פנטזיות, העברות וחוזים: חלון העברות ינואר 2026 - קאנסלו חוזר לחצי עונה, טר שטגן מושאל לג'ירונה

למיטיבי לכת:

רשמי: פרמין האריך חוזה עד 2031 :partying_face:

בבית משפחת אמיר נשמעו יריות שמחה

עוד חבר בדרך לרשימת ה–וונדרקידס של בארסה.

אם אפילו רק אחד מהם יעשה את הדרך לקבוצה הראשונה, כבר צריך לתת קרדיט לדקו.
ואם אף אחד מהם לא יצליח, אבל כולם יימכרו ב 10-12 מיליון כמו פאו ויקטור או פאיי, גם אז צריך לתת לו קרדיט.

לא תהיה התנגדות לעוד תמונה של המלך נכון?

כל הדברים שקורים לאחרונה נותנים לי את ההרגשה שאנחנו נלך על אלבארז בכל הכוח בקיץ.
השאלה אם הוא מוכן לדפוק על השולחן ואם אלמאני מעדיף לקחת את הכסף בשביל הבנייה מחדש.

והשאלה אם באמת אצלנו הוא יהיה טוב ויציב ולא יעלם כמו שנעלם באתלטיקו בחלק השני של העונה.

הוא נעלם באתלטיקו כמו שראפיניה נעלם אצל צ’אבי, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

רק לראות איך הוא פרח בסגנון משחק של סיטי, בדקות מועטות אפשר לדעת שאצלנו הוא כפפה ליד.

בסיטי, בריבר, בארגנטינה.

אפשר פשוט לראות איך הוא נראה מול ראיו וייאקנו לפני חודשיים. זה כל מה שצריך.

בוא ילד בוא..ותביא איתך.חבר

שאפתני.

לא נראה לי שיש כסף לאלברז לבד.
אפשר עסקת חבילה: טורס+ אראוחו+ קצת כסף. אולי זה יתאפשר.

ארוחאו?

שהיה בריא אבל לא נראה לי שאתלטי יראו בו פיצוי ראוי…

טורס יכול לעזור

מצד שני הם לקחו את לנגלה … קבל ביטול חחח

יותר סיכוי שסימאונה יסיים את דרכו מאשר שמטאו אלמאן יתן לחוליאן ללכת. יקבל חוזה שמן והכל יהיה בסדר.

תן להם לקוות…

עם איך שריבר של גז’ארדו נראת בעונה וקצת האחרונות אני מקבל את צ’ולו בחזרה אלינו.

בכל זאת זוכר לו חסד נעורים, נתן לנו אליפות ב-2008 אחרי 4 שנים בלי אליפות.

אריאל אורטגה, אלכסיס סאנצ’ס, רדאמל פלקאו, סבסטיאן אבראו, פרננדו באלוצ’י ודייגו בואננוטה הילד האדיר, שיחקו יפה.

לא ראיתי התייחסות פה, אבל היה השבוע דיווח שמילאן תנסה לרכוש את ג’רארד מרטין. בלי להתייחס בהומור לזה שהם חשבו שזה באמת מלדיני, אני מוכר רק אם באמת תהיה מהפכה בחוליית ההגנה. לא בטוח שיש כסף, ואני לא יודע מי אחראי באמת על רכש וזהות השחקנים (דקו אחראי על העסקאות עצמן).

10 מיליון ומעלה והוא שלהם עם נשיקה וחיבוק.

צריך לאסוף כל אגורה בשביל בלם שמאלי ברמה בקיץ. הפנטזיה שלי זה ואן דה וון, שהוא מעולה אבל פציע. מהיר בטירוף, שזה מאוד שימושי בשיטה שלנו, מוסר מצויין ויודע לעשות הגנה.

טוטנהאם על הפנים וקרובה לרדת ליגה.

באסטוני זה כמובן יהיה מדהים, שלוטרבק גם אחלה. דיומאנדה של ספורטינג נראה מאוד מבטיח. קצת הימור אבל ומעדיף לשחק בימין.

העיקר- להתאבד על בלם איכותי

אם יש הצעה של 30 על מרטין צריך למכור כי זו הצעה טובה מדי. לא חושב שיש שאלה בכלל.

לגבי איך הסגל צריך להיראות בעונה הבאה, אני רק אזכיר שגם אצל צ’אבי רצו מהפכות לפני שפליק הגיע. עם דגש על קשר אחורי(וחלוץ).

מאמן טוב מוצא פתרונות עם מה שיש(כמו שפליק עשה) ורק אחרי זה מחפשים חיזוק.
בלם שמאלי זה טוב ונחמד, אבל בלם לא יעזור כל עוד פליק מעלה את בארסה להתאבד על המגרש.

אתה צודק וכמו שאמרת פליק עשה את זה. אבל יש גבול כמה אצבעות בסכר מאמן (או פליק לצורך העניין.) יכול לשים בשביל לסתום את הסכר.

הבעיה שאנחנו התרגלנו לזה שפליק כל הזמן סותם חור אחד בזמן שחור אחר נפתח שאנחנו מצפים ממנו שיעשה את זה לנצח.

אי אפשר לנצח לחיות עם כאלו חורים בהגנה וגם בהתקפה ולצפות שהנה פליק יעשה עוד נס.

אני בגדול לא מאשים את פליק. יש גבול לקסם.

שמישהו יגיד לי שחקן אחד בהגנה של ברצלונה בכושר הנוכחי שברמה של קבוצות הבכירות באירופה?

אין כרגע שחקן אחד. (מלבד השוער)

הלואי שאלברז לא יבוא. שלברצלונה יהיה מספיק כסף שתביא אותו או שחקן בפרופיל שלו עד אז להוציא כל אגורה על שחקני הגנה