אם פליק ידע לנהל את הדקות משחק בין כולם, יכול להיות רכש מצוין. הפחד הוא שנוציא הרבה כסף על שחקן שיעצור את ההתפתחות של הצעירים.
פרנקי לא מעניין, הלוואי וזה יגרום לו ללכת יותר מהר. חבל על הזמן שלנו.
אם פליק ידע לנהל את הדקות משחק בין כולם, יכול להיות רכש מצוין. הפחד הוא שנוציא הרבה כסף על שחקן שיעצור את ההתפתחות של הצעירים.
פרנקי לא מעניין, הלוואי וזה יגרום לו ללכת יותר מהר. חבל על הזמן שלנו.
תודה. נקווה שהאיחול יתממש ונקבל שחקן שיזכה בכדור הזהב.
נראה לי טעית בתרד.
בטח התכוונת להגיב לדימה בתרד היריבות.
אני מסכים עם טל (נראלי שהוא זה שאמר את זה) שרודרי זה שחקן שקודם לוקחים ורק אחכ חושבים מה לעשות איתו. נכון, עניין הפציעות מדאיג אבל עם הסכומים של היום, גם רודרי פציע ב-60 מיליון זו מציאה אמיתית. במיוחד אם פליק יידע לנהל את הדקות שלו (כמו שהצליח לעשות יפה מאוד עם אולמו בעונה החולפת), יש מצב שקיבלנו את השובר שוויון שבדיוק חסר לנו לשלבים המכריעים בצ’מפיונס.
זה רכש מדויק למה שאנחנו צריכים בנקודת הזמן הנוכחית במיוחד לאור הפציעה של פרנקי, כלומר שנתיים טובות של רודרי שוות את הרכישה ולא יפגעו לדעתי בהתקדמות הצעירים - פליק כבר הוכיח לנו שמי שראוי להתקדם זוכה למקום בהרכב ללא קשר למעמד השחקנים האחרים בסגל.
בנוסף החיבור שכבר יש לו עם שחקני הנבחרת, יכולת המיקום המטורפת וסגירת קווי המסירה של היריב שכל כך חשובה בסגנון המשחק ההתקפי שלנו, והוורסטיליות שזה מאפשר לנו לאור העובדה שאולי נאלץ להסתדר ללא אף חלוץ טבעי - לוקח את רודרי בלי להסס בכלל. הלוואי שנצליח לעשות את המחטף הזה.
מצטרף לשבחים - אם נצליח להביא את רודרי זה בינגו טקטי. אין לנו באמת קשר אחורי מוכח. פרנקי לא אחורי וברנאל לא מוכח. העמדה הטבעית של פרנקי היא הקשר שליד הקשר האחורי ב4231 (כלומר, העמדה של פדרי) או קשר מרכזי ב433. וכמובן זה פותח פתח למכור את פרנקי (אולי אפילו לסיטי?), אבל זה כבר לוקח אותנו מדיון ההעברות לדיון הפנטזיות. אני חושב שבמשחקי חוץ קשים בליגת האלופות (אפרופו ההערה של @Sasha) גם אפשר לשחק עם רודרי וברנאל ביחד כאשר פדרי מתופקד יותר למעלה.
זה יהיה מאוד משעשע אם במקום ברני אצלנו ורודרי במדריד ייגמר הפוך, אבל אני מסרב להאמין עד שזה לא קורה. מבחינתי רודרי במדריד, פראן בפריז, וחוליאן באתלטי עד שיוכח אחרת.
בינתיים לא ראיתי שום ידיעה רצינית שבארסה מתעניינת.
האופציה של פיסניק אסלאני שדיברו עליה בתור מישהו זול, גם הלכה.

מתחזקת התחושה שזה או חוליאן או כלום.
הוא אמין?
העיתונאי ..
חיחאנטס זה ג’רארד רומרו, יש לו רקורד טוב במקרים גדולים כאלה.
חידשת לי פה ..
חשבתי שזה השותף שלו
כל הכלי תקשורת מיישרים קו.
עוד מלפני הדיבור היה שבארסה תיכנס לתמונה רק אם רודרי יאשר מראש.
60-70 מיליון עם שכר של 16 ברוטו, ועוד בונוסים. הרבה אחריות.
אני מבין כל מי שיתנגד זה חתיכת הימור וואחד הימור אבל אם ההימור הזה יעבוד…אפשר להתחיל לחלום
לא מובן למה ריאל חולמת פה… הוא תפור עליהם..
אני מחכה לאישור מפבריציו…. רק אז אני יתחיל להאמין
קח אותם בערבון מוגבל .
אני לא יודע מה בדיוק קרה שם וגם מאוד ייתכן שעוד יסיים בלבן כמובן, אבל מהזווית שלו לדעתי הגיוני שיעדיף בארסה. סגנון המשחק שלנו זה הסגנון שהוא מכיר יחסית מסיטי ומהנבחרת, וחדר ההלבשה הרבה יותר אמור לקרוץ לו (החברים מהנבחרת לעומת… ויניסיוס).
קצת פוחד על ברנאל, אבל זו החתמה אדירה אם וכאשר. מאוד פחדתי שיגיע למדריד.
מעודד אותי שרודרי יגיע כנראה ל-3-4 שנים גג וזה לא יחסום את ברנאל לחלוטין
ברנאל בן 18 או 19, יש לו עוד כמה שנים טובות עד שיגיע לשיא שלו וזה בדיוק הזמן להתאמן עם הקשר האחורי הטוב בעולם וללמוד מהניסיון שלו.
בנוסף, הם יכולים לשחק יחד, רודרי (אם יגיע) וברנאל הם היחידים בסגל שבאמת מתפקדים כקשרים אחוריים, כל שאר הקשרים שמתופקדים שם זה כאילוץ בלבד, כמו גאבי/אולמי/פרמין בכנף שמאל.
לדעתי אם כבר זה חורץ את דינו של פרנקי, לא מביאים שחקן ב60+ מיליון עם שכר כזה בשביל לרדת לספסל.
גם, וגם שניהם קצת פציעים, וגם שניהם יכולים לשחק יחד במשחקים קשים, וגם עושים חילופים תוך כדי משחק
רק צריך לשלוח את פרנקי לאנשהו בהקדם האפשרי
אני ממגיניו הגדולים של פרנקי, ואני עדיין אוהב אותו וחושב שהוא אחלה שחקן, אבל אני מוכן להקריב אותו בכיף עבור רודרי.
מצטער לא להצטרף לחגיגה אבל חושב שזו החתמה שהיא טעות (כמו שכבר כתבתי שהתחילו השמועות).
מקווה לאכול את הכובע ושלא יאכלו בברצלונה את הכובע.
מונדיאל של חודש ושבוע לא מוחק שנתיים אחרונות בסיטי.
דווקא הייתי בעד שיילך לריאל כי הוא מאוד לא מתאים להם לסגנון.
אל תדאג פרנקי לא עוזב לשום מקום מלבד לחדר ניתוחים …
הוא ישאר איתנו