ויאדוליד התפרקה בשער השלישי. הרביעי והחמישי לא היו תוצאה של שליטה שלנו במשחק אלא נטו זה שהשחקנים שלהם נשברו והרימו ידיים.
לא יכולתי לראות את המשחק אתמול (מסתבר שלשמחתי ). הסתכלתי בתקציר. אין לנו משחק הגנה השנה.
זה היה ברור בכל כך הרבה משחקים, ובגולים של אתמול זה היה עוד יותר גרוע ממה שאני זוכר? אולי כי עצרתי את הסרטון לראות מה קורה שם. חורים בגודל הגלקסיה, נראה שלשחקנים לא ברור על מי הם אמורים לשמור, שלא לדבר על מבנה (מערך).
אם פעם אמרנו שהצנון ייצב את ההגנה והפך אותנו לקבוצה טובה הגנתית אבל חסרת מעוף בהתקפה, אז זה נגמר. אין לנו הגנה, אנחנו לא זוכרים איך להגן נכון ולא יודעים מה לעשות כשהכדור לא אצלנו.
לא נורא, גם בקישור ובהתקפה זה נראה אותו דבר. אין יד מכוונת, אין שיטה סדורה, אין קבוצתיות.
אני חושב שאם ישכילו להעיף אותו בזמן ויתנו את המפתחות למאמן שאשכרה בא עם רעיונות מהבית על איך קבוצה אמורה לשחק, יש לנו השנה סיכוי טוב לדרוס.
השחקנים לא באים עם תכנון מוקדם, אלא מסתמכים רק על כישרון נטו. והם מפוצצים בכשרון. אם גם היה להם משהו מוכן מראש לעבוד איתו…
איך היינו נראים…
לא מסכים. סילביניו היה מגן שמאלי מצויין, הייתי מת שהיה לנו עכשיו מחליף לאלבה ברמה שלו. לא לפתוח איתו בגמר כשאבידל פצוע היה פשע. אפילו קייטע הבין את הפשע הזה וסירב לעלות כמגן שמאלי, ולשמחתי (כי מאוד אהבתי את סילביניו) פפ נכנע.
לא אומר שזו סיבה טובה לייבש את ג׳וניור. ממש לא אומר את זה.
גם לא באמת מבין, בדיוק כמוך, למה קנינו מגן מבטיח ב - 30 מיליון ואז זרקנו אותו ליציע. באמת לא מבין. אני גם לא אומר שזו הצדקה מוחלטת שפפ העדיף את אסופת האונסה + 3 שלו בכל המשחקים, גם בלי קשר לתפקיד שחסר לו, העיקר למלא את ה 11.
אבל אני יכול להבין את הצנון שכנראה גם לו יש אונסה + 3 שעליהם הוא לא מוכן לוותר.
ברור שאין ולא יהיה לו את הקרדיט של פפ, גם אם הוא מדבר עליו או על מאמנים אחרים (קרוייף… חצוף).
מה שכן, סמדו הולך ותופס מקום טוב בהגנה. ממשחק למשחק הוא הופך להיות השחקן הפייבוריט שלי בחוליית הזו. כן, יותר מאלבה.
אז כשאלבה נח, אין לי בעיה לראות אותו בשמאל. זה בטוח עדיף מרוברטו.