פנטזיות, העברות וחוזים: חלון העברות ינואר 2026 - קאנסלו חוזר לחצי עונה, טר שטגן מושאל לג'ירונה

כרגע החורים שלנו זה לגמרי באשמת פליק.
יש לנו קבוצה טובה. ברור שצריך חיזוק, אבל כל חיזוק לא ישנה בעיות מבניות או החלטות טקטיות רעות.
המצב הנוכחי חושף שחקנים לסיטואציות שגורמות להם להיראות הרבה פחות טוב ממה שהם.
לא צריך להשתגע.

מסתבר שארסנל הגישה בקיץ הצעה של 100+20 על אלבארז. אתלטיקו, כמובן, לא היו מוכנים לשמוע.
הוא גם סירב לפסז’ בקיץ לפני כדי להגיע לאתלטיקו.

התאכזב מכך שלא קיבל שדרוג לחוזה בקיץ, אבל קיבל עכשיו הצעה אחרי שאלמאני הצטרף.

כל החולמים בפורום של בארסה מוזמנים לרדת לקרקע.
הוא לא יבוא.

טוב מאוד אולי נקנה סוף שחקני הגנה נורמלים

טוב אז אולי במקום אפשר לקנות הגנה?

לא אמרתי שצריך לקנות עוד 10 שחקנים.

אבל כל שחקן שקונים צריך קודם כל להגנה. מלבד קוב. אין פרות קדושות בהגנה מבחינתי וזה כולל באלדה

ברור שיש קבוצה התקפית טובה זה מה שמחזיק אותנו מעל המים אבל מה שקובר אותנו זה ההגנה.

מה שאני מנסה לומר זה שאם מחר תחליף את כל ההגנה, היא תראה אותו דבר במצב הנוכחי.
כבר ראינו את זה אלף פעם בעבר ובמיוחד בברצלונה.

הופעה כמו של אתמול ואתלטיקו זה לא אישיו אינדיבידואלי.

אני מדבר מעבר על מעבר למשחק אחד או שתים.

וכדורגל מורכב מיחידים בסופו של דבר. אי אפשר להגיע רחוק עם חצי בלם מתפקד מגן שיצא לפנסיה ובצד השני באלדה עם חצי מוח לא מתפקד. מה אני יכול עוד להגיד בנוסף. הרי מה בדיוק כתבתי לפני שבוע ואמרת לי? אתה זוכר? אמרתי שבסופו של דבר הבועה תתנפץ בסופו של דבר היריבים שלנו יתקעו אותנו בגלל החורים בהגנה.

החדשות הרעות? תמיד יכול להיות יותר גרוע. יש את הצמפיונס בקרוב. שאלוהים יעזור לנו.

ברור שיש לנו עוד בעיות ולא הכל זה רכש. אבל זה הההתחלה. לא תגיע לכלום עם הגנה כזו.

יש גם בעיות בקישור ובהתקפה ופליק צריך להפיק לקחים והכל, אבל ההגנה שלנו זה בושה.

זה עצוב מאוד אם כל מה שיש למועדון גדול למכור זה לקנות שחקנים “יותר טובים”".

בכל אופן, אם אתה מדבר מעבר למשחק או שניים זה כבר עניין אחר. אני לא מסכים.

אגב, אם יש עמדה כרגע שהיא הכי חסרה מבין כולם ושמה אפשר להשפיע הכי הרבה זה בכלל הקשר האחורי. אנחנו תקועים בין בלרינה עם בלורית, שחקן נשמה אפור בלי אתלטיות, וכישרון על שהוא ילד בן 18 בלי ניסיון ואחרי פציעה קשה.

לכאורה הבחור הזה מסרב להצעות בגלל שקיבל איתות מבארסה.
בלם גבוה, טכני, עם רגל שמאל, ניסיון בפרמיירליג, נסיון אצל איראולה(לחץ גבוה מוגזם), מסיים חוזה(!) והכי חשוב אצל חצי מהכותבים בפורום - ארגנטינאי.

בכל מקרה, בלם שמגיע בהעברה חופשית, מעבר לפעולה העסקית החכמה, מחזק אצלי את ההרגשה שרוצים להפנות משאבים לעמדת החלוץ.

או (גם) לעוד שחקן הגנה.

Keep hope alive!

תביאו לי חלוץ נורמלי שינצל חצי מ 10 הזדמנויות שבארסה מייצרת כמעט בכל משחק.
שההגנה תמשיך לספוג שער או שניים כל משחק.
אני רוצה חיזוק להגנה, אבל חלוץ נורמלי קודם.

תיירי הנרי: "ברצלונה זקוקה למספר 9 אמיתי. חלוץ מהטופ העולמי. אני מדבר על כובשים קטלניים כמו ויקטור אוסימן, ארלינג האלנד או הארי קיין. סקוררים מוכחים, לא כישרונות צעירים.

כשיש לך כישרון כמו לאמין ימאל שמספק לך מסירות כאלה, אתה חייב להבקיע. זה פשוט. ברמות האלה, הזדמנות אחת צריכה להספיק.

ראיתי משחקים שבהם בוזבזו יותר מדי הזדמנויות. בברצלונה, זה לא יכול לקרות. זה מה שעושה את ההבדל בין להיות תחרותיים לבין להיות אלופים."

לעניות דעתי הוא חצי צודק. אני מסכים שחייבים חלוץ כי יש לנו כמות מצבים גדולים וכמות החמצות שלא מנוצלים לגול.

אני לא מסכים שזה חייב להיות חלוץ כמו השמות שהוא הזכיר אלא אפשר למצוא באירופה חלוץ מוכח שהוא עוד צעיר ולפני הפריצה (כמו ג’ונתן דיויד שהוזכר בעבר).

גם ההגנה צריכה חיזוק, למרות שבעיני היא קרבן של השיטה, אבל חלוץ דחוף יותר.

יותר נחמד לנצח 5-4 מלסיים ב0-0

אבל ג׳ונתן דוויד ממש גרוע. הוא נכשל קשות ביובה.

הייתי מעדיף חלוץ כמו אלבארס, איזה עוד שמות יש? אוסימן הוא שחקן מאוד מאוד בעייתי. פרימדונה שעלה לו לראש והוא רב עם כולם. הוא גם בינוני שמעדיף כסף ויחס של מלך. בעבר רציתי אותו, אבל ראיתי איך הוא מתנהג גם בנבחרת וגם העובדה שהוא רוצה להישאר בטורקיה-הוא לא בשבילנו.

אני מתקשה למצוא בשלוף חלוץ.

חלוץ זו עמדה בעייתית במובן הזה.
לא מכיר הרבה שחקנים כאלה ש-‘‘לא פרצו’’, אולי עוד לא התקדמו לקבוצה בכירה, אבל הם לרוב כובשים מגיל צעיר ומתקדמים מהר מאוד.
מצד שני, קבוצה בכירה לא יכולה להמר(בהרבה כסף) על שחקן שלא ביסס את עצמו מספיק, בשביל עמדת החלוץ המרכזי.

אנחנו גם סובלים ספציפית בגלל הפער בין מה שלבנדובסקי הביא לנו בעונה שעברה לעונה הזו, ואת זה יהיה קשה לפצות עם חלוץ מתחת לרדאר.

הקיץ הקודם די דפק אותנו לקראת הנוכחי.

האמת שזה אומר הרבה על תקרת השכר, כי שחקן שמגיע בהעברה חופשית לא יהיה זול, ובלי להזכיר מענק חתימה.

אבל זה אומר גם שכנראה נמכור שחקן הגנה (ג’רארד מרטין?) ושלבנדובסקי יפה הרבה מקום בתקרת השכר שיתחלק אולי בין הבלם לחלוץ שיחליף אותו.

כריסטנסן בזמנו הגיע בשכר של 12 מיליון לעונה בלי מענק חתימה. מצ’לסי, אחרי שזכה איתם בליגת האלופות.

לא מאמין שסנסי יעלה יותר מ-8-10 מיליון לעונה.

מה שתיירי אנרי אמר אני אומר כבר שנתיים.
גם לפני שנה כשלבנדובסקי סיים עם 20+ שערים, זה כי הוא בזבז 50 שערים אחרים שהכינו לו. פעם בכמה משחקים הוא שם גולאסו ואז כל השדרים קפצו שיש לו את זה עדיין.
אין לו, הוא נגמר.
כל משחק, כמה פעמים במשחק , הוא מקבל כדור מצוין במצב מסוכן, אבל עד שהוא זז כבר לוקחים לו את הכדור או שבולמים את הבעיטה, או שיוצא לו לא טוב.
פראן טורס מאוד לא יציב. לצד משחקים בהם הציל אותנו, היו לו משחקים עם מקבץ החמצות שעלו לנו נקודות. לא מספיק.

עם חלוץ גדול כבר היינו זוכים בהכל, למרות ההגנה הרעועה והשיטה המסוכנת של פליק.

כל השמות שעולים לי לראש יקרים מאוד ואין שום סיכוי שיגיעו. לא יודע לתת שם ריאלי. בטח לא איונג מלבאנטה.
בהקשר הזה, אני חולם על הצורה בה שיחקה ספרד ב 2010 - בלי חלוצים, אבל עם הרבה קשרים שכל אחד יכול לשים גול. אני חושב שיש חומר לזה - אולמו, פרמין, אפילו ברנאל. פדרי כבר ימסור להם כמו שצריך מתי שצריך.

יש הבדל עצום בין כדורגל נבחרות לכדורגל מועדונים. אני לא רואה איך השיטה הזאת עובדת לאורך זמן. חוץ מזה שבנבחרת היה סוג של חלוץ, פשוט באגף-דוויד וייה. הוא כבש 7 שערים בטורניר הזה אם אני לא טועה.

פפ ניסה את זה בסיטי, זה לא עבד.

צריכים חלוץ.