מוטיבציה דרך עונשים תמיד תהיה פחות סוחפת מאשר מוטיבציה דרך כריזמה.
אגב, לא ברור לי כמה צ׳אבי כריזמטי כמאמן…
על כל פנים, מאמנים יותר כריזמטיים מהצנון כבר איבדו חדרי הלבשה וחילוף שלהם הוביל קבוצות להראות שוב טוב.
קח את ריאל בתור דוגמא טובה.
בעונה הקודמת הם היו זוועה ובקושי סיימו מקום שלישי.
לופטגי וסואלרי לא הצליחו לגרום לשחקנים לשחק.
בלי שום שינוי משמעותי בסגל (הזאר דיי פצוע רוב הזמן), הם כבר משחקים יותר טוב ועם יותר מוטיבציה.
אז נכון שזידאן לא החזיר אותם בסוף השנה להאבק על האליפות, אבל:
זידאן קיבל קבוצה עוד יותר שבורה וזרקנית ממה שברצלונה הנוכחית.
אנחנו רק בחצי העונה ויש לנו עוד הרבה זמן לתקן (לעומת זידאן שהגיע בסוף העונה).
למען הסר ספק, אני לא חושב שקלוב-דה- אמיגוס בראשות מסי לא רוצים להשקיע יותר.
אני חושב שתחת מאמן נכון הם ישמחו לתת פייט ולהיות תחרותיים.
זה שוואלוורדה מפנק אותם באימונים קלים וחופשות, לא אומר שהם מרוצים מזה.
אני מרחם בעיקר על פרנקי…
הילד בא לפה עם מוסר עבודה והשקעה בשמיים, רק בשביל לגלות שהתנאים הנוכחיים שלו מרגישים כמו חופשה אחת מתמשכת.
הייתי פעם או פעמיים בסיטואציות כאלה מבחינה מקצועית.
שילמו לי הרבה כסף על מעט מאוד עבודה. בכל המקרים חיפשתי עבודה חדשה דיי מהר.
סיפוק מקצועי שווה יותר מאשר הפנאן של להיות אוכל חינם.
כבוד עצמי ויכולת להסתכל על עצמי במראה באים יותר טוב כשאני מצדיק את השכר שלי.
אני חושב שלדה-יונג יש קושי להסתכל על עצמו במראה בחודשים האחרונים.
אני אשמח שיבוא מאמן שיחזיר לשחקנים שלנו את הכבוד העצמי.
פוקר, טניס, ילדים, מה שלא תרצו…
אלו תירוצים שלנו, לא שלהם.
אני מאמין בהם ומאמין שהם כן רוצים להשקיע יותר מהבית-זונות שהם עושים עכשיו.
אלו שחקנים גברים! אם יתנו להם את ההזדמנות הם יקחו אותה.
לא מבין את ההתנגדות של אוהדי ברצלונה. זה הבעיה שלו מול הפריקוס. מאמן מצוין. אם היה יכול לבוא לברצלונה. היתי לוקח אותו בשתי ידים.
והכי מגוחך שכל אוהדי ברצלונה שעושים פוזות עליו, לא יודעים שברתומאו היה שחקן כדורסל באספניול ולסגן נשיא הנוכחי, אח שלו הוא חבר הנהלה בכיר באספניול… זה לא מפריע להם. אבל משפט אחד שהוא אמר לעיתון זה אמור לפסול אותו .
עד לפני כמה שבועות, חשבתי שאין לזה שום סיכוי, אבל הוא כבר בראיון שעשה לאחרונה רמז שהוא מוכן לעבוד בכל קבוצה.
אני הבנתי שהבעיה היא מהצד שלו - שהוא הצהיר כמה פעמים שלעולם לא יאמן את ברצלונה.
כך או אחרת, הוא מאמן מצויין, וגם משקיע הרבה בצעירים, אבל איכשהו אני לא בטוח לגבי הסגנון - לא כל כך אהבתי את טוטנהאם תחתיו.
רק אני לא רוצה לראות שום חלוץ באמצע העונה?
מלבד הבעיה בסנכרון עם השיטה היחודית שכמעט תמיד דפקה את מי שמגיע באמצע העונה, זה יהיה פלסטר לטווח קצר ולא משו שיפתור באמת בעיה.
נוסף, חלוץ 9 יצטרך להיכנס על חשבון מישהו מה11 הפותחים. במקום מי זה יהיה? דמבלה שחייב לקבל דקות? גריזמן עם ה120 מליון על הגב או במקום מסי רחמנא ליצלן?
אני חושב שמסי וגריזמן צריכים לשחק בחוד, ויחליפו מקומות בין אגף ימין למרכז, ובשמאל שיהיה פאטי עד שדמבלה יחזור. עד אז אין טעם להתעסק בשום חלוץ עד הקיץ.
מסכים, אבל הסיבה אולי טיפה שונה משלך. הניסיון מוכיח שאם ברצלונה עושה רכש אמצע עונה היא תביא חלוץ בסגנון של פרינס בואטנג. בעוד עיסקה מפוקפקת שהיחידים שמרויחים ממנה הם הסוכנים וחשבון הבנק שלהם.
בכלל, לא נראה לי שיש לנו יותר מידי מזומנים לחלק:
א. נשאר חוב לחברת הפקה של הסרט matchday.
ב. צריך עוד 70 מליון אירו לאזן את הספרים עד סוף יוני.
אמנם אבל רואיז לא בעונה מזהירה, אבל זה באמת כל כך מופרך לתת לילד צ’אנס? במיוחד במשחקים פחות חשובים? קשה לי להאמין שהמועדון יצליח להביא חלוץ בחורף שטוב ממנו בצורה דרסטית, ואני ממש הייתי רוצה לראות אותו מקבל קצת דקות, במיוחד בגביע ובמשחקי בית נגד קבוצות חלשות בליגה.
לא, הוא לא שחקן שמתאים לקבוצה ברמה הזאת, גם בליברפול העכשווית הוא לא היה מצליח, כתבתי זטת בתחילת העונה שהסיכוי שיצליח וימשיך בבאיירן שואף לאפס.
קבוצה לא מספיק טובה שרוצה להשתדרג במהירות לקבוצה שמאיימת על מקום לליגת האלופות תתאים בול לקוטיניו, הכל יעבור דרכו והוא יהיה הכוכב הבלעדי וקוטיניו יחזור להיות “הקוסם הקטן” כל מה שמעבר לא מתאים.
דני אולמו, שהיה מטרת רכש של בארסה, חתם ב ר.ב. לייפציג תמורת כ 30 מיליון יורו.
נשמע כמו מחיר מציאה.
מצד שני, בארסה קנתה איזשהו פרוספקט ברזילאי בן 17 ב 5 מיליון יורו, ומכרה שחקן ג’ובניל א’ ב 8 מיליון יורו, אז אני כבר לא מבין מה הולך עם המחירים של השחקנים הצעירים.
כנראה שרודריגו קרוב מאוד.
לפי מארקה, הוא בברצלונה ונבדק על ידי דוקטור קוגאט. אם הבנתי נכון, אלה לא בדיקות רפואיות לפני החתימה, אבל בארסה תסמוך על דעת הרופא.
רודריגו לא מתאמן עם ולנסיה.
בארסה מוכנה להשאיל שחקן פוטוגלי ברונו פרננדס מספורטינג ליסבון ולהעביר אותו לולנסיה, וגם להשאיל\למכור את ווגה ופרז אם ולנסיה ירצו.
את פרז לא מוכנים לשחרר ללא סעיף קניה בחזרה. זה כנראה יטרפד את העסקה עם רומא לגביו.
דעתי האישית - רודריגו שחקן נחמד ואני אתמוך בקניה שלו אם המחיר נכון. הוא לא מספיק טוב בשביל להחליף את סוארז, אבל מספיק טוב בשביל להיות ברוטציה. זה לא פתרון ל “9” לטווח ארוך.
וזה מזכיר לי את השאלה בת חצי שנה - בשביל מה קנינו את גריזמן ב 135 מיליון? כדי שיהיה אך ורק קיצוני?
לקנות ולהשאיל את ברונו פרננדז? לא יודע אם אתה מכיר אבל מדובר בשחקן שמבוקש על ידי לא מעט קבוצות גדולות ביבשת, שחקן נבחרת פורטוגל עם 15 שערים ו-14 בישולים עד כה העונה ו-20 שערי ליגה רק בעונה שעברה.
אני לא יודע אם בסוף יגיע חלוץ או לא אבל אני שמח מאוד לראות שרודריגו ירד מהפרק.
באמת שלא הבנתי מה מצאו בו ולמה חשבו שהוא יוכל להחליף את סוארס גם כפלסטר. קצת הזכיר לי את מקרה פאקו אלקאסר.
אז רודריגו מתרחק ואני בסדר עם זה כי הוא יקר ולא מצדיק את ה 60 מיליון שולנסיה דורשת.
אבל בארסה מוכרת שחקני התקפה וזה לא מובן.
פרז בסופו של דבר כן יילך לרומא, אחרי שבארסה ויתרה על בייבאק. 15 מיליון יורו לפי מארקה.
אבל רואיז עובר לפורטוגל בהשאלה עם התחייבות קניה ב 10 מיליון יורו. לבארסה תהיה אפשרות בייבאק עליו.
שתי הידיעות על פי מארקה.
או שיש תותחים בבארסה ב’, או שבארסה תישאר עם 4 שחקני התקפה למשך חצי עונה - מסי, גריזמן, דמבלה ופאטי.