פלייאוף ליגת האלופות: מנצחים 0:1 את בנפיקה במשחק הראשון בפורטוגל| גולאסו של ויניסיוס

אז פרסיטיאני הושעה ממשחק הגומלין עד להשלמת החקירה בעניינו, בינתיים זה השעייה ממשחק אחד.

עשו איתו ועם בנפיקה חסד, לא הייתה דרך לצאת מזה אחרת. אם מוריניו היה מעלה אותו בהרכב יושבי הברנבאו היו דואגים לו לערב סיוט, ואם לא אז היו דיבורים שמוריניו מעניש אותו והוא באמת גזען.

בכל מקרה לחדשות היותר מעניינות, ג’וד ומיליטאו חזרו להתאמן עם הכדור.

הייתה. הוא היה צריך לשחק כי הוא לא אשם עד שיוכח אחרת. זה מצב מאוד מסוכן שבו שחקן לא זמין לקבוצתו בגלל מילה של שחקן אחר, לא משנה מי זה ומאיזה קבוצה. זאת הייתה צריכה להיות בחירה של מוריניו והשחקן ושל בנפיקה.

זה חד משמעית נכון-

מי שלא זוכר-משחק בין ספרד לאנגליה, היו נהמות בברנבאו נגד השחקנים השחומים עור של אנגליה.

אתה יודע שבמשחק של נבחרת ספרד יכולים להיות אוהדים שהם לא אוהדי ריאל לא? כמו למשל אוהדי נבחרת ספרד שהם לא ממדריד, יש דבר כזה.

אין לי בעיה ששחקן יושעה עד שתושלם החקירה נגדו במקרה כזה, זה לא מילה של שחקן אחד זה מילה של 3 שחקנים, במיוחד כאשר אופ"א נלחמת בכל כוחה נגד גזענות.

זה אמנם מילה של 3 שחקנים אבל תסכים איתי שלא מדובר בשחקנים אובייקטיביים.

הם גם שחומי עור ובוודאי שהם יהיו בצד של ויניסיוס שבקבוצה שלהם.

מילא אם היתה בדיל הוכחה של קריאת שפתיים או מילה שיכולה להתפרש ל2 צדדים אבל אין שום הוכחה חוץ ממילה של ויניסיוס וחברים שלו לקבוצה. ׳למה שמת חולצה על הפה?! מה יש לך להסתיר?!׳ זו לא הוכחה - בעיני זו חוצפה ותקדים מסוכן מאוד.

אם מבין את הרעיון שלך, אז אם מישהי נאנסת ורק החברות שלה עדות למעשה העדות שלהן נפסלת ?

ואם הנאנסת היא מישהי מעצבנת שכולם שונאים אז בכלל מותר לאנוס אותה חופשי.

ואתם מתעלמים ממה שאתם רוצים להתעלם ממנו, למה ש 3 שחקנים יעידו שהוא אמר את המילים אלו וישקרו בדיוק?
הרי מה המניע מאחורי זה, שהוא לא ישחק במשחק הבא? אנחנו לא מדברים על מסי פה, כולה שחקן בינוני, אזה מה הם מרוויחים בדיוק?

ויני התלונן על הרבה דברים בחיים שלו, הוא אף פעם לא התלונן על שחקן אחר שרא לו קריאות גזעניות, אז למה לו לשקר?

לשחק באווירה כל כך עויינת לשחקן צעיר יכול להיות חווייה מאוד רעה שעלולה לפגוע בשחקן. הסרטונים עם שריקות הבוז ירוצו ברשת ורק ישימו יותר את הפוקוס על השחקן ויגבירו את הלהבות. יותר מדיי טוב לא יצא לבנפיקה או לשחקן מזה.

אם אתה מנסה לשכנע אותי שגם אוהדי ריאל גזענים, אז אני אחסוך לך, אוהדי ריאל כמו מרבית הספרדים גזענים מהרמה הגבוהה ביותר. אני ואתה תתי אדם מבחינתם.

רק ארצה להוסיף שהעליהום לא כנגד אוהדים או תגובות ברשת - אלא על שחקן כדורגל מקצועי שדורך על כר הדשא, מייצג קבוצה ומשתתף במפעל.

נוטים להכליל את המקרה כאוהדים ואנשים שלא קשורים לארגון מקצועי. מדובר פה על שחקן

וכל עוד מתנהלת החקירה, הגבר המואשם צריך לשבת בכלא, נכון?

אם אתה מקביל את זה לחקירת אונס

אז היו צריכים לקחת את כל העדים/שחקנים לתשאל אתם לקחת עדות ולבדוק אותם בפוליגרף

ואז לפי התוצאות …

לא, אבל גם לא מתקרב לנאנסת או לחברות שלה.

אז מה צריך להיות העונש המיידי לגבר שמואשם באונס כל עוד החקירה נמשכת?

הרחקה ממשחק עבור כדורגלן שקול לכלא או למעצר בית בעולם האמיתי. תסביר לי מדוע הוא נענש כבר עכשיו.

אם לגבר שמואשם באונס אסור להתקרב למתלוננת ולחברות, זה לא אמור להיות הדדי? להן מותר להתקרב?
מדוע ויניסיוס לא מורחק גם הוא, עד שיתברר אם דובר אמת? וגם מבאפה?

כי הם לא עשו שום דבר שהוא שגוי, מצד שני פרסטיאני לכאורה קרא לויני קוף ויש שני עדים שאמרו שזה מה שהיה, זה לא מילה נגד מילה זה מילה נגד 3, לכן אופ"א גם דאגה שהוא יהיה בחוץ עד סיום החקירה.

אני קראתי רק על מבאפה שמחזק את הטענה של ויניסיוס.
אוקיי, אז נניח מישהו מבנפיקה היה טוען שפרסטיאני לא אמר כלום. אם זה 2 נגד 2 , או 3 נגד 3, אז זה בסדר?
ואם 4 שחקני בנפיקה יטענו שהוא לא אמר כלום, בניגוד ל 3 שחקני ריאל ששמעו קוף, אז ויניסיוס צריך להיות מורחק עד שהחקירה תסתיים?
כלומר , אתה טוען שהיתרון המספרי קובע עד סוף החקירה, נכון?

בגומלין, אם שחקן שחור של בנפיקה יטען בפני השופט שקורטואה קרא לו קוף, קורטואה צריך להיות מורחק עד סוף החקירה, מסכים? כלומר מצאנו דרך לנטרל שחקני היריבה בלי שום הוכחות. אחלה פטנט.

לא יודע, ואתה לוקח את זה לכיוון שלא ציינתי או דיברתי עליו, אני רק עניתי לנקודה ש dovi העלה, הוא אמר שבגלל שמדובר בשני שחומי עור וחברים של ויני אי אפשר לקחת את העדות שלהם כעדות אוביקטיבית, אז הבאתי דוגמא של נאנסת עם עדות של 2 החברות.

השאלה המתבקשת עכשיו, אם זה לא היה ויניסיוס שחקן ריאל, אלא נניח שחקן לבאנטה שקרה לשחק מסוסידאד קוף, האם דעתם של אוהדי ברצלונה הייתה כל כך נחרצת לטובת שחקן לבאנטה שהורחק ממשחקים עד שמבררים לעומק ?

אני יודע שכתבת את זה ל shock value כהרגלך, אבל נתקלתי במקרה מזעזע של תלונת שווא על הטרדה מינית אצלי בעבודה. הרבה בנות לא הסכימו להעיד לטובתו כי לא אהבו אותו כי הוא היה טיפוס קשה ולא נעים, אבל ממש לא מטרידן, ולמזלו הוא הוכיח את זה כך שה hr הכניסו את זה מתחת לשטיח, כשמנגד הוא יכל לגמור את הקריירה בתחום (היי טק)

יש משמעות למשפט צדק, ולטובת החומרה של המקרים הללו (אונס, הטרדה הגזענות) כדאי מאוד שלא יעשה בזה abuse.

מוזמנים להמשיך את השיחה סביב מה ראוי.

דעתי הייתה נחרצת באותה מידה, רק שהעניין שלי במקרה הזה היה אפסי.
אולי הייתי כותב הודעה אחת בפורום הכללי.
ויניסיוס מייצר באזז.
עדיין, להעניש שחקן בלי שיש הוכחות זה טימטום מוחלט מצד אופ’'א.

איך אין הוכחות ? 2 שחקנים עמדו ליד ויניסיוס, אמבפה וקמאבינגה ושמעו אותו אומר קוף לויניסיוס, מה עוד אתה צריך ? הקלטה סודית ? הודאה בכתב תחת שבועה ?

זו עדות, לא הוכחה. והם גם יטענו שהעדות הזאת לא נחשבת כי העדים מוטים. ויש בזה משהו.

בכל מקרה אני עדיין חושב שעשו איתו ועם בנפיקה טובה שהרחיקו אותו מהמשחק הזה. חסכו להם דילמה קשה ויאפשרו להם להתרכז יותר בכדורגל.