זכותו של ואלורדה להאחז בקרנות המזבח בשביל לקבל את הפיצוים. אבל ברגע שהוא עושה את זה הוא מאבד את הזכות שנכבד אותו.
אני כתבתי את זה ישר אחרי ליברפול, בפורום פה, אם ואלורדה היה מחכה לסוף העונה ומתפטר . היתי מכבד אותו. וכך רובנו. ברגע שהוא בחר בפיצוים (לגטימי מבחינתו) הוא איבד את זה לחלוטין.
טאטה מרטינו אחרי התיקו מול אתלטיקו נכנס לחדר הלבשה של השחקנים ואמר להם שהוא לוקח אחריות ומתפטר .
לואיס אנריקה אחרי הפיאסקו מול פסז כינס מסיבת עיתונאים לקח אחריות והודיע שהוא לא יאריך חוזה בברצלונה. (למרות שלכולם היה ברור שההנהלה רוצה שהוא ימשיך).
הם קיבלו כבוד.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
ודרך אגב לפני שgav יכנס בי ויכתוב זה זכותו המלאה לקבל פיצוים והחובה של המועדון לשלם לו. אז אין שום חילוקי דעות פה. וכתבתי את זה.
ואלורדה אחרי הבושה נגד ליברפול אמר לנו “it is what it is” אז תסלח לי, הוא ביזה אותנו מספיק. שום דבר לא יפצה אותנו על הבק טו בק שלו בליגת האלופות.
זה שזה מכוער ונוראי מה שההנהלה עושה לו זה ברור לכולם ואין על זה חילוקי דעות פה. אבל הוא שירת אותה בנאמנות שלוש שנים .
אין בי שום טיפת רחמים עליו. אני מרחם יותר עלינו האוהדים. שצופים בזה בחוסר ישע ובלי יכולת אמיתית להשפיע (תודה רוסל וברתומאו)
הנהלה מטומטת הנהלה לא מטומטמת, שהאריכו לו את החוזה שנה שעברה אני זוכר טוב מאוד את מי שהטיפו לי מוסר ואמרו לי שזה החלטה טובה. ומי לא.
דרך אגב זה מאוד מצחיק אותי שאתה מזכיר את המשחק האימון בטיזנבי… כי אתה רק מוסיף לו לרשימת המחדלים המאוד גדולה שלו בתור מאמן.
להזכיר לכולם, שלושה ימים לפני רומא היה משחק מול לגאנס בקאמפ נואו. הפער היה דו ספרתי מריאל, לגאנס שיחקה רק על הכבוד, מה הגאון עשה? פתח בהרכב הכי חזק בשביל לשמור על השיא. מה קרה שלושה ימים אחרי אותו משחק כולנו זוכרים.
ובסופו של דבר ההנהלה גזלה ממנו את מה שהוא נלחם כל השנה והקריב בשביל זה את רבע הגמר מול רומא, … השיא החסר משמעות של עונה בלי הפסדים.
נ.ב אני רק רוצה להוסיף ושלא תהיה פה שום אשליה. ואלורדה הוא כישלון. אבל כל עוד החבורה של הנבלות בהנהלה שולטת בקבוצה. זהות של המאמן זה פחות חשוב, ההנהלה זה “השטן הגדול” . כל עוד ברתומאו או מישהו מהבובות שלו ישלטו פה. לא נתקדם לשום מקום. והרמה האתית מוסרית של המעודון רק תצנח יותר. לכן אני יסיים שהתקוה שלנו לשינוי אמיתי במועדון, תהיה רק בהחלפה של הפושעים בראשות ברתומאו מהמועדון.
2021!!!