איזה עולם הפוך פעם מוריניו האשים את השופטים שהם בצד של ברסה עכשיו בצד של ריאל
חחח זה מצחיק אותי בחיים לא חשבתי שאני יגיע לרגע כזה
איזה עולם הפוך פעם מוריניו האשים את השופטים שהם בצד של ברסה עכשיו בצד של ריאל
חחח זה מצחיק אותי בחיים לא חשבתי שאני יגיע לרגע כזה
אני באמת לא מבין על מה אתה מתווכח, אלבס התחמק ממש בקושי במהלך סופר זריז, זאת עובדה. הרגל של פפה מאוד גבוה, עם הפקקים קדימה ובעוצמה. ציפית שאלבס יחכה לקבל את המכה בשביל לסחוט את האדום? תודה לאל שהוא הספיק להתחמק. לפי מה שאתה מציע הוא היה צריך לקחת את הסיכון ולספוג את המכה.
לגבי אלבס אין לי מה להמשיך להתווכח כי אתה לא מקשיב, אני לא בעד התחזויות ואין לי בעיה שישלפו גם אדום על דבר כזה, זה עדיין לא רלוונטי לעברה שפפה עשה.
אני סיימתי להתווכח על עברה לפני שלושים שנה, אם לא השתכנעת עד עכשיו כנראה שאין מה להמשיך.
אוהדי ריאל פשוט רוצים שפפה באמת ישבור לאלבס את הרגל בשביל להגיד שזה אדום.
הכניסה עצמה הייתה פראית, מסוכנת, ולא אכפת לי אם הוא נגע בו בקטנה כי אלבס הצליח להתחמק או לא-זה כרטיס אדום. זה שאלבס הקצין או לא, זה לא משנה את עצם הכניסה הפראית עם רגל למעלה בעוצמה כזאת.
ברור שזה לא משנה לאוהדי ברסה* כי יש להם סטנדרט כפול והם ממש ממש שונאים את פפה. בלי ההצגה הזאת אתה חושב שיש אדום? כי אני לא. אחרת לא היה משקיע כל כך (בליווי ניצבים שכמובן לא בדקו מה שלומו של המסכן שכמעט איבד כף רגל, יותר דחוף השופט).
תחליט אם אתה נגד צלילות או לא. אם זה לא סבבה לסחוט פנדלים במרמה, זה לא סבבה לסחוט אדום בחצי גמר צ׳מפיונס באמא של האמא של המרמה. פתאום לא משנה לך מי גבר, לא משנה מי צולל, לא משנה אם בכלל היה שם כדור (שפפה הלך אליו בצורה מסוכנת, אין עוררין).
מה הגבול? אני כמעט מתפתה להעלות את בוסקטס נגד אינטר כדי שגם שם יספרו לי שההצגה לא קשורה בכלל לאדום.
רק בשביל הארכיון, אוברבו לא דפק אתכם במצטבר, לפפה הגיע אדום. מספר הפעמים ששופט דפק יריבה של בארסה בעידן המודרני - 0.
הנה אני אומר - השופט זיין יריבות שלנו כמה וכמה פעמים בדרך לגביעי אירופה, גם כאלה שהיינו ״ראויים״ להם וגם כאלה שפחות. למה ל-mes que אוהדים אובייקטיבים כל כך קשה להגיד את זה בפה מלא בלי כוכביות?
*סליחה למי שההכללה מפריעה לו, שביט התחיל.
אוברובו באמת לא דפק אותנו חח דפק את צ’לסי במשחק השני
אורי בתור אחד שתמיד כיבד אותך וגם עכשיו מעריך מאוד אותך אם תסתכל איך אתה כותב עלינו דברים אולי תבין למה הבקלאש בקשר למה שאתה כותב פה
אף אוהד ברצלונה לא כתב את מה שאתה כותב עלינו (בפורום) רק רוצים להראות לך שלצעוק לנו צ’לסי על המשחק השני בלי להיזכר בראשון זה לא יפה
אלבס ובוסקטס בני זונות, אתה לא צריך לשכנע אותי בכך.
תאני שנאתי שנים את בוסקטס על ההצגה נגד מוטה, כי אני הייתי מאוהב בו בימי ברצלונה וכאב לי שהוא לא יכל לשחק בגמר נגד באיירן. אלבס ידוע שיש לי יחסי שנאה-אהבה איתו.
ועם זאת, עצם הכניסה המסוכנת היא לא מספיקה לאדום? כמה פעמים פפה נכנס בפראות כזאת בשחקנים ולא קיבל את מה שמגיע לו? אתה חוטא ב״וואטבאויזם״.
לי אין בעיה להגיד-השופטים טעו לטובתנו הרבה פעמים. פשוט זה לא כזה הרבה כי בכל זאת זכינו רק ב5 גביעי אירופה, לא 59374.
מה שאני כותב הוא הבקלאש משה. הכללות והאשמות לחוסר אובייקטיביות התחילו מהצד השני (חלקן בצדק). אני רק אומר - נאה דורש, נאה מקיים. לא להכיל סטנדרט כפול על הצגה של אלבס מעל כל הצגה אחרת בעולם, ולספר לי שהסיבה שהוצא כרטיס אדום בכלל לא קשורה להאם היה צריך לצאת אדום.
כבר הרחבתי למעלה לאדם - לא, זה לא אדום. השופט ב-200 אחוז אכל את ההצגה ובלעדיה אין אדום. אתם ממשיכים להתעלם בחוסר אלגנטיות מהעובדה שזאת הסיבה הראשית ושמטרת ההצגה הושגה - לעבוד על השופט שהיה מגע בין הפקקים של פפה לבין הרגל של אלבס. כניסות אחרות של פפה לא רלוונטיות לכלום, אלא אם יש לך איזה משהו מאותו המשחק (וגם אז לא ממש).
אז נסכים שלא להסכים. לדעתי עצם הכניסה הפראית שווה אדום, וכבר ראיתי כמה פעמים ששחקן מקבל אדום גם כשלא היה מגע רציני-רק עצם הכניסה המסוכנת הצדיקה את הכרטיס.
אתה רוצה להגיד שאלבס צלל? אוקיי. הוא צלל. ילד רע אלבס.
חוץ מזה שאני בכלל לא בטוח שאתה צודק.
טיקיטאקה לא אוהד ברצלונה, אבל תמשיך לספר לנו עוד קצת מהי פוזיציה בעולם שלמשחק מסוכן אין משמעות והרף להרחקה דורש מגע. אולי כמו בקלאסיקו של 2017 כשהקפטן שלכם קפץ עם שתי הרגליים קדימה, לא פגע במסי ובכל זאת הורחק.
טיקיטאקה בעד מי אתה באמת?
כמו שעניתי כבר בנושא - שופט מושלם היה מוציא לפפה אדום על משחק מסוכן ולאלבס צהוב על התחזות. אבל תמשיך להגיד שאנחנו מתעלמים במקום להבין שהפעולה של אלבס לא רלוונטית לעונש הנכון לפעולה של פפה.
אתה לא מתעלם. טיקיטקה ושביט כן. אני מבין שלכולם קופץ הוריד אפילו כשאני משאיר כוכביות. אין לי טענה אליך, כן חוסר הסכמה.
כאמור - ברור שיש קשר כי ההצגה היא הסיבה הישירה להוצאת האדום. לצורך הדיון הנקודתי אין קשר, מקבל, לצורך מה שקרה במשחק עצמו - בוודאי שיש. אני לא חושב שהשופט עשה את ההפרדה שאתם עושים, ושרוב השופטים שהיו עושים - היו מוציאים צהוב על העבירה הזאת. אני בוודאי הייתי מוציא צהוב.
גם לשים לי מילים בפה וגם וואטאבאוטיזם בלתי קשור עד כדי גיחוך בהודעה אחת? מהטרול המזעזע ביותר בפורום? לא יכול להיות.
פיהוק.
העיקר שטיקיטאקה כותב מתוך פוזיציה אנטי מדרידיסטה אף על פי שהוא בכלל לא אוהד ברצלונה.
אתה ענייני וחד הבחנה כמו תמיד.
רק לפני כמה ימים הטיפו לנו שויני צוללן כי הוא נופל 2 פריימים לפני שבעטו לו ברגל.. פתאום זה חשוב ששחקן ימכור את העבירה כדי שפפה יקבל אדום. מפתיע? ממש לא.
אגב גם היה איזה אחד שהפריע לו שאסנסיו הוא עבריין ואנס, מעניין מה הוא חושב על אלבס…
הוא לא יצא זכאי?
בוא נעזור לך לאט יותר בגלל שאתה ממשיך לנסות למשוך לי בקוקיות: איפה הכדור נמצא פה? האם ראמוס נוגע בו? האם טענתי בחיים שלי שזה לא אדום?
שלך, ידידך חד ההבחנה.
אסנסיו לא הואשם באונס אלא בשימוש בתמונות ערום של קטינות
אלבס ישב בכלא על אונס אז שוחרר כי מצאו סתירות או משהו כזה בעדות של הקורבן
אם אני לא טועה אסנסיו הגיע לאיזה עיסקה עם הקורבנות
שתיהם מצידי חלאות. אלבס נראה לי די ברור עשה משהו רע רק לא ברור לי מה ואיך הוא שוחרר
אני מניח שאתה מדבר עליי.
ויני צלל לא 2 פריימים לפני מגע, ויני צלל כשלא היה מגע בכלל. המגע היה כשויני כבר היה על הריצפה אולי. במקרה עם אלבס יש שם מגע.
וגם אם לא היה מגע-הכניסה עצמה הייתה מסוכנת שמחייבת בעיניי אדום. כמו הדוגמה שבלאןגרנה היקר הביא-ראמוס עם התיקול על מסי.
דניאל אלבס יצא זכאי.
אתה באמת מאמין לאלבס שיצא זכאי? או כשזה ויני אז לא מאמין למה שהוא טוען אבל אלבס צדיק?
אסנסיו עדיין לא יצא זכאי, היו שתי בחורות מעורבות, אחת בת 18 שמשכה את התלונה שלה, יש גם בת 16 שבגינה אין עדיין הכרעה סופית( אסנסיו מואשם בזה ששלח את הסרטון לחברים שלו) הוא לא אנס ולא היה בחדר אפילו( לפי chatgpt).
טיקיטאקה ענה לך על זה יפה מאוד, אבל במקום להגיב עניינית משכת את זה למחוזות הפוזיציה והשום דבר כי אין לך כלום ביד חוץ מהטענה הקולקטיבית שהשנאה לפפה מניעה אותנו.
אז אם אתה עדיין כל כך נחרץ שאלבס התחזה - משמע לא היה מגע ולפיכך למשחק מסוכן אין עילה להרחקה כל עוד לא לקחת רגל - על מה ראמוס בצדק הורחק?