אפשר להוסיף את אריק (וקונדה?) למחליפים של קובארסי ואת קאנסלו גם לעמדת המגן הימני (וגם לקיצוניים בהתקפה?).
מה שכן, קצת מצחיק שאחרי כל הדיבורים על רצון לרכוש בלם שמאלי, יש לנו בסגל שני בלמים שמאליים ובלם ימני טבעי אחד… פציעה חס וחלילה חס ושלום של קובארסי עשויה לגמור לנו את העונה.
בציור הם שמו כל שחקן בעמדה אחת בלבד. למרות שהשחקנים כבר הוכיחו שרובם יכולים לשחק ביותר מעדה אחת.
תסתכל על ההגנה. יש 8 שחקנים, כולם חוץ מבאלדה כבר שיחקו בעמדות שונות ממה שרשום, חלקם בהצלחה רבה.
אם קוברסי נפצע, ישחק שם אריק או קונדה, ואת עמדת המגן הימני יתגברו אספארט או קאנסלו.
זה לא כזה נורא כמו שנראה בתמונה.
אני לא יודע למה הם הכניסו את ביסיוו לאגף שמאל, הוא בינתיים הועבר לבארסה ב’. אחרת היה נראה שאין מחליף לגורדון, למרות שברור לכולם שיש. סתם ציור מפגר של MD
קשר. לכאורה המצטיין של בארסה אתלטיק בעונה שעברה.
היה על סף מעבר לז’ירונה עבור גרושים, ואז פליק ראה אותו באימונים והחליט לדחות את המעבר עד אחרי המחנה. שם התקבלה החלטה להשאיר אותו(איפה הוא יראה דקות משחק אין לי מושג).
ממה שראיתי במשחקים הוא בעיקר הרשים עם האיום שלו מרחוק והמבנה הפיזי.
מילה לגבי קסאדו,
לא יודע מה קרה שם הקיץ אבל זה התפקשש לחלוטין. עושה רושם שבעיקר מהצד שלו שלא מוכן להיפרד מבארסה ו/או חושב שהוא שייך לרמות גבוהות יותר מההצעות שהגיעו עבורו.
בסופו של דבר הוא עוזב אפילו בלי הארכת חוזה מה שאומר שהערך שלו לא צפוי לעלות עד הקיץ הבא גם אם ישחק. אבל לפחות הוא הולך לשחק במקום לקבור את עצמו שוב בספסל.
בנוסף למה שאריאל כתב על פאריניאס, MD אומרים שהוא יכול לשחק גם כקשר מרכזי, גם כקשר התקפי וגם כמגן ימני. לכאורה, פליק אהב את הורסטיליות שלו. שנה שעברה פליק בחר בטומי מארקז, אבל השנה הוא העדיף את פאריניאס, חסם את המעבר שלו ואישר את המכירה של טומי.
שאלתי את עצמי למה הוא קיבל מספר 4, זה של בלם. אבל האסימון נפל מהר - אין שום מספר אחר פנוי.
מדובר על שחקן שידע שאינטר מעוניינים בו, אז הוא המליץ למועדון שלו דאז, ראסינג, להעלות לו מהר את סעיף השחרור כדי שירויחו. הופתעתי מהסקופים על לאוטרו כי זה לא התחבר לי. אינטר לא לחוצה לכסף, ולאוטרו כנראה אחד השחקנים הכי לויאליים בעולם.
אלא אם יש סיבה מאוד מוצדקת, כל שמועה עליו היא סתמית.
למרות שאין שחקן שמסיים חוזה ב 2027, דקו מתחיל לעבוד על חידושים.
לפי MD, הראשונים בתור הם ברנאל, אספארט והאמזה.
עבור ברנאל ואספארט, השכר שלהם לא תואם כבר את המעמד שלהם בקבוצה. צריך לחדש ולעדכן לפני שמישהו ינסה לפתות אותם.
להאמזה יש סעיף שחרור של 15 מיליון בלבד. חייבים לשפר את החוזה ולהעלות משמעותית את הסעיף. כנראה למדו משהו מהמקרים של דרו וגיו.