מי היה האלאנד שנה שעברה?
גם היו עוד קבוצות שיכלו להציע למסי טיפולי גדילה בגיל 14 חוץ מברסה…
נכון האלאנד היה חי, אבל מה שקורה איתו העונה הוא הרבה מעבר לציפיות של כולם ממנו, אחרת הוא לא היה המחליף של דאבור.
לכל שחקן גדול יש פריצה, אני לא מצפה מהקבוצות הגדולות לתפוס את כולם.
גם כל זה מבלי להכנס לכך שכנראה הפריצה של האלאנד לא הייתה קורית אם היה מחמם את הספסל של ברסה. אפילו אם היה משחק כל משחק שלישי זה לא היה קורה
ערוץ הטלוויזיה הספרדי “RTVE” מדווח שחלוץ סוסיאדד, וויליאן ז’וזה, סיכם עקרונית בברצלונה. על פי הסיכום, בארסה תשלם 35 מיליון אירו – כמחצית מסעיף השחרור של החלוץ בן ה-28.
הדבר הכי טוב ששמעתי היום, לא בגלל האמונה העיוורת בדמבלה (ההפך) אלא כי שחקן צעיר בן 21 עם פציעה נוספת וקשה, הדבר האחרון שהוא צריך בזמן השיקום שלו זה לשמוע שמועות ולחישות על מכירה שלו בקיץ.
שיתרכז בלהחלים ולהתחזק ואולי עונה הבאה עוד יצליח להרים את הערך שלו לקראת מכירה עתידית (או להפתעה ענקית והצלחה בבארסה אבל כרגע אני לא אופטימי).
אם זאת אמת, זה סכום מטורף עבור חלוץ בינוני בן 28.
מאיפה הכסף? קודם הם מכרו את אבל רואיז ואת קרלס פרז ב 20 מיליון ביחד, כי היו צריכים נואשות לכסף, אז מאיפה יש לבארסה 35 מיליון אחרי 10 ימים?
אני לא מבין את זה לגמרי, למה דווקה ז’וזה הזה ולא סטואני שסכום השחרור שלו 15 מיליון.
אני לא יודע אם הוא יעזוב או לא, אבל זה פשוט לא נכון. המשמעות של ההודעה היא שהוא אמור לחזור לכשירות סביבות אוגוסט. קבוצות כבר החתימו שחקנים בסיטואציות הרבה יותר גרועות. אז מונע “אפילו אפשרות תיאורטית”?
דרך אגב, אני לא אתפלא אם הוא יהיה כשיר עוד לפני. לפי מקרי עבר זו לא פציעה של חצי שנה אלא של 3.5-4 חודשים. האינטרס של בארסה להגזים ברור פה.
אז הסברת את עצמך לא נכון. אם אתה חושב שלא יקחו אותו כי הוא פציע וזה הימור (דבר שידענו לא מאתמול), זה לא משנה אם יחזור באוגוסט או באפריל. ואני מסכים שזו בהחלט הנחה סבירה שהמועדונים ירתעו.
בכל מקרה, גם אם זאת הכוונה, עדיין קצת מוגזם לכתוב “מונע אפילו אפשרות תיאורטית”, אם בארסה תרצה להיפטר ממנו כן יש סיכוי לא קטן שיימכר. רק חבל שההפסד הכספי יהיה כזה גדול כרגיל.
אני יוצא בהנחה שאין פראירים בשוק. בשבילי למכור אותו באיזה רבע מחיר זה כמו בחינם.
אני ינסח יותר מדויק. נגיד הוא היה חוזר כמה שבועות לפני סוף השנה ומצליח לשחק יותר משלושה משחקים רצוף , אז אולי. אבל שום מועדון רציני לא ישים עליו סכום בקיץ. שהוא משהו כמו כמעט שנה שלמה לא שיחק כדורגל. (וזה בהנחה שהוא יחלים)
אולי יש פראירים.
בשלב הזה, אני חושב שזה כבר יותר מנאיביות או משאלת לב לחשוב שהוא ישחק כדורגל בברצלונה.