מה אני אומר, מה צ’אבי עושה…
איך אלבעעעע עדיין על המגרש?
לא מבין למה לא אוהבים את סרג’י כאן, אולי המגן הימני הכי טוב בסגל, במיוחד כשברצלונה לא מצליחה לעבור את החצי עם הנעת כדור מאחורה.
בחוץ: פדרי.
בפנים: קסייה.
מה זה ההפסקות שתייה האלו? חזרנו לברזיל 2014?
החילוף הזה של קסייה בפדרי מרגיש לי כמו החילופים של וואלורדה שהיה מנסה להוכיח נקודה. רואים? אם תקשקשו על הקישור האפור שאני אוהב - תקבלו יותר גרוע.
30 דקות מאוחר מדי… מה אלבה עושה אם רוברטו נראה יותר טוב ממנו?!
לא יודע מי זה ברנרדו סילבה ומה זה ברנרדו סילבה, אבל כל דקה בה פרנקי איתנו וכשיר וזמין, וגאבי משחק במקומו - היא טמטום מוחלט.
עריכה: טוב, אז נצטרך ללמוד איך להסתדר בלי בוסקטס כבר במחזור הבא.
בסוף, עם כל הביקורת המקצועית (המוצדקת) שלכם, זה פשוט אחד המשחקים האלה בליגה הספרדית - שהיריבה מתבנקרת בצורה מסריחה ויעילה, והכדור פשוט מסרב להיכנס. רבאק, בעטתם יותר מ-20 פעם לשער. מי יודע, אולי זה אפילו עוד ייכנס בסוף.
God knows שהיו לנו לא מעט משחקים כאלה שנה שעברה. זהו, נגמרו הימים של 100 נקודות מתוך 108 אפשריות.
אגב, מילה טובה מאוד גם לקהל שלכם. אני לא זוכר אותו שנים ככה שלא בקלאסיקו (וגם אז לא).
ניקו כבר מבין שהוא אידיוט?
ליאור -
לפחות לא 4-0, קשיי לידה.
אבל שצ’אבי כבר יתעורר עם ארואחו כמגן. שלא לדבר על אלבה כמגן…
אני לא מבין את זה, למה קסייה נכנס? יש לנו בור בקישור, ולבנדובסקי צריך לרדת לנהל את ההתקפות.
איזה הצלה ענקית של טר שטגן. מצטיין המשחק שלנו.
מילה אחת מיותרת
איזה הפתעה דה יונג ופאטי משחקים והמשחק של ברצלונה טיפה משתפר בהתקפה.
לא יודע מה תיסכל אותי יותר ברצלונה או יהורם ארבל
יש משחקים כאלו, שכדורים לא נכנסים ודברים לא הולכים, במיוחד מול ראיו הידועה לשמצה. 0:0, גם אם זה בבית, מול קבוצה מסתגרת, בפתיחת עונה, עם לא מעט שחקנים חדשים ואלתורים בהגנה (מתי כבר נפסיק להגיד את צירוף המילים “אילתורים בהגנה”?) זה…בסדר. סוג של.
זה באמת לא מה שמדאיג אותי.
מה שמדאיג אותי זה שצ’אבי או לא לומד, או עושה דווקא, ובעיקר מדאיג אותי שאני לא יודע איזו אפשרות גרועה יותר.
לא משנה לי איך תסובבו את זה - אראוחו לא מגן ימני. זה אחלה כשצריך קיר מול ויניסיוס, אבל זה ממש לא אחלה כשצריך מגן שאשכרה תוקף ויוצר יתרון מספרי בהתקפה. לא משנה איך תסתכלו על זה - בוסקטס ואלבה צריכים תחליפים, ומהר, ולא לחכות לדקות הסיום כדי לראות שהם לא עומדים בקצב. וממש ממש לא משנה מה לעזאזל יקרה עם פרנקי - אם הוא פה, הוא צריך לשחק. בטח לא לתת לגאבי לשחק במקומו, בטח לא ביכולת הזו. לילד יש עוד הרבה מה לעבור, בין השאר ללמוד לקשור שרוכים, לפני שיגיע לו לפתוח על חשבון פרנקי.
מה בכל זאת בסדר, בערך? דמבלה היה סביר, במיוחד במסירות באלכסון החוצה לראפינייה/פאטי, כריסטינסן ומאטס הצילו לנו את התחת, ולבנדובסקי למד מהר שבספרד לא עושים לך פאסיו בדרך לשער, אז אולי זה יעזור בהמשך.
לכל המשווים לפפ, רק מזכיר מה קרה לפפ ב2 המחזורים הראשונים שלו אז צפו למחזור הבא זהה…
אצל פפ ג’ורדי אלבה לא היה רואה דקת דשא. בטח שלא מסיים 90 דקות.
פאטי לא רק נראה טוב, הוא לא נראה מפוחד מתאקלים. סימן טוב מאוד.
פרנקי נתן מחצית גדולה. היכולת שלו להעיץ ולעבור שחקנים זה בדיוק מה שאנחנו צריכים כדי לפרוץ בונקר. ברור שבמשחק הזה הוא נראה יותר טוב מגאבי, אבל גאבי ישתפר.
דמבלה היה בסדר במחצית הראושנה והיה זוועה בשניה. אני לא מבין מדוע לא הוחלף.
וכן, אראוחו לא מגן. אם זה לא איזה ויניסיוס שצריך להרוג, אין טעם לשים אותו שם, במיוחד שבצד השני אלבה לא בכושר. אם לא בונים על דסט, אני מקווה שקונדה יהיה הטוב שבמגנים הימניים.
היינו צריכים לנצח. הגענו למספיק הזדמנויות, לבנדובסקי החתיא כמה מצבים שלא אופייני לו, ובמחצית הראשונה ראפיניה היה צריך להבקיע.
בעטנו הרבה אבל הרוב לא מצבים איכותיים. דמברוסקי הלזה עצר 3 בעיטות טובות, זה לא שוער שתפס יום…
צ’אבי נעול על קונספציה. אני חושב שהוא מאוד מנסה לחדש ולעמוד בזכות עצמו ולא להיחשד כקופי-קט. הוא הגיע אלינו עם איזה רעיון שלא עובד והוא מסרב להכיר בכך.
הבעיה היא שאותו רעיון יוצר טעות שרשרת. כל מה שלא עבד היום היה תוצאה של מה שצ’אבי רוצה מהקבוצה שלו:
-אראוחו כמגן ימין כי ממילא לא צריך מגן עולה
-גאבי ופדרי כצמד קשרים התקפיים כי לא צריך קשר שמנהל משחק
-אריק פותח כי בהיעדר קשר שמנהל את המשחק צריך בלם שיעשה זאת
-כל ההתקפות מגיעות מהצדדים כי לשם הכל מתנקז בהיעדר קישור ואז יש אינפלציה של שחקנים שעומדים בפינות הרחבה ומחפשים לבנדובסקי אחד מסכן (חוץ מדמבלה שמחרים את לבנדובסקי)