השחקן האהוב על פפ חתם הקיץ במדריד.
לגבי רודרי:
ג׳רארד רומרו: ״לא רק שחקני בארסה ופליק, גם פפ גווארדיולה התקשר לרודרי ועודד אותו לבחור בברצלונה. רודרי העריץ אותו כשחקן וכמאמן״.
השחקן האהוב על פפ חתם הקיץ במדריד.
לגבי רודרי:
ג׳רארד רומרו: ״לא רק שחקני בארסה ופליק, גם פפ גווארדיולה התקשר לרודרי ועודד אותו לבחור בברצלונה. רודרי העריץ אותו כשחקן וכמאמן״.
מהרגע שהדברים התחממו זה זז מהר מאוד, ומדברים על תקווה לסגור את העסקה עוד היום.
מבחינתי אנחנו שוב בסיטואציה שבה צריך לתת קרדיט לאנשים שמנהלים את המועדון בשנים האחרונות, לעומת התדמית המוזרה שיצרו עבורם ברשת.
גורדון ואדיימי הגיעו מהרגע להרגע, בלי שבועות של בלאגן ושמועות וספקולציות ומריחות זמן תקשורתיות. זה חצי נכון גם לגביי ביסיוו.
ועכשיו גם רודרי (אם יגיע) באותה שיטה.
האם זה אומר שהרכישות האלו יצליחו? ממש לא. אבל זה כן אומר שיש המון דברים שקורים מאחורי הקלעים, שאנחנו לא מודעים להם, ושבהחלט נעשית עבודה חיובית בנושא הרכש.
זה גם אומר שלכו תדעו מה קורה בגזרת החלוץ/בלם/מגן שמאלי - כל יום יכול להיות היום שבו נגלה שאנחנו כפסע מהחתמה נוספת, בלי התראה מוקדמת.
הצד השני של המטבע, בהנחה שרכישות נוספות יקרו באופן דומה, זה שכל הסאגות המתוקשרות לא יסתיימו ברכישה. לא חוליאן, לא סאלינס מראסינג, כמו גם בסטוני וברנארדו.
בגלל שדקו איכשהו מצליח לעשות הכל בשושו, כמות השמועות וידיעות ברקינג! רק תגדל.
השחקן האהוב על פפ סיים חוזה, אני שאלתי על מכירה ישירה.
אני חושב שפפ נשאר בסיטי על אותו תקן שפרגסון נשאר ביוניטד.
פפ לא מקבל החלטות היום בסיטי בכל צורה.
הוא במקסימום משמש כשגריר שקר כמו שפויול ושות’ משמשים אצלנו.
השאלה שנשאלה האם זה קרה בעבר שהוא מכר שחקן לריאל.
זה שהוא עכשיו רק יועץ ארגוני לא קשור לעניין.
טוני קרוס
גם במקרה של טוני קרוס הוא המליץ לו ללכת לברצלונה, הגרמני רצה לברצלונה, ולואיס אנריקה פסל את המעבר כי הוא חשב שראקיטיץ’ שחקן יותר טוב ![]()
הוא יועץ ארגוני? עד כמה שידוע לי הוא החליט לעזוב כי נגמרה הבטריה.
לא, פשוט לא יודעים מה הגדרת תפקיד שלו ולכן נתתי לו אחד.
אני שוב חושב שהוא מין יועץ כמו פרגסון רק בסיטי.
ובשיטת המשחק שאנריקה שיחק בברצלונה לואיס אנריקה צדק.
טוני קרוס כדורגלן יותר טוב אבל ראקיטיץ היה מתאים יותר לאנריקה
קרוס ואנריקה לא היו מסתדרים ביחד
גבריאל סאנס (רמת אמינות סבירה) של MD אומר שבארסה מציעה 45+15 על רודרי, אבל סיטי רוצים 70. אלה עמדות ההתחלה של מו"מ, נראה לא מאוד רחוק, וסביר להניח שיגיעו להסכמה. עוד הוא אומר שיש כבר הסכמה מלאה עם רודרי.
פראן מרטינז (רמת אמינות נמוכה) טוען שאל הילאל שלחו הצעה רשמית על קסאדו. לא כתב כמה, אבל פחות מ 30 מיליון. בארסה סירבה בנימוס, היא רוצה 40. המו"מ יימשך, ויש גם התעניינות של כמה קבוצות באירופה שהוא לא פירט.
אתה יודע מה זה באמת להיות מגנו הגדול של פרנקי? לשים אותו ברשימה אחת עם כל אגדות הכדורגל:
אלוהים, אפילו לצחצח להם את הנעליים לא הייתי נותן לו.
זה כי לניימאר יש כל כך הרבה זוגות נעליים שהוא היה צריך להחליף כל משחק במהלך המשחק. לא אנושי לצחצח את כולן.
קצת מעבר לרודרי -
אחרי פגישה עם דקו, ברדג’י סוף סוף הבין -
וטומי מארקז יחפש מקום אחר לקבל בו דקות -
אח של פפ, פרה גוארדיולה (שהוא סוכן בעצמו), הוא המנכ"ל של ג’ירונה מטעם סיטי פוטבול גרופ. יכול להיות שגם לפפ יש מניות בגוף הזה, ולא במנצ’סטר סיטי ספציפית.
ואני לתומי חשבתי שפרה גווארדיולה זה בכלל רייקארד (סליחה מראש חח.)
עוד אישיו נסגר: יאן וירג’ילי ישחק בעונה הקרובה בקלאב ברוז’.
הבלגים ישלמו את סעיף השחרור(12 מיליון יורו) ובארסה תקבל 40%(5 מיליון) כחלק מההסכם עם מאיורקה.
שחקן שיהיה מעניין לעקוב עד לאן יוכל להגיע.
בום!
משום מקום, אראוחו יוצא בהשאלה ליברפול.
נחכה לשמוע כמה שכר מתפנה, והאם זה מפנה מקום לשחקן הגנה אחר.
סליחה על הספאם אבל וואו ברוך השם!!! הסוף לאדומים מבוהלים, ליווי יריבים, שבירת קווי נבדל ופאניקה תמידית בהגנה. תודה על עונה אחת טובה וסלאמאת!!!
כפרה על דקו שהצליח להשחיל אותו לליברפול. החיסרון כמובן שזו השאלה ללא חובת רכישה ושאנחנו כנראה ניתקע איתו שוב בקיץ הבא.
זה באמת משום מקום , עכשיו אני מקווה שיביאו בלם במקומו
בלם ורודרי ואני יהיה מרוצה ![]()
שהיה בהצלחה לאראוחו בליברפול. הוא בחור טוב ואני באמת מקווה שיצליח שם.