פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: אחרי גורדון, גם קארים אדיימי מצטרף! פראן בדרך לפסז'?

האם יש גישוש מאתלטיקו? האם יגידו לו ללכת?
להכניס אותו לעסקת אלבארז יהיה מדהים.

אני גם חושב שזה עדיף לשחקן. אשמח שיצליח במקום אחר.

לא לקח הרבה זמן לפני שהתקשורת הקטאלונית הרימה את השם של לאפורט. בתור בלם רגל שמאל ובעבודת צוות שהוא מציג יחד עם קובא, זה נראה כמו ציוות מושלם. גם מדברים על סעיף שחרור נוח.
אך אני חושש משחקנים שלא היו ברשימה עד כה וקפצו פתאום.
זה גם מתחבר לדיון על אולמו ושל התאמה לשיטת המשחק שלנו לעומת הנבחרת. לאפורטה פורח כשאתה שולט במשחק באופן מוחלט, ופחות במשחקים שיש בהם יותר מעברים.
השם של רומרו הרבה יותר עושה לי את זה והוא המועמד המועדף עלי עוד מהקיץ שעבר.

בכל אופן, מניח שגם נשמע הרבה שמועות של פדרו פורו בהמשך. ככה זה עובד.

יש גם את זה:

הבחור הזה הוכיח אמינות לא רעה בכלל בעבר, אבל הוא לא עיתונאי מרכזי. בוא נראה…

אני חושב שאנחנו קצרים בהתקפה, אבל פראן ב 50 מיליון, איפה חותמים?
לא מאמין לזה, זה נראה טוב מדי.

למה אתה מדבר בזמן עתיד? כבר התחילו, ראיתי קשקוש כלשהו.

ראיתי דיווח על לפורט ב MD, כביכול הסוכן מציע אותו לבארסה. גם שם צוין סעיף שחרור נמוך, אבל לא כתוב כמה. לא מצאתי את הסכום בחיפושים עם צ’ט וויתרתי.
מבחינתי לא השתנה כלום. יש מספיק בלמים וצריך להפנות את כל הכסף להתקפה. אלא אם כן מישהו חשוב עוזב.

Miguel Angel Gil Marin: “We do not want to transfer him (Julian Alvarez). We didn’t accept an offer of €100 million, and we won’t accept one of €150 million or even €200 million.”

Miguel Angel Gil Marin: “My position is clear, the club’s position is clear. We’ve made it known to the player, his representatives, and the president of Barcelona. I have absolutely no doubt that Atlético is the right place in the world for Julián, and that Julián is the perfect centre-forward for Atlético Madrid. We want to keep him.”

Miguel Angel Gil Marin: “I recently heard the president (Laporta) say that the offer he made to Atlético Madrid wasn’t unlimited. My only response is that our answer is unlimited.

אפשר לעבור הלאה או שנמשיך במאבק חסר סיכוי עד סוף החלון?

אני לא יודע אם בארסה עוברת הלאה, אבל לפורטה מצוטט עם רמז לזה.
שאלו אותו מה עם חוליאן, והוא אמר שיש הצעה על השולחן של אתלטיקו, היא מוגבלת בזמן, ושיש פלאן בי.
דקו עובד על הכל בתיאום עם פליק, בלהבלהבלה.

בקיצור, הולך לפריז תמורת 300.

יש משהו אחר שהם יכולים להגיד?

אגב, מכוער מאוד משני הצדדים להתעסק בזה עכשיו, רגעים לפני משחק כה חשוב עבור אלבארז.

יש לנו plan b?

הבני אלף זונות הספרדים מנסים לשחק לחולי בראש. נאכל להם את הראש. ואז נירק אותו.

לא ציפיתי לשום אמירה אחרת מאנשי אתלטיקו, וזה ימשיך ככה עד הרגע האחרון. הם חייבים להראות לאוהדים שהם ניסו הכל עד הסוף אבל אני רוצה להאמין שמתחת לפני השטח ממשיך להתקיים המו”מ המיוחל ושדברים יסתדרו. אני גם סומך על דקו ולאפורטה שיידעו לשחרר בזמן ולמצוא מחליף, לא סתם כל הדיבורים על הדדליין לאתלטיקו.

תמיד יש עוד אופציות בשוק, אין משהו שמתקרב לרמת ההתאמה של אלבארז לדעתי.
השמות החמים שדווחו בתקשורת: ולאחוביץ’, אסלאני וקרופי.

במידה ואלבארז אכן לא יגיע, לא הייתי פוסל שינוי עמדה בנושא פראן או הצעה מפתיעה על לאוטרו מרטינז.

אם יש משהו שמעודד אותי, זה שגם לליאור הרהוט והמיושב קופץ ‘גן הערס’ האנושי. פשוט הטריגר שמעיר את הגן זה זלזול בארגנטינה.

בסוף אנחנו בני אדם, אשתי נבהלה שהיא ראתה את סדרת הקללות שיצאה לי מהפה במהפך מול מצרים ומול אנגליה, גם אני ערס קטן לפעמים, זה בסדר, זה אנושי, אפילו ליאור כזה.

היה גם את ההוא מצ’לסי עם שם גנרי. ז’ואאו פדרו או אבי כהן או משהו כזה.

בכלל, הקיץ גורדון ואדיימי באו משום מקום. בינתיים דקו מצליח לשמור בסוד עם מי הוא עובד באמת, והשמות שמפומפמים בתקשורת לא באים. חוליאן, באסטוני, גרימאלדו ובטח שכחתי כבר כמה.
בניגוד לסאגות של ניקו ואולמו בשנים קודמות שנמרחו על כל הקיץ
לך תדע עם מי דקו סוגר עכשיו.

מה שההנהלה של אתלטיקו עושה זה דבר מאוד מכוער בעייני. יומיים לפני גמר המונדיאל - לנסות לערער את חוליאן. לדעתי הסיפור שלו גמור שם.

אם אני צריך להמר - אז ההסלמה הזאת של אתלטיקו תיענה בהסלמה של חוליאן. זו הולכת להיות סאגה מכוערת.

כמו שנאמר מלכתחילה, הכל תלוי באלבארז.

לפי פבריציו - ביסיוו סגר בברצלונה -

8.5 מיליון? נשמע אחלה.

יתפתח להיות מפלצת? גם מ-80% ייכנס לנו אחלה כסף. לא ייצא ממנו כלום? הפסד יחסית לא גדול.

מעניין איפה ישחק העונה.

בשביל הפרטים היבשים למעטים המוזרים שלא מכירים אותו:
השם המלא הוא Jesse Eugen Bisiwu.
הוא בן 18, ממוצא גנאי (אזרחויות: גנאית ובלגית), 1.85, שחקן כנף שמאל (התקפה), ימני ברגל (אולי גם בדעה, אבל זה שווה לבדוק).
מגיע מהנוער של קלוב ברוז’.
משחק בנבחרת בלגיה עד גיל 19.

ולהטרלה/טירלול היומיים -

200w (2)

הלוואי.

2 ציפורים במכה.

מוזר חשבתי שהלאקיפ נחשב עיתון רציני…

ועוד פראן שמומחה בפגיעה בציפורים.

בדיוק מה שעבר לי בראש.