הסגל למשחק נגד פראנצוורוש במחזור החמישי, בבודפשט -
בפנים:
לנגלה, קונראד, מינגזה ומתאוס.
בחוץ:
פיקה, רוברטו, אומטיטי, אראוחו - פציעות.
מסי, קוטיניו וטר-שטגן - מנוחה.
הסגל למשחק נגד פראנצוורוש במחזור החמישי, בבודפשט -
בפנים:
לנגלה, קונראד, מינגזה ומתאוס.
בחוץ:
פיקה, רוברטו, אומטיטי, אראוחו - פציעות.
מסי, קוטיניו וטר-שטגן - מנוחה.
אני חייב לציין שעם כל החסרונות שיש לקומאן, ויש כמה כאלו, עניין המנוחות/רוטציות הוא משהו שמאוד משמח אותי. לא מזיק שקוטיניו, מסי ואפילו טר שטגן נחים במשחקים קלילים (על הנייר) וחסרי חשיבות. להיפך.
זה משמח במיוחד בהקשר של הארגנטינאי, שלא היה יורד מהדשא גם בדקה 85 ביתרון 8:0, ועכשיו נח כבר 2 משחקי אלופות ברציפות.
@Eyal וש צודק, וזה קצת עצוב כמה אנחנו מעריכים דברים בסיסיים ובנאליים כמו לתת מנוחה ולשתף את הנוער במשחקים חסרי חשיבות. זה לא שקומאן גאון גדול כמו שבקבוצה הייתה אווירה של טיפשות לשיקולים לא מקצועיים למיניהם.
מקווה לראות את ריקי אלנייה ודה יונג משחקים יחד. אני מת לדעת איך זה נראה.
בשביל שזה יקרה צריך לשחק 4-3-3. לא יקרה תחת קומאן.
מה אתה מתכון בזה?
לפני משחק ליגה:
-יש משחק, את צריכה לנצח.
בארסה: לא, אני גרועה.
-אבל לא תיקחי אליפות.
בארסה: מעניין לי ת’ברתומיאו.
-את לא תעפילי לצ’מפיונס.
בארסה: לא שומעת, לא שומעת. גרועה מדייייייייי.
לפני משחק צ’מפיונס:
-את צריכה לנצח.
בארסה: לא, אני גרועה.
-באיירן תסיים דרג א’.
בארסה: למה מי אלה פרנצוורוש ויובנטוס?
כן, אין לי מושג איך מבטאים את שם הקבוצה ששיחקנו מולה, אבל נהניתי מה יש להגיד.
סוף סוף רואים קצת תנועה בחלק ההתקפי… המהירות בהגנה בכלל משכרת (החלמה מהירה לסרג’י ופיקה), ובדקה 27 המשחק כבר הפך למשחק לפרוטוקול מה שלא ראינו מברצלונה גם נגד קבוצות חלשות מאז ימי פפ העליזים.
ועוד קיבלנו דקות לריקי! לא הכי מדוייק אבל כל כך הרבה פוטנציאל, רק שיגיע צ’אבי, קונארד שלא הורגש כמעט במעט שקיבל אבל קומאן לפחות בפן הזה מרגש, לא מפחד לתת לילדים לעלות (הסיפור עם ריקי פשוט מוזר).
נ.ב דמבלה רק תישאר כשיר, סוף סוף רואים מעט מהפוטנציאל שכולנו דיברנו עליו.
נ.ב 2 עוד מעט תבוא איזה באיירן ותוריד אותי לקרקע, לא שאני צופה פה טראבל אבל נחמד לראות כדורגל התקפי ויוזם והרבה צירופי מסירות.
להמשיך את המומנטום של ברייטוייט ודמבלוש שלא תמיד מרבים לשחק.
גולים נחמדים, שער נקי ויכול סבבה. לא זה לא הmoney time, אבל גם לבנות מומנטום זה טוב.
הסגל למשחק נגד יובנטוס הערב, במחזור השישי -
בחוץ:
דמבלה, רוברטו, פיקה - פציעות.
בפנים:
אראוחו, קונראד.
ו…
ו…
ו…
מוכנים?
אומטיטי!
אני כבר יודע מי ייפצע היום.
מישהו צריך לשמור על עמדת הפצוע הצרפתי בסגל
מי היה מאמין שמפגש בין שתי ענקים כמו מסי ורונאלדו ולא מתרגשים מזה כמו פעם.
אני מתרגש, בטח יחסית למעמד- המשחק הוא די לפרוטוקול.
אני חושב גם שהנוכחות של רונאלדו תעורר את מסי.
ההרכב שמעלה רונלד קומאן -
אראוחו מוציא את מינגסה מההרכב.
פדרי, טרינקאו ופיאניץ’ (מול האקסית) פותחים במקום קוטיניו, ברייטווייט ובוסקטס.
ההרכב של הגברת הזקנה -
מוזר מאוד לכתוב זאת אחרי שיובנטוס מובילה במחצית 2-0 אבל אחד המחציות הכי טובות של ברצלונה מבחינה התקפית, סוף סוף קומאן העמיד נכון את השחקנים בהתקפה, ההגנה חרא אבל זה ידוע מזמן.
אגב, אחרי מחצית כזאת גם אפשר להגיד שזה היה טימטום לשחרר את סווארז.
אפשר היה להגיד את זה כבר ברגע שברצלונה החליטה להמשיך לשלם את המשכורת של סוארז, רק כדי להישאר בלי חלוץ 9 ולהפוך את אתלטיקו למועמדת מס’ 1 לאליפות.
הכי גרוע שעכשיו נקבל את באיירן או ליברפול.
8-2 here we go again…
באיחור מאוד גדול מעורבב עם טיפשות, אבל סוף סוף הוא זורק את לנגלה ואלבה לספסל. מקווה שאומטיטי יצליח להחזיק מעמד חצי שעה.
טוב, אז…מתי ההגרלה? או בשמה השני “המעמד בו מחליטים איזו קבוצה תיתן לברצלונה בממוצע שמינייה למשחק בשמינית הגמר”?
נ.ב.
מסי עם פנים של “גם אם פפ חוזר בינואר, יחד עם סוארס, ניימאר, צ’אבי, אינייסטה ופינטו - אני הולך מהמקום החרא הזה”.