פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: פראן בפסז', רודרי וקאנסלו בברצלונה

שכחת רק שבשני המקומות שהוא עזב הוא הביא הצעה יותר גבוהה ממה ששילמו עליו.

אם הוא לא יהיה מרוצה בבארסה ועוד שנתיים יבקש שנמכור אותו לפריז ב-200, אני אגיד לו תודה רבה.

סימאונה לא סובל אותו כשחקן אבל מחבב אותו כארגנטינאי, לא? אולי משם תבוא הישועה.

רק אני חושב שחוליאן אלבארז היה צריך לתת איזה ביס רציני לשחקן ספרדי בגמר והוא כבר היה מתאמן אצלנו? חבל שרק לסוארז יש שכל.

האמירה של אלברז הגיעה אחרי שאתלטי שיקרו במצח נחושה שאלברז לא רוצה לעזוב והכל זה ספין של ברצלונה ופבריציו. הם לא נתנו לו ברירה אחרת.

אתלטי בטווח הקצר ניצחו אבל בטווח הארוך הם יקבלו שחקן ממורמר וקהל של אתלטי שישרוק לו בווז אחרי כל משחק שהוא לא יכבוש גול

בסוף שנה נדע אם הנזק לא עלה על התועלת ,

אין בעיה אבל אתה עדיין לא עונה לי על השאלה. אתלטיקו מדריד לא “חייבת” למכור את הנכס הגדול שלה ליריבה ישירה במאבק על התואר, עזוב מה עשה ז’ואן לאפורטה וכדומה - במאה מיליון יורו למשל. זה לא פער כזה גדול מהסכום ששילמה. אם ברצלונה הייתה מתאבדת עליו כלכלית ומקבלת ברקס אז עוד ניחא. אתלטיקו גם במצב כלכלי בסדר.
לאנטואן גריזמן הקהל של אתלטיקו עשה את המוות בהתחלה ולאט לאט חזרו לכבד אותו ואז לאהוב אותו. חוליאן מקצוען ואלא אם כן יסיים את הקיץ בלאוגרנה - אין לו ברירה. העונה האחרונה שלו הייתה גם קצת מאכזבת, ככה על הדרך. מדבר מהצד של אתלטיקו.

אגב חלק מהותי בדיון היה סביב זה שטוענים שבאתלטיקו הבטיחו לחוליאן שיתנו לו לעזוב. נשמע לי קצת מופרך.

היא לא חייבת. אבל יש להתנהג בחוכמה.

כמו שכתבתי אני לא יודע אם בסוף השנה הנזק יעלה על התועלת יכול להיות שהקהל של אתלטי יסלח לו ויכול להיות שהוא לא.

אבל דבר אחד בטוח, אלברז לא רוצה לשחק שם.

דרך אגב אתלטי לא מוכנים לשמוע שום סכום, לצערי, אם הם היו אומרים 150 תמורת אלברז לאפורטה היה נכנע והם היו עושים עליו רווח טוב

החזיקו את קיליאן אמבפה בביצים בפריז סן ז’רמן בקיץ 2021 וסירבו להצעת עתק שלנו, הוא היה ממורמר, בלב הסערה ועדיין שיחק נהדר, זו הדוגמא שלי. ההבדל הוא שחוליאן לא יאריך חוזה כמובן בניגוד אליו. הכדורגל מאוד נזיל מבחינת מומנטום בעונה ויחסים עם הקהל.

אלבארס ידע היטב לאן הוא מגיע. מי המאמן ומה ה-DNA, שאתלטיקו מדריד זו לא ברצלונה ועוד ועוד. יכול להבין למה הם מסרבים למאה מיליון יורו וכנראה גם ל-150 (בגלל המסביב). לא אמרתי לרגע שהוא מעוניין להמשיך שם. אמרתי שאני מבין את אתלטיקו.

אתה בטוח בזה? ראית את הוידאו המפורסם של אנריקה ואמבפה . דור חבר זה לא דוגמה טובה

אם הבעלים של פסז לא היה חמור הוא היה משחרר את אמבפה שנה לפני וכנראה שפסז היו שלוש צמפיונס רצוף

הרבה דברים קרו עוד לפני שלואיס אנריקה היה בפריז. ב-2021/22 הוא התעלל בנו בשמינית הגמר ולמזלינו נפסלו לו שלושה שערים על הסנטימטר. הוא קיבל את המציאות בלית ברירה ושיחק נהדר. לדעתי מאז המונדיאל ב-2022 הפך לפחות קטלני למעט תחילת העונה שעברה אצלינו.

הבטיחו לחוליאן שהחל מהעונה השנייה ישקלו למכור אותו? דיברו על סכומים? אם אתה בנעליים שלהם מספיק לך שהוא ממורמר ולא רוצה להישאר - ואתה שם אותו ברשימת ההעברות? אני חושב שאפשר להבין אותם. לא מתעסק באם ברצלונה פנתה ככה או אחרת. הם יריבה ישירה ולא נפלתי מהכיסא מההצעה הכספית והוא לא בשנת חוזה. שיעבור לארסנל :smile:

לא יודע מה הבטיחו לחוליאן אני בטח לא מאמין לעיתונאים

אני יודע שאתלטי שיקרו שאלבראז לא רוצה לעזוב. ולמעשה דחפו אותו לקיר לצאת בהצהרות, כל עוד הוא לא שובת אין מה להתלונן עליו, אוהדי אתלטי יתנהגו מאוד בחוכמה אם הם יעודדו אותו ולא ישרקו לו בוז

אני מדבר מתוך פוזיציה, אבל אני מבין למה הם לא רוצים לשחרר את אלברז. אני רק לא בטוח שהם מתנהגים בחוכמה

תסתכל אני גם מבין את העצבים שלהם. דקו הלך עם הסוכן של אלברז למסעדה ובצורה מאוד ברורה שידר להם שהוא לא סופר אותם. בסוף מסתבר שצריך לספור אותם… אני באמת לא מבין למה הוא התנהג כמו “פיל בחנות חרסינה” מולם.

אני למשל, לא הוייתי הולך עם הסוכן למסעדה ,אלא מתקשר לאלמיני ומנסה להגיע איתו להבנות. לעשות הכל בשקט.

אבל אני לא דקו.

מה שאתה אומר מחזק את התזה שלי לדעתי. או.קיי הם שיקרו שחוליאן אלבארס מרוצה במועדון ולא חושב על עזיבה. אז הוא יכול לרצות לעזוב אבל יש לו חוזה שהוא מחויב לו, מדובר ביריבה ישירה, שאולי פנתה קצת פחות בסטייל, ומעברק לזה לא קיבלתי את הרושם שברצלונה מוכנה “להתאבד” עליו במעשים: להגיש הצעה כלכלית שמנה נניח. לא משנה אם זה עניין של מסוגלות או שיקול דעת. היה אפשר להגיד את אנתוני גורדון לא נרכוש אלא נעלה את ההצעה על חוליאן, למשל.

אתלטיקו תנסה אולי למשוך זמן של עוד עונה אחת, כי הוא כן שחקן טוב כשנחה עליו הרוח. די ברור שהזמירות האלה ימשיכו גם בקיץ הבא.

אי אפשר להתאבד על הצעה שהקבוצה הנגדית פשוט לא עונה לטלפון, אולי אם ברצלונה היתה מציעה איזה 200 או משהו הם היו אולי מסכימים, אבל למזלי אין לנו את הכסף לזה.

לגבי מה שיקרה השנה, הכל יכול לקרות, אלברז יכול להחליט שהוא פותח דף חדש ושוכח מהכל ויכול להיות שהוא היה ממורמר יתחיל בכושר רע הקהל ישנא אותו צולו יספסל אות וזה היה סיוט ממושך ושנה הבאה הם יאלצו למכור אותו בהפסד.

ושוב יכול להיות שהוא יתן עונת שיא ואתלטי כרגיל יסימו מקום שלישי יפסידו לריאל בנוקאוט באלופות ברבע גמר בפנדלים וכולם יגידו כרגיל שצולו ממקסם את אתלטי.

אני חושב שהמעבר לאתלטיקו התפקשש. אם הטענה שבחר לא טוב, אז אני לא מתנגד.

אני כופר בטענה שהרצון שלו לעזוב מונע ממקום שלילי שמעיד על משהו בעייתי.

הרצון שלו לעזוב את סיטי היה כי גדל מעבר לתפקיד של מחליף ולא היה מקום בהרכב להתפתח לתוכו(הלאנד). לא בגלל גחמה.

אני חייב להגיד שההעברה הזאת (אם תקרה) מאוד מבלבלת אותי. כמה נקודות בצורה לא מסודרת:

1. אין לנו פיבוט כזה, בכלל. ברנאל אחלה, אבל מרגיש שתחת פליק הוא שומש המון יותר כך 50-50.
  2. תמיד טענתי שקו ההגנה הגבוה הוא יותר אילוץ מאשר אידיאולוגיה. בארסה מאז בוסקטס חסרה את השחקן שיכול לשמור את המומנטום בחצי של היריבה כמעט לבדו. אולי רודרי יהיה זה שיוכל לעזור לנו לשחרר מזה בעת הצורך?
  3. הבעיה עם רודרי בהינתן הגיל, הפציעות והירידה המובנית ביכולת היא קצב המשחק. הפער הכי גדול בין בארסה של פליק לספרד של המונדיאל האחרון הוא הקצב. ספרד תניא כדור בעצלתיים בעוד בבארסה המשחק הרבה יותר ישיר ומהיר. לא סתם לפדרי וללאמין הלך יותר קשה לעומת אולמו קובארסי.
  4. החשש שלי שאנחנו מנסים לתת לריאל אצבע בעין עם כסף שאין לנו ממנו, בעוד אנחנו צריכים להנחית חלוץ ומגינים. מנגד, ברמה הטקטית הבאה של שחקן כמו אודרי עשוייה לתת לנו המון דינאמיות במהלך העונה, ולפתור בעיות קיימות בסגל שלנו ואף בסגנון המשחק. קיבלתי כבר את הסגנון של בארסה במצב נתון והרבה יותר כפיצ’ר מאשר באג, אבל אולי ההגעה של רודרי תיתן לזה אספקט אחר.
  5. מעניין כמה זמן פרנקי ישאר בקבוצה.
  6. עדיין יש לי תחושת בטן על אוסימן, אבל אני בכנות כבר לא יודע מה נקבל בעמדת החלוץ ביום שאחרי לבה ופראן.

חוליאן יכול לשרוד את השנה הזאת ולפתוח דף חדש מול מטאן אלמאן עם מאמן חדש באתלטיקו וחוזה טאלנט כמו שהוא רוצה. זו היתה התכנית מראש. היה סיכוי שצ’ולו יעזוב כבר הקיץ, אולי עם תואר ביד, ואז בכלל הקיץ של חוליאן היה נראה אחרת.

ואני כופר בטענה שהוא גילה פתאום שאתלטיקו וצ’ולו לא מתאימים לו. אני טוען שאתלטיקו לא השתנתה כבר כמה שנים, והסיבה לרצון שלו לעזוב היא לא הגילוי הזה .
לא ראיתי עדויות שיש לו אופי בעייתי.

לא באמת אכפת לי מה הוא חושב לעצמו, אכפת לי מהתועלת של ברצלונה. אם הןא רוצה לעשות מרד כדי להגשים חלום, שיעשה. אם הוא רוצה לשחק עוד עונה בתקווה שיקרה משהו בקיץ הבא, שיעשה. רק שברצלונה לא תשתגע ולא תשלם סכומים הזוים שאין לה. ושלא תספוג קנסות ועונשים בגלל קשר אסור עם שחקן לא שלה.

מתקרב -

אז לא ראית משחקים של אתלטיקו.

כל הסיפור עם רודרי, קרה סיטואציה שפפ מכר שחקן לריאל?

וגם אני בטוח שפפ שמע שיש רצון של ריאל בשחקן שהכי חסר לה והוא מנע את העניין ואמר לו אם כבר אתה עוזב, תעזוב לקבוצה שמשחקת בסגנון שאתה מכיר רוב הקריירה.

פפ כבר לא שם, לא?

מתחמם -

הוא כבר לא המאמן, אבל אם אני זוכר נכון - הוא עדיין בתפקיד שקר כלשהו במועדון/קבוצת סיטי.