מקווה שבאמת דברים ישתנו. לא ברמה של ניתן כדורגל של לפני עשר שנים ונעבור אותם, אלא לתת פייט בו לפחות לא נודח בבושת פנים. לגמרי תקווה לגיטימית ביחס לעובדה שכל מה שאני מחכה לו בפאקינג דצמבר זה לקיץ.
אני מאמין שקומאן לא ימשיך לאחר הבחירות , ואני כן מקווה שיביאו בלם(גרסיה) וחלוץ בינוני פלוס רק לא דפאי .
והכל יכול לקרות .
לא ברורה לי כל האופטימיות ששוררת פה. פריז 5 רמות מעלינו.
הנשיא שיגיע יכול להציל אותנו בטווח הרחוק, אבל כרגע אפילו כסף לפטר את קומאן אין, כשעדיין משלמים פיצויים לוואלורדה וסטיין. רכש? ההנהלה שלנו פנתה למסצ’ראנו שיחזור מפרישה, אז אל תצחיקו אותי.
יש יותר סיכוי שנגיע למפגש הזה כשמסי מחורר את מנשנגלאדבך מאשר שנתחזק ונשתפר עד המפגש.
התסריט האופטימי: עפים בצורה מכובדת בהפרש כולל של 2-3 שערים.
התסריט הפסימי: מסי עובר לפריז וגורם לשמינייה מול באיירן להיראות כמו חלום מתוק.
איפה ראית אופטימיות?
תאריכי המשחקים:
משחק 1 - 16 לפברואר בקאמפ נואו.
גומלין - 10 למרץ בפריז.
אנחנו לא ניתן פייט, אנחנו לא נוציא תיקו, שום דבר לא ישתנה, וממש לא הכל יכול לקרות. אנחנו כן נודח בבושת פנים.
תראה אם אתה מצטט משהו כדי להוכיח אופטימיות, ראוי לצטט את כל הציטוט לא רק חלק ממנו
מתי יוצא יום הולדת של אחותו?
He will now have missed a game around March 11th (his sister’s birthday) for five straight years:
14/15: Suspended
15/16: Suspended
16/17: Injury
17/18: Injury
18/19: Injury
יחמיץ את הגומלין בוודאות.
בגומלין… ונחש מי רחוק כרטיס צהוב אחד מהרחקה מהגומלין
אולי מסי יחליף אותו בגומלין
להפסיד ב2-3 שערים זה התסריט האופטימי.
https://twitter.com/barcacentre/status/1338551518711205889?s=19
כאילו לפסז’ לא היה מספיק קל גם ככה.
אתקן, התכוונתי לנודח, פשוט לא עם שישיות או שמיניות.
כל עוד לנגלה ישחק זה ממש לא משנה מי יהיה לצידו.
אני גם מקווה על סמך העונה הזוועתית הזו ללא יותר מאשר לתת קרב מכובד ולא להתרסק העיקר. יהיה קשה לעצור סילונים ודריבליסטים כמו ניימר ואמבפה, מאוד מאוד קשה עם הגנת ה’פלאים’ שלנו. הבדיחה? התקוות בברצלונה הן שאולי פיקה יחזור למשחק הזה. כן, זה בדיוק מה שיציל אותנו
נ. ב
אני חדש בפורום, ואני מופתע לגלות שיש פה כמה אגדות עבר של ספורטאנטר. שמות נוצצים שזכורים לי, @Agalma @Aimarito ומנדייטה(לא נותן לי לתייג יותר מ2) , רק שתדעו שגדלתי על תגובותיכם האיכותיות בפורום הקודם…!
נ. ב 2
אשכרה הבאתם את אותן כותרות בחלק מהדיונים מהפורום הקודם ראיתי. לאו מסי-לא רע הילד הזה. איזה נוסטלגיה(:
טוכל פוטר מ PSG במפתיע. כל כלי התקשורת בטוחים שפוצ’טינו יהיה זה שיחליף אותו.
לדעתי לנו זה טוב. נדיר כאשר מאמן חדש משפר את הקבוצה ישר איך שהוא נכנס לתפקיד. יש עוד חודשיים עד המשחק הראשון, ולדעתי PSG עוד לא תעכל את המאמן החדש שלה.
לא שיש לי הרבה תקוות לעבור אותם, אבל טיפה יותר עכשיו.
בכל מקרה יש להם מאמן הרבה יותר טוב משלנו. אם המאמנים של קבוצות כמו אוססונות למינהם מצליחים להתגבר על קומאן אני בטוח שפוצטינו גם.
מצטער שאני “חמוץ”
חשבתי שכבר מיציתם את המאמנים של כל האוססונות, ראיו ויאקניות, והבילבאיות למיניהם.
יש לי הרגשה שבמצב הפוך בו קומאן מחליף את טוכל ואצם מחצימים את פוצטינו הייתם אומרים אותו דבר.
אני בהחלט לא מבין איך אפשר לשפוט את קומאן לרעה יותר מידי. הוא לא קיבל צ׳אנס הוגן או משהו כזה.
תכלס אולי אני סתם מצית פה ויכוח ישן על פריקת תסכול קטנה. לא חשוב.
אני מאחל לפסז בכל ליבי שקומאן יחליף שם את המאמן, הם יכולים לקבל אותו בחינם גם עכשיו. יותר מזה, אם פעם איחלתי לכם שתקבלו את ואלורדה בתור מאמן עכשיו אני מאחל לכם שתקבלו את קומאן.
עונש מתאים.
פיקה וברייטוויט בפנים. דסט כשיר ב 100%.
אראוחו ושאר הפצועים הרגילים בחוץ.
מהצעירים רק מינגסה בפנים. קונראד ומוריבה בחוץ.
קומאן פחות או יותר גיבש את ההרכב הראשון שלו, אז אפשר לנחש כל עמדה מלבד הבלמים.
לי יש רק בקשה אחת - בבקשה לא אומטיטי. מבחינתי מינגסה ולנגלה צריכים לפתוח.
כמו שכתבתי בדיון אחר, מלבד מסי בכושר שיא, היתרון הגדול שלנו צריך להיות המצ’-אפ מול קורזאווה. זה שחקן טיפש ברמות, גם מסי וגם דמבלה צריכים לאכול אותו בלי מלח.