אני לא זוכר בשלוף את כל הדברים שזרקת וברור שיש המון טעויות. אבל בשביל שדוגמה תהיה כבילה היא צריכה להביא מקרה יותר חמור שלא נשרק ולא פחות חמור זאת הייתה הנקודה שלי. כי אנשים הרבה פעמים מתעלמים מזה. כי אם המקרה פחות חמור הוא לא מוכיח כלום גם אם הוא ויזואלית דומה.
בכל מקרה אני חושב שהבעיה הלא פחות גדולה היא שפנדל הוא הרבה פעמים עונש מוגזם.
לדעתי היד של דייויס לא צריכה להיות פנדל בשום אופן. כמו שאמרתי, ברור שיש המון טעויות, אבל תאר לך שהעונש על היד של דייויס היה הרבה פחות חמור מפנדל, כנראה לא היינו מדברים על זה עכשיו. אני חושב שזו כרגע הבעיה הכי גדולה בחוקים ויש לא מעט בעיות.
הבעיה היא לא החוקים בהכרח הבעיה בחוסר שיקול דעת ולדעתי בנבדלים באמונה העיוורת במערכת האוטומטית. כשלא רואים בבירור נבדל, לכו עם ההתקפה. דיי לבלבל את המוח שהשערה על היד הייתה בנבדל.
הפנדלים זה אפילו יותר פשוט. רואים בבירור שזה מגיע מהגוף של דייויס, אז מה קשור פנדל? פשוט שיפוט מביך.
חשבתי שאנחנו מדברים על הדחיפה של אולמו, לא יודע על איזה מקרה אתה מדבר עם פרמין.
וגם לא אמרתי מי מהם פנדל, רק אמרתי שהדחיפה על אולמו לדעתי רכה יותר אז אין שום סיבה להשוות בין המקרים. לכן לדעתי הלוגיקה היא כזו, אם אולמו פנדל אז יוקרש פנדל ולא הפוך לפחות מבחינת העוצמה של המגע. ברגע שהמגע רך יותר אני לא רואה סיבה להאכז במקרה של יוקרש כנטענה למשהו גם אם במובנים אחרים על אולמו היה יותר חמור.
וגם אמרתי שאני לא יודע איך מתייחסים או איך נכון להתייחס לזה שאולמו נמצא בפוזיציה הרבה פחות יציבה.
הנקודה שלי שאני שונא שלוקחים מקרה דומה וישר מצפים לאותה שריקה זה לא עובד ככה, יש סקלה ולפעמים גם מילי גרם יכול להיות הקש בין פאול ללא פאול.
אגב אם אתה טוען שהדחיפה על יוקרש רכה יותר ולכן אם זה פנדל אז גם של אולמו פנדל, אין לי שום בעיה עם זה, אבל אתה צריך להבין שזה עובד רק בכיוון הזה זה לא דו כיווני כי מקרים אף םעם לא זהים.