מלחמת ישראל - איראן :: we were on a break

עד כמה שאני מבין הבונקר של חמינאי היה הרבה פחות עמוק מזה של נסראללה.

אבל הנקודה שלי היא לא על בונקר או לא, אלא על זה שהוא עדיין היה בתוך המעון שלו. כאילו, כמה טמבל אתה צריך להיות?

אם הצליחו להחביא מתקני העשרה עמוק בתוך הרים שגם הפצצות הכי חזקות בעולם לא הגיעו אליהם בפורדו, לא יכלו להחביא את הגוף המצ’וקמק של בן 86 במקום כזה, או אפילו עמוק יותר? מה לעזאזל הוא עשה בבונקר בתוך המעון שלו במרכז טהראן?

הם חשבו שלא נעז. שזה קוו אדום. הם לא הבינו שאנחנו רציניים.

לא הייתי ממהר לחרוץ. אנחנו לא יודעים כלום על השיטות והכלים שהופעלו. הריכוז של כולם בהחלט נראה מוזר. אבל לך תדע.

דרך אגב מכיון שכולנו פה אוהדי קבוצה מספרד נחשו איזה ראש מדינה מערבית בעולם היחיד שיצא להגנת האיתוללות?

ברצלונה זה לא ספרד זה קטלוניה. הם יותר גרועים מהספרדים.

הייתי לפני שבועיים בויטוריה. כשסיפרנו שאנחנו מישראל הם היו ממש נחמדים.

בסדר אנשים יחידנים זה לא מדד. זה ידוע שהקטאלונים מזדהים עם הפלסטינאים ושהם עם קמצן וביקורתי ומתנשא. פלצנים ברמות.

ספרד זו מדינת פח, אין לה שום דבר במה להתגאות… העם הספרדי די פח וחוץ מספורט עם תור הזהב שלה אין לה משהו מיוחד למכור. אפילו שבקרתי בברצלונה ובאנדורה עדיין אעדיף כל יום וכל שעה ביקור באיטליה. לוזרים עצלנים וטיפשים.

בינתיים האמריקאים סופרים 6 הרוגים.

היה מעניין אותי לדעת אם הם באמת לקחו בחשבון דברים כאלה או שזה מפתיע אותם.

חוסר היכולת להתגונן של מדינות המפרץ/ערב ושל הצבא האמריקאי באזור קצת מפתיעה אותי.

בארה’'ב מתים כ 500 איש בשנה מ mass shooting.
יותר בטוח להיות חייל בקטר עכשיו.

ממה הם נהרגים באמת? טילים?

נראה שזה מתקיפות של טילים/כטבמים על הבסיסים בבאחריין וכווית.

אני לא רוצה לפתוח את הפה, אבל זה מרגיש שמבחינת מיגון, יכולות והטקטיקה אנחנו 5 רמות מעל כולם. רק האגו שלנו יכל להפיל אותנו במחדל כמו השביעי.

אני גם לא רוצה לפתוח את הפה, אבל כרגע התקווה הגדולה שלי שהעניינים בין קטאר לאיראן יתחממו והם יתחילו להתכסח. אוי זה יהיה גדול.

מה כבר קטאר תעשה ??:joy:

יקראו לנו

יעשו כתב’'מים משטרות של כסף.

חמאס קרועים בין אימא ואבא.

פעם שעברה שאיראן תמכה באסד בזמנו בהתחלת מלחמת האזרחים שם, היה קרע בינהם ואז קטאר נכנסה לעסק

מעניין מה יהיה עכשיו

לפי חדשות 12 חיל האויר הקטארי תקף באירן

העולם השתגע סופית.

אתמול אמרתי בצחוק לחברים שהם רוצים להתכנס לבחור מנהיג חדש אבל הם מפחדים לעשות את זה כי הם יודעים שיורידו אותם. היום התפרסם שזה אשכרה מה שקרה! פשוט משוגע לגמרי!

Tell me more baby.

אוי זה מחרמן אותי!!!

אני באמת מאושר.