פלייאוף ליגת האלופות: מנצחים 0:1 את בנפיקה במשחק הראשון בפורטוגל| גולאסו של ויניסיוס

3 מ-3. וזה לא שכאן יש יותר מ10 משתמשים שמגיבים באופן קבוע. הקאדר די ממוחזר, בינינו.

קודם כל הפורום שלנו לא מייצג. דבר שני הומור שחור זאת לא מילה גסה. דבר שלישי ברור שגזענות זה דבר מכוער-אנחנו פשוט לא מאמינים לויני. אם השחקן באמת אמר את זה שיושעה. דבר רביעי אני כבר הסברתי 10 פעמים שויני בעיניי לא קוף כי הוא שחור, אני בעצמי שחור, הוא קוף כי הוא מתנהג כמו קוף. הייתי חושב שהוא קוף גם אם הוא לבן. על הדבר בחמישי שזה הצביעות של ריאל אני לא ארחיב.

אתה יכול להמשיך להלהיט פה את האווירה, לסלף דברים ואז להגיד שאני מוריד את הרמה.

רוב פרשני הכדורגל בעולם תמכו בויניסיוס, כולל אלה שלא כל כך אוהבים את ריאל מדריד, הנרי, פרדיננד, קאראגר, ריצ’ארדס, אבל בפורום פה לא מאמינים לוינסיוס.

זה שויני פרובקטור לא נותן את הזכות לאף אחד להיות גזען ולקרוא לו בשמות גנאי כאלה, תקלל אותו, את אמא שלו את סבתא שלו, אבל למה גזענות?

אני גם לא בטוח שלא מאמינים פה לויני. השנאה לריאל קצת מעבירה אותם על דעתם

מי שרוצה לחשוב שפלסטליני הזה או איך שלא קוראים לו הסתיר את הפה כי הוא רק אמר מילים יפות - שיבושם לו. אני לא רואה שום סיבה להיות מוטרד מזה. בינתיים ויניסיוס קיבל את מנת הצומי התקופתית שלו, אמבפה הגן עליו ועשה קצת יחצ על זה ועכשיו הקבוצה נראית יותר מאוחדת, לכל הפחות כלפי חוץ. כל עוד שזה לא יגרור נפילה ביכולת של ויניסיוס לא אכפת לי אם הפלסטליני הזה אמר לו קוף או נהנהבננה.

ויני הוא בנאדם שידוע בכך שהוא אמין?

כל השחקנים על המגרש שמים את היד כשהם מדברים. הם יודעים שהם מצולמים מכל זווית ועושים את זה תמיד, שחקנים באותה קבוצה מדברים עם יד על הפה, אז זה דמגוגי לחשוב שזאת ההוכחה.

בקיצור, אין הוכחה שהוא אמר לו קוף. אשכרה יש פה משפט שדה למרות שהבנאדם הכחיש. אם אני הייתי השחקן הארגנטינאי, הייתי תובע את ויניסיוס וגם את אמבפה. או שתוכיחו או שתשלמו.

האם ויני שחקן אמין? אם אנחנו מדברים על עבירה/ פנדל אז לא תמיד…
אם מדברים על גזענות? אז כן, כשהוא התלונן על אוהדי ולנסיה זה היה מוצדק, מול אוהדי אתלטיקו זה גם כן היה מוצדק، אוהדי ויאדוליד גם כן, גם נגד מאיורקה, גם נגד סביליה, הוא יצא צודק, אני יכול להמשיך אם אתה רוצה.
זכותך לא להאמין לשחקן, רק אל תבוא לפה ותטיף לנו שהערס הארגניטנאי הזה הוא צדיק והוא עומד למשפט שדה עאלק.

זה כמובן לא מייצג. במערב החלש תמיד תמיד יעמדו ליד מישהו מקבוצה “מוגנת” אם הוא טוען שיש “גזענות”.

לא יטרחו לברר, לא יטרחו לבדוק, לא ישאלו שום שאלה.

אז גם אני יכול לשחק את המשחק שלהם, ובמקום להגיד: “בואו לברר לפני שמנסים לפגוע בשחקן החמוד”, אני אגיד “ויניסיוס הוא זבל טהור ואני לא מאמין לשום מילה שלו”.

לא סתם הדור החדש באירובה שבר ימינה בצורה ממש חזקה.

רביע אני לא חורץ את גורלו של הארגנטינאי, ואני לא אומר גם שויניסיוס צדיק, רק שיש פה אנשים שהם מאוד נחרצים לגבי חפותו של השחקן מבלי לדעת מה באמת היה שם,תהיה חקירה ואחריה נהיה יותר חכמים.

קמאבינגה ואמבפה גם היו מאוד קרובים לאירוע וגם הם שמעו בדיוק את מה שויניסיוס טוען ששמע, זה לא שזה טענה רק של ויני ואף אחד אחר לא שמע.

חוץ מזה, שחקנים מקניטים את ויני כל משחק כבר שנים על גבי שנים, זאת פעם ראשונה שהוא טען ששחקן אמר לו את דברים כאלה ודיווח לשופט.

אני ב 95% בטוח שויני אומר אמת.

יותר מדי נחרצות לשני הצדדים, אני מסכים.

אני רק מקווה שיפסיקו את השטויות של קללה גזענית = ליטרלי רצח עם.

קללה גזענית = קללה נורמלית, ונסיים את זה כמו גברים, סטייל הוקי קרח.

אני בטוח כמעט ב100% שהוא דובר אמת. פשוט לא חושב שזה נושא רציני. בחיי שאני מתגעגע לגברים קשוחים ואמתיים ולא בכיינים וחלשים כמו היום.

זה לא קשור, גם אני מתגעגע, אני לא הייתי מתרגש אם מישהו היה אומר לי משהו גזעני, רוב הסיכויים שהצד השני היה מצטער על כך מאוד.

אבל העולם זה לא רק אני ואתה, זה לא סתם במקרה שאתה יכול לקלל את השחורים כל קללה והם לא יתרגשו, אבל תגיד להם ניגר והם מיד נעלבים, זה פוגע בהם מאוד, זה מקטין אותם ואת כל הגזע שלהם והופך אותם לנחותים, לכן כשהלבנבן הארגנטינאי השתמש במילה הזאת הוא ידע בדיוק מה הוא עושה ובאיזה נקודה הוא פוגע.

ודוגמא שאתה בטח מכיר, אצל ערבים, יתרגשו הרבה פחות מגזענות אבל תגיד משהו על אמא שלהם וזה יגמר רע מאוד.

אין לי בעיה עם קללות, אני מקלל הכי הרבה בעולם, אבל אני תמיד יודע איפה אני נמצא ואיזה קו אסור לי לחצות והקו הזה שונה בכל מקום ומקום שאני נמצא בו, ושוב, כל זה למרות שאתה יכול להגיד לי מה שאתה רוצה וזה לא יזיז לי, אני רק אחזיר לך פי 100 ולא משום שנפגעתי ממה שאמרת.

הייתי מרחם עליהם אם לא היו רוצחים אחד את השני בכמויות ולפחות מנסים לשנות את הסטיגמה שיש עליהם.

:joy::joy: הרגת אותי טיטי. זה לגמרי כך.

זו הנקודה: אם מעליבים אותך, אתה יכול להעליב איך שבא לך. אסור שקללות “גזעניות” יהיו מחוץ לתחום, כי אז למייצג המיעוט יהיה יתרון.

אתה מעליב מישהו? יופי, תצפה לכל תגובה. בפעם הבאה תלמד.

אני מסכים איתך, ככה גם אני חושב וככה אני נוהג, אבל שוב, אני אישית יודע שלא אעבור קווים מסויימים שאני יודע בוודאות קווים רגישים.

לא אגיד קוף לשחור, לא אמא שלך זונה לערבי, לא אקלל אלוהים של אף אחד ולא אזלזל בדתו של אף אחד, אלה דוגמאות ויש עוד כמה.

לא שאני לא מבין את הנקודה שלך, זה רק שלמרות זאת אני מאמין שחייב להיות חריגים לכלל הזה.

כל עוד הרשויות לא מתערבות, ומענישים בצורה שונה קללות שונות, אין בעיה.

הבעיה שלי היא שעכשיו אמבפה יצא בקמפיין שהשחקן הזה לא יכול לשחק באלופות. מה? תוציא אותו להורג וגמרנו, מר צפרדע.

אז כן, אולי צריך להיות יותר טאקט כשמנסים להעליב (כפי שאני בטוח אף שחקן לא מעליב את אשתו של היריב או מקלל את הילדים שלו) אבל העליהום המטורף והדרישה לפגוע בקריירה שלו, זה מטורף לחלוטין.

לא לפגוע בקריירה, אבל כן התנצלות וקנס לדעתי.

שנינו יודעים שאם יודה בזה הקריירה שלו באירובה תיגמר. אני לא הייתי סומך על המערביים לרחם על מי שעושה פשעים נגד האנושות כמו לזרוק קללה גזענית.

הוא חייב להגן על עצמו.

בונוס: הקורבן being his usual nice innocent guy

זה לא מישהו שזורקים לו קללה גזענית, זה מישהו שנותנים לו ברך בפרצוף ומרסקים אותו.

מה שבטוח שמשחק ה צ’מפיונס הבא בברנבאו יהיה מאוד מעניין

לא טענתי שהוא צדיק. טענתי שהוא זכאי עד שיוכח אחרת וזה לא לעניין שעל סמך מיםה של ויני גומרים אותו.

בינתיים אתם מטיפים מוסר לכל העולם למרות שקרבאחל אמר למישהו קוף, וואלוורדה עשה אקט גזעני נגד דרום קןריאה והקהל שלכם גם קילל קריאות גזעניות את ראפיניה וימאל.

מה הקשר?

וואטאבאוטיזם במיטבו