אני לא נביא. אני רק יכול לנתח מההווה ומהעבר. בוא נבדוק את זה ששתיהם היו כשירים.
זה באמת היה מעניין.
נ.ב להזכירך הוא פתח בקלאסיקו , היה השחקן הכי טוב אצלנו. ובתמורה לזה קיבל ספסל במשחקים שאחרי, שרוברטו פתח בכולם.
נחייה ונראה.
אני לא נביא. אני רק יכול לנתח מההווה ומהעבר. בוא נבדוק את זה ששתיהם היו כשירים.
זה באמת היה מעניין.
נ.ב להזכירך הוא פתח בקלאסיקו , היה השחקן הכי טוב אצלנו. ובתמורה לזה קיבל ספסל במשחקים שאחרי, שרוברטו פתח בכולם.
נחייה ונראה.
זה חלק מה so called ייצוג של רוברטו. רוברטו הוא פלסתר שבשל תכנון לקוי הפך לשחקן קבוע שבפועל הוא תואם בדיוק למה שתיארת: שחקן ספסל לגיטימי.
גם הסיפור עם הפציעות זה חלק מהעיניין. הכניסה של דסט להרכב (או מינגסה) נובעת בעיקר בשל אי כשירותו של רוברטו, וזה למעשה הסיפור של לא מעט מחילופי הדורות אצלינו. האם פדרי היה רואה את כל הדקות שקיבל אם קוטיניו לא היה פצוע? מה עם ארואוחו? מינגסה? מישהו מהם היה רואה דקות אלמלא קו ההגנה השבור שלנו?
רוברטו, למרות שהוא דמות חיובית בגדול, מייצג את הקיבעון, הבינוניות וההתנהלות הרעה בכל הנוגע לסגל הקבוצה. זאת דעתי לפחות.
פדרי הפך לשחקן הרכב במחזור 4, והוריד את קוטיניו לספסל הרבה לפני שקוטיניו נפצע.
אראוחו היה כל כך טוב, שהיה משחק גם אם פיקה לא היה נפצע (במקום לנגלה או במערך של 3 בלמים).
מינגסה כנראה לא היה רואה דשא אם כל השאר היו בריאים.
כל השחקנים הצעירים האלה כולל דסט הם שחקנים של קומאן. הוא הביא אותם או קידם אותם כי הוא חושב שהם טובים.
רוברטו לעומתם, כמו גם קוטיניו, גריזמן ואחרים הוא ירש, ואם הם לא מתאימים לו, הם יושבים על הספסל. פיאניץ’ , פוץ’ ואלניה הם לא שחקנים רעים, אבל לא משחקים אצל קומאן כי הוא חושב שיש יותר טובים מהם.
אני חושב שקומאן מאמין בדסט וואני בטוח שזה יישאר גם כאשר רוברטו יחזור.
אני מסכים לחלוטין. אבל כך היה אצל ברטומיאו והמאמנים שלא ניסו לבנות כלום אלא סחטו את מה שיש. עכשיו יש הנהלה חדשה, מאמן שמקדם צעירים, ורוברטו יחזור למקומו הטבעי. אלא אם כן דסט ייכשל.
אם כבר קיבעון , אז גריזמן דוגמא יותר טובה. עלה פי אינסוף, מרוויח פי כמה, ותמיד היה בהרכב גם אם לא תרם כלום. לפחות אצל קומאן הוא לא באנקר, ויהיה עוד פחות כשפאטי יחזור.
זה נחמד ויפה שאתם טוענים שקומאן אולי ייתן לדסט יותר הזדמנויות על חשבון רוברטו, בניגוד למאמנים הקודמים. אולי זה נכון. אחלה. אבל הביקורת שלי על “סרג’י רוברטו” לא יכולה להיות תלויה בעתיד אופציונלי, אלא רק על מקרי העבר.
מבחינתי “גם אם רוברטו היה כשיר הוא היה נשאר בספסל לטובת דסט” זה לא רלוונטי, כי לעולם לא נדע אם זה נכון.
האם קומאן ישנה את הנושא? אולי. אם כן - מעולה.
אשמח אם תמצא לי את כל אלפי הציטוטים האלה.
אני לא אוהב שמנסים להציג חלק מהאוהדים כאלה שמקטרים על דקות לצעירים סתם. רוברטו מעולם לא היה כזה שסחף אחריו באזז, ואף אחד פה לא רוצה ששחקנים כאלה ישחקו על חשבון שחקנים טובים מהם. לא תמצא תגובה אחת של מישהו שרצה שרובטו ישחק במקום צ’אבי, אינייסטה, בוסקטס, דה יונג או פדרי.
מספיק עם השקר הזה. זה שאנשים סבלו מאנדרה גומש ופאוליניו, והעדיפו שחקן בינוני כמו רוברטו, כדי שלפחות לא יחרב לנו את הקישור זה ממש לא "פורום מלא ב’למה רוברטו מיובש??’ ".
העיקר שגריזמן פותח. לפחות היה מכניס את טרינקאו שיוסיף מהירות בהתקפה או עוד קשר שינסה לעזור במרכז המגרש שחגגו לנו עליו במשחק הראשון.
אני חושב שהוא החליט לחסל אותנו בכונה. אין הסבר אחר לתופעה הזו.
המחצית הכי טובה שלנו העונה. המחצית הכי טובה שלנו במשחק חוץ בשלב הנוק-אאוט מ2015.
אבל לעזאזל, זה מרגיש שהVAR עושה יותר נזק, חייבים לפתור את העניין הזה. די כבר עם הפנדלים הרכים האלה שלא קשורים לכלום. שני הפנדלים מומצאים, זה פשוט גומר את ההנאה מהמשחק.
וואו, אני חושב שזאת הייתה מחצית אדירה שלנו.
אם כל המצבים לגול היו מנוצלים, היינו צריכים להוביל 7-1. אני ספרתי 4 החמצות גדולות של דמבלה, הפנדל והמשקוף של דסט. לא זוכר אף מצב של PSG . אפילו הפנדל היה חוסר מזל, לא מהלך מתוחכם שלהם.
לא מבין את החילוף של מינגסה. הוא עשה עבודה אדירה וניצח את מבאפה בכל מהלך פרט לזה של צהוב.
אני חושב ששניהם מוצדקים. לנגלה דרך על העקב של היריב, וגריזמן קיבל בעיטה ברגל.
זה הסיבה
לחלוטין לא מסכים, אפילו שחקני הקבוצות בשני המקרים לא חשבו בכלל לדרוש פנדל. אם על כל ליטוף יישרק פנדל אז נסיים משחק עם 20 פנדלים בכל משחק. גם דסט יכול לדרוש פנדל מהליטוף שהוא קיבל מנבאס, זה כבר נהיה ממש מגוחך
אם אני מתעלם מטעויות והחמצות ולנגלה, ומתייחס נטו ללחימה, ודחיפה קדימה (שזה דבר שהיה חסר לנו המווווווווווווווון בשנים שעברו) - אני מרוצה מהמחצית הראשונה. מאוד מרוצה.
אני מוכן לקבל הדחות במשחקים כאלו. כי אני יודע שאם הרוח הזו תמשיך, מצבנו ישתפר פלאים.
אולי אבל כל עוד תהיה הגנה כזאת שום לחימה לא תעזור.
היא מאוד תעזור. כי גם אם תפסיד שוב ושוב, עדיין יש הבדל באיך תפסיד.
חוץ מזה - אם שיפרת את העניין המנטלי, ונשאר לך “רק” המקצועי - כבר התקדמות. ולא קטנה.
נכון, יש לנו הגנה דפוקה וחסרה. אבל אם יש משהו שהמשחק הזה הדגיש, אם משום מה זה לא היה ברור לפני כן, זה שאנחנו בבעיה גדולה בעמדה הזו ש…אתם יודעים…סוארס פינה בקיץ תמורת כלום ושום דבר.
אנחנו צריכים חלוץ. שלשום.
נ.ב. צריך וראוי לדבר על ההחמצות של דמבלה, שחוזרות על עצמן גם במשחק האלופות הזה. צריך וראוי לדבר גם על ההחמצות של מסי.
לא חושב שמישהו ציפה באמת לקאמבק. אבל יש רוח טובה ומלחמה בקבוצה ולטווח הקרוב, שזה אומר עד סוף העונה זה כל מה שכולנו פה מבקשים ומצפים.
אני לא מצליח ולא יצליח להתחבר לקומאן, המחיקה של פוץ פשוט שערוריתית בעיני, אין שום הצדקה ששחקן שלא מפסיק להתלונן למה הוא לא מקבל יותר דקות כמו פיאניץ יקבל יותר דקות מריקי.
מצטער, לא רואה שום קשר בין הדברים.
פיאניץ’ מתלונן בצדק מוחלט שהוא מתייבש בספסל, בטח לאור השחיקה של פרנקי ובוסקטס. פיאניץ’ יכל והיה צריך לקבל יותר דקות לאורך העונה. וזה שהוא קיבל עכשיו 12 דקות, לא משפיע בכלל על מצבו של ריקי.
זה לא שפיאניץ’ איזה באנקר מטורף שרק בגללו ריקי לא משחק. תוציא את פיאניץ’ מהקבוצה, וריקי גג יזכה לכמה דקות גארבג’ פה ושם. לא קידמת אותו לשום מקום.
וגם…בוא…לא מפסיק להתלונן. אפשר לחשוב שהוא כל יומיים מתראיין אצל אופירה ומפעיל מקורבים.
בתאכלס, אני רק חושב על זה שמהקיץ ההגנה שלנו הולכת לכלול את אראוחו וגארסייה, עם מינגווסה קצת יותר משופשף ועם דסט התקפי ולוחמני שגם מראה שהוא מסוגל לבטל את מבאפה, ואני ממש מאושר.
לאלבה הייתי רוצה לראות מחליף טוב. אבל עם שלישיה צעירה ומתואמת שרצה ביחד איתו, אין לי בעיה שהוא יהיה המגן הראשי לעונת חפיפה. יש לו מה לתת, במיוחד אם יקבל רשת הגנה טובה שתשחרר אותו לשחק קצת יותר עם מסי.
מבחינתי, ההגנה שלנו לשנים הבאות נראית כמו הימור טוב. זה אולי לא יספיק לעונה הזו, אבל בינינו, כולנו מוכנים לשלם את עונת המעבר הזו. במיוחד אם נמשיך לראות משחקים כמו זה שנתנו היום.
ההגנה כבר תסתדר. היא ממש בדרך לשם.
אני מרוצה מאוד. חששתי מתבוסה , כניעה והשפלה. בעצם היינו צריכים לנצח פה בהפרש שהיה יכול להיות גם 4 שערים.
לי אין תלונות להגנה במשחק הספציפי הזה. PSG כמעט ולא הגיע להזדמנויות.
דריכה ברורה על העקב ובעיטה בכל הכוח ברגל של יריב הם לא ליטופים. אלה עבירות של צהוב לו היו קורות במרכז המגרש. ואם יהיו 20 עבירות כאלה במשחק, שיהיו 20 פנדלים. מה שנבאס עשה לדסט זה באמת לא פנדל. אבל דריכה על העקב, איך אתה יכול להגיד שזאת לא עבירה?
ה VAR יכול להרוס משחקים כמו שקרה אתמול בפארסה של דורטמונד-סביליה. אבל פה זה היה ענייני וצודק.
אני מנסה לעודד את עצמי בכך שהדקות של פוץ’ הולכות למוריבה.
ופיאניץ’ צודק בתלונות שלו כמו שאייל הסביר.