

כל שחקן שהוא קפטן בקבוצה הנוכחית, בעל שכר גבוה מאוד, עם חוזה עד יוני 2028, שלא רוצה לעזוב את העיר (והמדינה) שהמשפחה שלו נמצאת והשתקעה בה כבר 12 שנים לחצי עונה בלבד, שלא שיחק (יותר מ-2-3 משחקים) כבר שנה וחצי, אחרי 2 פציעות קשות, ושממש רוצה לשחק במה שנשאר מהעונה כשוער ראשון לקראת המונדיאל, כלומר זה גם חייב להיות לקבוצה שתבטיח לו הרכב קבוע?

אין ספק שכל השחקנים שמושאלים עומדים בקריטריונים האלו.

א. היו קבוצות שרצו אותו, הבנתי שאפילו מהפרימיר ליג היו לו הצעות, הוא לא רצה

ב. הוא נואש לשחק במונדיאל , זה קלף שאפשר לשחק לטובתנו, להיות שוער שלישי לעוד חצי שנה כנראה. יחסום לו את האפשרות הזו.

ג. הטענה שלי מאוד פשוטה שאפשר ללכת לקראתו לאמצע הדרך

שיוריד את השכר שלו לחצי שנה הקרובה ופה אפשר להתפשר מולו ולמצוא פיתרון שיכבד את שתי הצדדים

ד.גירונה יכולה להשתתף ביותר מחמש מאות אלף אירו… מצטער הם לא הפועל פתח תקווה..

תגידו, זה לא שקר שאנחנו חוזרים עליו יותר מדי? אני לא רואה תרחיש שבו מאטס משחק במונדיאל. עם כל הכבוד…

שוער שכבר שנה וחצי מג׳נגל בין פציעות לבין ספסל, ירד להיות שוער שלישי בקבוצה, עם כושר לא ברור בכלל ועם סיכויי פציעה גבוהים - לפחות ממה שמראה הניסיון בשנתיים האחרונות.

אם אני מאמן נבחרת גרמניה, אני מחפש לי שוער מקומי שנותן את העבודה עונה אחרי עונה, משחק אחרי משחק, יודע לעמוד במעמדים גדולים ולתת תפוקה בטורנירים, ואותו אני לוקח. לא שחקן עבר שכל מה שנשאר ממנו זה בקושי השם…

בחייאת-דינק. על איזה ״רוצה להשתתף במונדיאל״ אנחנו מדברים פה? רגליים על הקרקע…

יוסי אם לא היה מונדיאל לדעתי הוא בכלל לא היה מסכים להתקרב לגירונה…

תראה, בגרמניה הראו לאורך השנים שהם לא הולכים לפי יכולת אלא לפי ותק.
היו תקופות שנויר היה חושך וטר שטגן נתן עונות טופ ועדיין הוא פתח בספסל.

המאמנים של גרמניה אומרים שהמקום במונדיאל שלו אבל הוא חייב לשחק.
אני מסכים שאם הוא ישחק ויהיה רע אז הוא כנראה לא יהיה השוער הפותח אבל אם ייתן יכולת סבירה, הוא השוער הבכיר של גרמניה והוא אמור לפתוח.

אני רק רוצה להדגיש שאם יסתבר בסופו של דבר ששטגן הוריד לחצי שנה. הקרובה או יוריד מהשכר שלו לשנה הבאה וזה יאפשר שיחרור מכובד לקבוצה אחרת ואולי גם הגיעו אותו להבנה שבע”פ לגבי שנה הבאה אני ישנה את דעתי

בסופו של דבר, גם אם רוב מה שאמרת נכון, אז שאלתה מה בארסה מרוויח מזה. והיא כן מרוויחה.

לפי הרבה דיווחים, הוא רצה להיות קרוב לילדים שלו שגרים עם אמא שלהם בברצלונה. זה היה או ג’ירונה או להישאר בבארסה.
כמו שכבר הסבירו, בארסה לא מרוויחה כמעט כלום במיידי , אבל מעלה את הסיכוים להיפטר ממנו בקיץ. אז זאת עיסקה כדאית.
בנוסף, טר שטאגן כבר 12 שנה פה, תרם המון, ואני רוצה שבארסה תכבד אותו. זמנו עבר, אבל לבארסה צריך להיות כבוד עצמי גם. לא עושים תרגילים מלוכלכים לשחקן כזה.

אני האחרון דימה , בטח בפורום פה , שאפשר להאשים אותו בזה שהוא לא מכבד שחקנים או רוצה לפגוע בהם…

אני בעד לתת לו שתי אצבעות בתנאי שהוא מחזיר אצבע בתמורה…

יש כמה אפשרויות לתת לו

הוא לא רוצה לעבור מברצלונה, שיתפשר על השכר שלו לחצי שנה הקרובה

ובקשר לגירונה אני חושב שכמו שכתבתי אפשר להוציא מהם יותר מחצי מיליון אירו…

אני מבין שאני לבד אז אוקי אני כנראה הטועה

וזה בדיוק מה שקרה.

בנוסף אני רוצה להזכיר, השכר הגבוה שלו כנראה נובע גם מתשלומים דחויים מתקופת ברטומיאו. זה לא שהוא יושב על חוזה מפלצתי בגלל שרוצים להשאיר אותו, אלא מדובר בכסף שמגיע לו על עונות שבהן הוא שיחק והיה משמעותי אבל השכר לא שולם בגלל מה שקרה בקורונה.

וואללה… אין לי טענות אליו. רק מאחל לנו שנצליח להפטר ממנו במהרה.

יש לי אפס טענות לשטגן עשה מה שנחוץ בשבילו

איפה ראית שהוא התפשר?

אם הוא התפשר אני לוקח הכל בחזרה

זה מה שקראתי בדיווחים.

לא הלכתי לבדוק.

@dmitrys ?

זה שיש להם אבא עשיר, לא אומר שטבאס מרשה להם לבזבז. זה א’. ב’, הם אולי יכלו למצוא מישהו אחר אם בארסה הייתה דורשת מהם סכום רציני.

לא ראיתי את זה כתוב שחור על גבי לבן, אבל עשיתי חשבון.
כתוב שבארסה תשלם 90% מהשכר שלו, וז’ירונה פחות ממיליון. אבל טר שטאגן מרוויח יותר מ 10 מיליון, אז כנראה הוא ויתר על חלק קטן מהשכר שלו.

ראיתי דיווח שהוא גם ויתר על סכום קטן.
אני משער לעצמי שחצי מיליון הוא, חצי מיליון ג’ירונה.

כמו שכתבנו, בסיטואציה הנוכחית הכי חשוב זה שהוא יצא לשחק ושנוכל להיפטר ממנו בסיום העונה.
זה יהיה יותר קשה אם הוא ישאר על הספסל שלנו.
בקיץ נבחן שוב איך המועדון מתמודד עם שחרור שלו.

בסקיי גרמניה: ״רוברט לבנדובסקי צפוי להיפרד מברצלונה עם סיום חוזהו בקיץ הקרוב, כאשר ה-MLS מסתמנת כיעד מרכזי. החלוץ הפולני מחזיק במספר הצעות, אך הוא רואה בחיוב מעבר אפשרי לארצות הברית״.

לפי ‘ספורט’ פגישה חשובה נערכה אתמול בין המועדון וסוכנו של פרמין. בארסה רוצה להאריך את חוזהו בשנתיים נוספות עם שדרוג שכר ‘‘משמעותי’’.
פרמין מעוניין להמשיך ולכן לא צפויות בעיות בנושא.

וככה בקטנה מהצד, הדיבורים על רצון של אלבארז לעזוב את אתלטיקו מתחזקים מאוד לאחרונה.
לא בהכרח קשור אלינו אבל שווה לעקוב.

עשיתי טעות בחישובים, לא לקחתי בחשבון שטר שטאגן מושאל לחצי שנה בלבד ולא לעונה שלמה.
היום קראתי שטר שטאגן לא ויתר על שום דבר, בארסה תשלם 90% מהשכר החצי שנתי שלו, וז’ירונה 10%. ז’ירונה תשלם בין חצי מיליון למיליון, זה כל מה שבארסה תחסוך בטווח הקצר.
אני מאמין שהמטרה העיקרית היא לא הסכומים האלה, אלא דקות משחק כדי להיפטר ממנו בקיץ.

Arsenal

image

הקטרים : כדי להימנע מתשלום סעיף השחרור של 6 מיליון, הם מוכנים לשלם 10.

הכוונה שיש עכשיו יחסים טובים בין בארסה לפאריז. בארסה מאיימת להרוס אותם עם הם ישלמו את סעיף השחרור, ודורשת יותר.
לא הייתי טורח לכתוב את ההודעה הזאת אם לא היה הניסוח המצחיק של בארסהסנטר.