כל עוד המשחק ממשיך תמיד יש סיכוי.
אבל זה לא משנה, במיוחד אחרי האי מתן פנדל.
דרך אגב מוזר לשמוע את זה מאוהד ריאל. אם ריאל הוכיחה לנו דבר אחד כל כך הרבה פעמים בשנים האחרונות שאף פעם לא צריך לשלול קאמבק שלכם. סיטי ובאיירן יסכימו איתי
כל עוד המשחק ממשיך תמיד יש סיכוי.
אבל זה לא משנה, במיוחד אחרי האי מתן פנדל.
דרך אגב מוזר לשמוע את זה מאוהד ריאל. אם ריאל הוכיחה לנו דבר אחד כל כך הרבה פעמים בשנים האחרונות שאף פעם לא צריך לשלול קאמבק שלכם. סיטי ובאיירן יסכימו איתי
שוב פעם, אין אפשרות להעניש אותו כי החוקה איתו, לפי החוקה אם שחקן התקפה נעזר ביד כדי להשתלט על כדור זה נחשב לעבירת יד, הקריטריונים נוקשים יותר לשחק התקפה מאשר לשחקן הגנה.
ככה התקנון אומר.
מזכיר שמול סיטי בקאמבק, השער הראשון הובקע בקרבת סוף ה- 90, ואז ניתנה תוספת זמן של 6 דקות שהיא נתנה את הפוש הגדול, כאן אנחנו בסוף תוספת הזמן, וגם קצת רחוק מהברנבאו.
השאלה איך קובעים מי השחקן התוקף, זה מוסבר בחוק? כי פרמין אפילו לא עם הכדור הוא לוחץ את ואלורדה שבועט עליו.
פרמין לוחץ את ואלוורדה ליד הרחבה שלנו ואז מבקיע שער, ברור מי השחקן התוקף.
ואני לא מתווכח על מה נכון ומה לא נכון בקלאסיקו, דיברנו על זה מספיק, אנו פשוט אומר מה החוקה אומרת פה.
2 השערים הראשונים שלהם היו צריכים להיפסל, ותוצאת המחצית הייתה צריכה להיות 4-0 מול עשרה שחקנים. עצם זה שהתוצאה הסופית כל כך צמודה זה נטו העובדה שפלורנטינו יושב חזק על שופטים. שני מקרי היד של טשואמני ופרמין (שהשופט טעה לפחות באחד מהם) זה כבר היה ניסיון פתטי ועלוב להשאיר אותם במאבק האליפות.
תעריכו את הדאבל הזה. לקחנו את זה מול המועדון הכי לא ספורטיבי אי פעם בנקודת השפל המוסרית הכי גדולה שלו מאז שנות פרנקו. וגם סופרקופה. על הראש שלהם.
באמת שאחרי גמר הגביע והקלאסיקו האחרון אני לא מרחם עליהם לשנייה. מקווה שהשמועות על פלורנטינו נכונות, ושהם יקבלו במקומו תואם ברתומיאו אחריו.
לך זה ברור לי ממש לא. אם אתה יודע איך מגדירים מי השחקן התוקף (למשל מי שולט בכדור או באיזה חצי האירוע נמצא) אשמח שתשתף.
לדעתי אגב אולי יש פה עבירת יד בלי קשר למי תוקף כי היד קצת מחוץ לנפח הגוף בניגוד ליד של טשוואמני.
בכל מקרה ששחקן בועט את הכדור על שחקן אחר והכדור עוד חוזר אליו והוא בשליטה עליו קשה לי להאמין שזה עונה על ההגדרה שהשחקן האחר הוא התוקף. (או שאולי בכלל השחקן התוקף מוגדר על פי באיזה צד הובקע השער שאותו בודקים?)
למה? הכדור לא הלך לכיוון אמבפה בכלל. מה החוק אומר?
והיד של פרנקי מה איתה? שער לגיטימי?
אין שום סיבה לפסול את השער הראשון, אמבפה לא היה מעורב בכלל במהלך שלא כמו בשער בתוספת זמן שאז אשכרה היה מעורב.
אני בהילוכים החוזרים במהלך המשחק לא ראיתי עבירה על ימאל, אם יש סרטונים אחרים אשמח לראות.
נבדל הופך לאקטיבי אם השחקן בנבדל משפיע על המהלך. בהרבה מקרים שחקן הגנה מפקשש בהרחקה והנבדל הופך לאקטיבי בטענה שאם לא היה שחקן מאחוריו היה יכול פשוט לעזוב את הכדור או להשתלט באיזי. במקרה הזה אני לא חושב שהנבדל אקטיבי כי כנראה היה עושה את אותה הפעולה גם בלי הנוכחות של אמבפה.
יש, תחפש בטיקטוק. פדה ממש דורך עליו. בהילוכים החוזרים בשחדור היה קשה לראות את הרגליים בכלל.
גם המקרה הזה וגם היד של פראנקי זו רשלנות מאוד גדולה של הואר (בעיקר העברה על לאמין כי היה ברור שיש אירוע שדורש בדיקה).
כתבתי על זה גם בדיון אצלנו.
אחרי הנגיעת יד שבאמת הייתה, פראן איבד את הכדור כמעט וסבאיוס כבר נגע בו. הייתה סוג של שליטה של ריאל מדריד ומשם זה כבר מהלך חדש. לכן זה לא נפסל.
לדעתי לא היה נבדל בגול של אמבפה. לא היה גם אדום לטשואמני, זה מאוד גבולי ולדעתי פראן טורס באותה שניה עוד לא היה לגמריי לכיוון השער.
היה פנדל מאה אחוז. היו עוד 2 שהיו שווים בדיקה בואר על ראפיניה. אחד מפאול של טשואמני ואחד מתפיסה של ואסקס.
השער השני שלכם היה צריך להיפסל בגלל פאול על לאמין. דריכה ברורה של פדה.
הגול של פרמין לדעתי היה צריך להיפסל. אבל בגלל שהיד של טשואמני לא נשרקה, אני חושב שזה קיפוח.
זהו. זאת דעתי. אם אני חושב שהשופט פחד והלך על ריאל ברוב המוחלט של המקרים? כן.
ביג לייק. השופט הלך איתנו כי הוא נכנע ללחץ.
אבל איזה בכיינים אתם בחיי, זכיתם באליפות במשחק הזה ועד היום אתם עדיין בוכים על זה ומתעסקים בזה. שחררו, זכיתם באליפות.
השופט מזיין אותנו ואנחנו מפסידים
אוהדי ריאל: וואו, במקום להאשים את השופט - תתרכזו באיך שהקבוצה שלכם משחקת.
השופט מזיין אותנו ואנחנו מפסידים
אוהדי ריאל: וואו, איזה בכיינים - תתרכזו בזה שלקחתם אליפות.
מעניין באיזה סנריו מותר לנו להתלונן על זה שהשופטים מזיינים אותנו בכל קלאסיקו מחדש.
שאלה טובה, רק שים לב שיש אצלך רק סנריו אחד.
תתלונן כפרה תתלונן. אתה הבכיין הראשי, ממך אני לא מצפה להפסיק.
אני הבכיין המשני.
אם לא השופט בגמר הגביע, לא היינו מגיעים ל 120 דקות, ואז אולי היינו מנצחים את אינטר כי לא היה חסר הרבה.
זה והשופט בגומלין.
סתם עצה ידידותית, תתרגלו לזה, נראה שנעשתה עבודה מאוד יסודית על השופטים השנה. כבר תקופה שהשופטים נותנים לנו משחקים. זה מה יש כנראה.
אם כבר הנושא עלה, היד של טשואמני לא נשרקה מאותה הסיבה שהיד של קוקורייה לא נשרקה נגד גרמניה ביורו?
כן, שתיהן טעויות שיפוט.