כן ולא. אלא אם כן ב"בלמים" הכללת גם את עמדת המגן הימני.
בכל מקרה - לצערי לא אתפלא בכלל אם מינגסה יפתח בעמדת המגן הימני. בעניין הבלמים - באמת שאין לי מושג איזה ציוות (כולל פרנקי) הוא הרע במיעוטו.
מה שכן, ללא עבודה שוטפת של שחקני האגף, גם אם קוראים להם “גריזמן” והם לא באמת שחקני אגף, נהיה בבעיה קשה. התקפית והגנתית. דמבלה חייב חייב חייב להמשיך את ההתקדמות החיובית מאוד שלו בפן ההגנתי, במיוחד הערב.
מסכים.
חשבתי בהתחלה לכתוב שדסט היה החושך הראשי אבל זה באמת לא הוגן להפיל על שחקן אחד, לא משנה כמה טעויות הוא עשה.
הרי ברור שאם היה הולך לבאיירן הוא היה אחד הטובים בתפקידו היום.
אני לא מסכים איתך. כשהיריבה שלך רואה שאתה לוזר, אז היא מקבלת ביטחון. כשאתה נועץ לליברפול את הרביעי, אתה מוציא להם את הרוח מהמפרשים. כשאתה מראה לפריז שבדקות לא טובות שלה היא משלמת עם פיגור 2-0, אתה מוציא להם את הרוח מהמפרשים.
הבעיה היא שאנחנו פשוט לוזרים. זו המנטליות של השנים האחרונות. אנחנו מובילים בבית מול קבוצה שנראית על הפנים, גריזמן ודמבצה מרשים לעצמם להחמיץ מצבים טובים, ופריז (וגם ליברפול אז) פשוט הבינה שאין מולה יריבה ראוייה, ושהיא יכולה לקחת את זה.
עפנו בצדק. אנחנו לא ברמה הזאת.
קיוויתי שמסי יתעלה על עצמו, שדמבלה יחגוג באגף, שקומאן יודע מה הוא עושה כשהרכיב את פיקה.
אני חושב שמחצית ראשונה הייתה פחות או יותר שקולה, אבל בשניה הם פשוט קרעו אותנו. מבאפה יכל לסיים עם חמישיה.
אני לא זוכר אפילו בעיטה אחת של מסי לשער שלא ממשחק עומד. הם הצליחו לסגור אותו, ודמבלה וגריזמן החמיצו הכל.
אני מקווה שאף אחד לא מופתע. אנחנו קבוצת עבר וכנראה גם עתיד, אבל בהווה אנחנו חוטפים בצדק מהאריות של אירופה.
אני מלא טענות לקומאן, וזה לא מהיום דימטרי, אבל בסוגיה של פיקה אין לי טענות אליו. אם אומטיטי היה פותח הינו מגיעים לתוצאה של באיירן. ומינגוסה תסלח לי, אבל אני לא חושב שהוא כישרון כל כך גדול. אולי אני הייתי מכניס אותו במחצית. אבל לא חושב שהיה לקומאן אפשרות אחרת חוץ מפיקה.
חוץ מארוחאו אין לנו אפילו בלם אחד נורמלי בסגל. לא מכיר אף קבוצה בעולם במצב כזה.
ואני חושב שמינגסה כרגע יותר טוב מפיקה. יותר זריז, וזה היה עוזר יותר מול מבאפה מהנסיון והגובה של פיקה.
אראוחו - מסכים. מינגסה לא נראה כמו שחקן הרכב קבוצה שרוצה להיות הטובה בעולם, אראוחו כן.
על אומטיטי כבר הסכמנו מזמן - הבחור פרש, ועושה טובה כשמשחק לפעמים.