פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: פראן בפסז', רודרי וקאנסלו בברצלונה

אישית הייתי קודם מוכר את גאבי.

גם בוסקטס היה רק בן 18-19 כשפפ פינה לו את השטח.

מצד אחד, ברנאל הראה שהוא גם יכול לשחק ליד הקשר האחורי, מצד שני פחות דקות משחק כפיבוט זה אומר שאולי הוא פחות יתפתח לכיוון הזה. מצד שלישי, אין לי מושג איך רודרי נכנס אצל פליק שגם ככה לא משחק עם פיבוט עד כה(מלבד ב-3 משחקים של ברנאל ב-24/25).

אני חושב שפליק לא שיחק עם פיבוט בודד כי לא היה לו שחקן שהוא הרגיש ביטחון לעשות את זה איתו.
רודרי הוא השחקן הזה.

חולק את הדאגה לגבי ברנאל וההתפתחות שלו.

למה? הוא לא שחקן הרכב, הוא שחקן בית שאוהב את המועדון והמשכורת שלו לא גבוהה, כחילוף מהספסל הוא בומבה. משאיר אותו רק בשביל קלאסיקו שיצחק קצת על ויני ואמבפה.

בוסקטס היה בן 20-21 בעונה הראשונה של פפ ועד כמה שברנאל הוא פוטנציאל ענק אנחנו עוד לא יודעים האם יצליח להשתלט על העמדה לחלוטין, בטח לא הייתי לוקח סיכון ומשאיר אותו כקשר האחורי היחיד בסגל.

מסכים.

יותר מזה, אני רואה הרבה מעברים בין מערכים תוך כדי המשחק ואנחנו לא כבולים ל4-2-3-1 שפליק עולה איתו.

אולמו/פרמין הרבה פעמים יורדים לקו הקישור ומתפקדים כקשרי אמצע לכל דבר, מניעים כדור ומשחררים את לאמין/ראפי להיכנס לאמצע.

אלים, טיפש, לא מספיק טכני, לא מוסר גדול, לא משהו תחת לחץ, אין ממש דריבל.

שחקן שהתרומה שלו מסתכמת בראבאק, שזה נחמד, אבל לא מספיק טוב עבורי.

מתאים לאתלטיקו.

קבוצות כדורגל צריכות גם שחקנים כאלה
גם ובמיוחד קבוצות “יפות”
אבל במינון הנכון:

ובונוס כשזה בא מהמקום הנכון:

אני לא אמות על הגבעה הזאת, אבל לטעמי גאבי טכני, מוסר טוב (לא מדהים, טוב) וגם גדל בשיטה של ברצלונה.

עם הפציעות באה גם הירידה ביכולת אבל בגיל 17-18 הוא הראה פוטנציאל עצום.

אני חושב שמגיעה לו הזדמנות בקבוצה והייתי נפטר מההולנדי הלמל’“ם 10 פעמים לפניו.

לפרנקי אין רבע מהראבאק שלו, אבל פרנקי מעולה תחת לחץ, מוסר טוב, טכני יותר וגם עם דריבל יותר טוב.

מסכים לחלוטין שהוא לא פיבוט בודד וגם לא יהיה, ושהגנתית הוא לוקה מאוד.

עם מישהו כמו רודרי מאחוריו, אני דווקא חושב שהוא יפרח.

עם זאת, אם המחיר של להביא את רודרי זה למכור את פרנקי- אני מוכן.

כל עוד פליק המאמן שלנו אני חושב שאין בכלל עוררין שגאבי באנקר בסגל, יש להם יחסים מצוינים, אולי יחסי שחקן-מאמן הכי טובים בקבוצה. מקצועית גאבי הוא הכלבויניק של פליק בהתקפה ובקישור וזה ששם לכסח ולהכניס עוצמה ואינטנסיביות למשחק. אני לגמרי בעד התפקיד שהוא ממלא עבורנו.

לא אהבתי את קייטע המקורי ואני לא אוהב את קייטע החדש. אולי הבעיה היא בי ובציפיות שלי מקשרים בברצלונה.

בהנחה שרודרי ופדרי באנקרים, איך אתה מדרג מבין הקשרים שלנו את ההעדפות שלך לשחקן השלישי?
לאור השכר של פרנקי, אם הוא לא ראשון מובהק, אז הוא כנראה לא צריך להיות בקבוצה…

מבחינת שיקולי שכר זו טענה שאני יכול להבין.

אבל במנותק מזה, אני חושב שהוא יכול להיות אופציה שלישית מאוד חזקה לצד רודרי. תאורטית הוא גם יכול לדעתי לעבור לתפקיד יותר קדמי, אבל גם בעמדה הזו יש לחץ עם אולמו, פרמין, ספק ראפיניה (אם מביאים חלוץ) ואברימה שמתחמם על הקווים.

כאמור, אני אוהב מאוד את פרנקי אבל מוכן לגמריי לעזיבה שלו אם זה המחיר של להביא את רודרי.

כמובן, בהינתן הפציעה הוא לא הולך לשום מקום עד הקיץ, בו הוא יהיה בן 30, ואז השאלה כבר תתחיל להיות האם המחיר שנוכל לקבל עבורו שווה יותר מאשר הערך שלו לסגל, שלדעתי כאמור הוא לא קטן, למרות שאני יודע שהרבה פה לא מסכימים.

אם רודרי מגיע, ואם פראן עוזב, ובין אם יגיע חלוץ (מסתבר שזה או חולי או כלום, משום מה) - אני כבר רואה הסבה של פרמין ו/או אולמו לתפקיד החלוץ, כתלות במשחק וביריבה.
יכול להיות בינגו אדיר, שיפתור הרבה מאוד בעיות. מקווה שלא ההיפך.

אותו עיקרון לגביי ההשפעה על שחקני קישור אחרים -
פדרי יפרח ליד שחקן שהוא לא צריך לכסות עליו בכל רגע נתון, בנוסף למשימות שלו עצמו, וישחרר אותו להבריק אפילו יותר. באידיאל זה גם יראה לפרנקי את הדלת החוצה עם שלט מנצנץ.
השאלה היא מה זה יעשה לברנאל, אבל לא יודע כמה האחרון אמין מבחינת כשירות בעצמו, ככה שלא נכון לבנות עליו כקשר האחורי הפותח כרגע בכל מקרה.

רודרי זה בינגו אדיר אם אכן יקרה.

גם משאיר את ריאל עם הנגרים האתלטיים שלהם וגם זה שדרוג עצום על דה יונג שדעתי עליו ידועה. מזל גדול שנפצע בהקשר הזה.

בקשר לחוליאן אלבארס -

הגיע הזמן באמת.

בהקשר של פרנקי, רכישה של רודרי מחזקת את התיאוריה על שבר ביחסים בין ההולנדי ובארסה/פליק.

אפשר היה ללכת על שחקן פחות יקר/’’גדול’’. רודרי זו רכישה שמפחיתה את המעמד שלו משמעותית.

לאפורטה כרגיל הונה את חוליאן המסכן ששרף את עצמו אצל הקהל של אתלטיקו.

שכנע אותו למרוד ושאתלטיקו תתקפל כשבמקביל ידע שלא יוכל לשלם את הסכום המקורי אותו אתלטיקו תדרוש.

מסכן חוליאן ושיטה די נבזית של לאפורטה כרגיל (מוזר שמסי לא זרק לחברו לנבחרת איזו מילה בתור אחד שחווה את האמינות של לאפורטה מקרוב).

אתלטי מההתחלה לא הסכימו לשום מחיר עבורו.

ברגע שהם טיפסו כל כך גבוה על העץ זה היה ברור שזה לא יקרה.

הטענה של השופרות של ברצלונה היא שאתלטי הבטיחו לחוליאן בפברואר שיתנו לו ללכת בקיץ.
והנה הגיע הקיץ והם לא מסכימים להיכנס בכלל למו"מ על המחיר.
אני מאוד אוהב לבקר את לאפורטה, אבל חושב שאם מישהו יצא מנוול פה זה לא הוא הפעם.
ככל שהשופרות לא משקרים, כולי תקווה שחוליאן יגיב בצורה הראויה ויחרים אימונים.

לא , שישמור על מקצוענות.

ויברח משם בהזדמנות הראשונה שהוא יכול.