פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: פראן בפסז', רודרי וקאנסלו בברצלונה

אבל זה לא שאתלטיקו דורשת 150 בזמן שאנחנו מוכנים לשלם 100-120 ועל זה העסקה נופלת. למיטב הבנתי הם לא מוכנים למו”מ בכלל על המחיר.

זה או יהיה בסוף החוזה בגיל 30, שאז לא הייתי רוצה להחתים אותו, או ברגע שהוא יסכים לעבור לקבוצה שהיא לא בארסה - ואז כל האנגליות ישמחו.

מסכים עם הכל, חוץ מהמשפט האחרון. שלא יחרים שום דבר, לא כדי להגיע לברצלונה ולא כדי להחזיר לאתלטיקו.

ניסו? לא הצליחו? הלאה, ליעד הבא. גם אם היעד הזה הוא “סבבה, אז בלי חלוץ, כי יש גבול להתקפלות שלנו”. לא חושב שלאפורטה/דקו אשמים בקייס אלבארס, ואם כבר אז אאשים אותם יותר אם יגיע ב-150 ככה.

הדיווח הזה לא מחדש כלום אבל.

זה תמיד היה תלוי בעד כמה אלבארז מוכן ללחוץ.

זה שיש לנו אפשרות להגיע למעל 120 מיליון עבורו(אם זה נכון) זה בכלל לא משהו שלדעתי תיכננו בבארסה.

הכיוון תמיד היה שהוא ילחץ אותם לשחרר אותו.

זה עדיין יכול לקרות בשבוע הבא, כמו שדיווחו אתמול.

אם אתלטיקו שיקרו לו כפי (ואני שוב מדגיש את הפוזיציה) שהשופרות של ברצלונה טוענים - אז לדעתי הדבר הראוי והמוסרי לעשות הוא להחרים אימונים. חוזים ארוכי טווח בכדורגל הם מצב מאוד בעייתי מוסרית גם כאשר ההתנהלות של כל הצדדים היא תקינה, אז על אחת כמה וכמה במצב שהיא לא.

ההבדל בין להחרים אימונים, לבין לשקר לשחקן בהבטחה בעל פה, הוא שאחד זה הפרת חוזה והשני זה סתם לצאת מניאק. אני לא עורך דין, אבל לא בהכרח הייתי רוצה לצאת לקרב עם נקודת מוצא של השוואה בין המקרים.

ברמה המוסרית, לשקר לשחקן שתיתן לו ללכת בקיץ ואז לא לתת לו זה גרוע יותר לטעמי מאשר להחרים אימונים אחרי ששיקרו לך שיתנו לך ללכת בקיץ ואז לא נותנים. ברמה הפרקטית, אני חושב שרוב מוחלט של המקרים ששחקן מחרים אימונים נגמרים בהעברה, ללא דאגות משפטיות.

אולי עוד אתברר כהוזה, שזו תמיד אופציה ריאלית , אבל אתלטיקו מסתמנת כקבוצה שלא ממש מתקפלת, לא מול מועדון אחר ולא מול שחקן שלה. אם חולי יחרים אימונים, ואתלטיקו תבחר להעניש אותו משמעתית - לא רואה איך אלבארס או ברצלונה מרוויחים מזה.

וזה בלי קשר לזה שאם הוא יתחיל להחרים אימונים באתלטיקו, לך תדע אם זה לא יגיע להחרמת אימונים בברצלונה עוד שנתיים שלוש. עזוב אותי מזה. מעדיף לוותר מאשר ללכת עם הראש בקיר לאופציה שלא ברור מה פשר ההינעלות (רק) עליה.

אם הוא יחרים אימונים זה יהיה דגל אדום חזק מאוד. הוא כבר עזב את סיטי כי לא היה מרוצה וכפה מעבר, ועכשיו הוא שוב כופה מעבר ‏(במידה ואכן זה יקרה‏). לדעתי זה משהו שצריך לקחת בחשבון ואסור להתעלם ממנו.

באחד הוא לא קיבל דקות משחק, כי יש מעליו את הלנד ובשני הוא גם לא מקבל דקות משחק וגם משחק בקבוצה שצריך לעשות הגנה כל הזמן ולא לחשוב התקפי. מובן לגמרי הסיבות.

יש לך מקור לזה שהוא כפה מעבר? אני לא זוכר את זה ככה בזמן אמת, ולסיטי יש מדיניות של שחרור שחקנים שרוצים לעזוב, ככל שהם מביאים הצעה סבירה.

אין לי מקור ואכן לא זכור לי שהוא איים אפילו בהחרמת אימונים ‏(גם כי כמו שאמרת סיטי לא מגיעה לשם עם השחקנים שלה‏), אבל הוא לא היה מרוצה בסיטי ודרש לעזוב וללכת למקום שיתן לו הרכב. אם הייתי מדייק יותר אז זו כבר קבוצה שניה שאחרי לא הרבה זמן בה הוא שוב לא מרוצה.

ואגב, אני יודע שיש חלק מכם שאולי יחשבו שאני אומר את זה כי הוא מקושר אליכם, אבל יש לי אובר רגישות לשחקנים לא מרוצים כמו שאתם יכולים לראות למשל כאן

כן אבל דבר אחד זה לא להיות מרוצה ולבקש העברה שזה לגיטימי לחלוטין שזה מה שאלברז עשה

דבר אחר זה לעשות דמבלה או איסק וזה להחרים אימונים או שביתה איטלקית בשביל לכפות מעבר לקבוצה אחרת

בעיני שחקן שעושה “שביתה איטלקית" צריך לברוח ממנו כמו מחלה ובטח מועדונים גדולים לא צריכים לעודד את זה

אם זה היה תלוי בי עונשים מאוד כבדים על שחקנים וגם מועדונים שמועדדים את זה

לכן כתבתי שאם הוא יעשה את זה זה יהיה דגל חזק מאוד.

לא מרוצה פעמיים בגיל צעיר זה גם דגל אדום מבחינתי.

מבחינתי שחקנים כאלה הם מועדים לפורענות.

בשני המקרים אלבארז עושה נכון כדי לקדם את הקריירה שלו. לשחק באתלטיקו אצל סימאונה זה גזר דין מוות לשחקן כזה.

תמיד אפשר למצוא סיבה “מוצדקת”. מי אמר אבל לא תהיה לו סיבה מוצדקת שכזו גם בקבוצה הבאה שלו?

בכל מקרה ראיתי שכבר השלימו במועדון שלכם שהוא כבר לא יגיע הקיץ. זה דיון סרק.

אף אחד לא הכריח אותו לחתום שם, אולי היה מחכה עוד שבועות או עושה עונה נוספת גדןלה עם הרבה גולים/בישולים ביחס למספר דקות ואז הייתה הצעה אחרת. הוא הגיע כשחקן רכש יקר וכפני המועדון וכמובן שלא באשמתו - לא זכה בתואר והוא כולה שנתיים שם. לא חושב שאתלטיקו מדריד הזויה או משהו שהם מתעקשים למנוע את המעבר.

מה ההצעה הכספית הכי גבוהה שהגיעה מברצלונה? רודרי למשל לא אמר שהוא רוצה לעזוב. האמירה של חוליאן סיבכה את אתלטיקו.

אני לא מחפש סיבה, אני מתאר את המצב.

הקריירה שלו הלכה אחורה בשנתיים האלה.

את סיטי הוא עזב כי אחרי שנתיים ראה שאין לו סיכוי לתפוס מקום בהרכב לא משנה מה יעשה.

אז הקנייה הגדןלה של הקיץ שלנו זה קשר אחןרי בן 30 שמגיע אחרי שנתיים שבהם קרע רצועה ומיניסקןס שהשביתו אותו לעןנה שלמה ועונה קודמת סבל מפציעות שרירים ועומס ןעכשיו סובל מפציעה בגב

עם ההכירות רבת השנים שלי עם המחלקה הרפןאית של ברצלונה, בהצלחה לכולו.

בגזרת חולי אין לו את האופי להפוך שולחן ולהחרים אימונים ילעשות בלאגן אז לא יקרה

הוא לא ידע את זה לפני שנתיים? צ’ולו לא שינה שום דבר מאז.

זה לא תיאור טוב של אנטוני גורדון :grinning_face: