אתה צודק זה מאוד קשה, אבל זה ברצלונה וזה הציפייה ממנה…
יש לנו סגל מספיק טוב להתחרות מול ריאל על הליגה והשנה זה יהיה מאוד צמוד, אבל וזה כל הנקודה שלי של ליאור ושל עמית אנחנו לא מספיק טובים לקחת את הצמפיונס , בעיקר בגלל עקב האכילס ההגנתי שלנו.
אני שוב ישאל למרות שאני חושב שזה BS כל הקטע שרק אלבראז זה החלוץ היחיד בעולם שיכול לשחק בברצלונה, אבל בואו ונזרום איתכם
למה לעזאזל אין במקום זה חיזוק הגנתי ראוי?
הרי כסף יש ופייר פלי יש, אז מה מונע מברצלונה לרכוש חיזוק הגנתי ראוי?
ולא להביא בלם בשביל לסמן וי זה לא יעזור, עשינו את זה עם חסוס
נוטה להסכים שאתם מאריות אירופה. אין הגנות גרועות כמו שלכם (שלנו עוד טעונה הוכחה, אבל נניח). מצד שני, הרבה מזה מוקצן בגלל הסגנון, ההתקפה והקישור אדירים, ובעיקר איכשהו לא עלה פעם אחת בדיון הזה - קניתם את הקשר ההגנתי הטוב בעולם. אם הוא יהיה כשיר ובכושר זה יתרום הרבה להגנה שלכם.
ובהחלט הייתם רחוקים צירוף מקרים אחד או שניים מלזכות בצ׳מפיונס אחד עם פליק, עוד לפני החיזוקים.
מספיק לי מקום ראשון וחצי גמר בתור הצהרת כוונות (עד סוף העונה אני עלול לשנות את דעתי).
לגבי זכיה באלופות - יש פה המון המון עניין של מזל. יש 4-5 קבוצות מצויינות ורק אחת יכולה לקחת את האלופות. כמו שראינו לא מעט פעמים, מזל משפיע לא מעט. אבל חצי גמר זה לא הרבה לבקש בעיניי.
כנראה יקבל את ה-9.
האם יקום לתחייה במדי ברצלונה? האם יהפוך מים לסנגריה? האם יבלה במיטת הפצועים לצידם של ברדוגו ופרנקי יותר מאשר על הדשא לצידם של לאמין, ראפיניה (אולי אפילו בקלאסיקו, נגד ג’וד איש קריות)?
השעה היא 16:51, שעון ישראל, ומארק קסאדו עדיין שחקן ברצלונה. אם יחזיק מעמד עוד כמה שעות, יש מצב שיהנה מהמושב הכי טוב בקאמפ-נואו בעונת 26/27, ליד שצ’זני.
מה קורה עם ליבקוביץ’?
ובגזרת הבלם -
יש שמועה שהילדון המבטיח הזה יעלה מלאנתלפים כסף, אבל ג’ורדי ג’ורדחיל מרגיע -
ישו אמר שהוא הסכים לקיצוץ ניכר בשכרו כדי לשחק בבארסה.
בינתיים גם הוא וגם ליבקוביץ’ לא נרשמו לליגה, 3.5 שעות לפני תום החלון.
MD סקפטיים שקסאדו יילך לדפורטיבו. אין להם מרווח של פייר פליי, ומה שהיה הלך על הבלם חימנז מאתלטיקו (הכסחן האורוגוואי הנודע). הם צריכים למכור שחקנים כדי לרשום את קסאדו, ואין זמן.
אולי בכל זאת קסאדו יילך לתורכיה או לסעודיה, שם החלון פתוח עוד כמה ימים.
ללברקוזן הוא כבר לא יגיע , החלון בגרמניה נסגר.
פרננדו פולו: ״בארסה הציעה 8 מיליון יורו על הבלם ההולנדי רוד נייסטד בן ה-18. טוונטה דחתה את ההצעה, היא חושבת שהיא תוכל למכור אותו במחיר גבוה יותר בקיץ הבא״.
מה שמצחיק/עצוב הוא שאלברו קורטס עזב בגלל שהיה אמור להגיע בלם במקומו למרות שהרשים את פליק בקדם עונה אבל פליק אמר לו שיגיע מישהו שיהיה לפניו ברוטציה אז הוא עבר לבלגיה כי רצה דקות.