הדיון המתחדש של הצ'מפיונס:: מודחים בשמינית אחרי 1:1 בגומלין נגד פסז' (מסי)

וואיי וואיי כמה נהנתי מפוץ’, גם אומטיטי היה סבבה עם השתלטות על הכדור ומסירה. מסי זה מסי כהרגלו. וכל קבוצה שמשחקת מול בארסה השוער שלה ניהיה מינימום בופון.

אגב
ראיתי מדקה 50 ונהניתי לאללה. היינו שווים יותר מתיקו אפס.

אגב 2
:sleepy:

די…פשוט תנו ללארסון לאמן. או לאף אחד. מה כבר יכול להיות יותר גרוע מעכשיו?

אחרי הקלאסיקו הם שלחו את דאסט, הפסד קודם שלחו את פדרי. מעניין איזה ילד הם ישלחו עכשיו. בטח יבחרו את ריקי האומלל.

https://twitter.com/barcacentre/status/1336428927523414019

תענוג!

משנגדלבאך/שחטאר/ריאל (כמובן שלא אפשרית, פשוט לא ברור עדיין מה נסגר בבית שלהם), סיטי, צ’לסי, דורטמונד, פסז’/לייפציג, ליברפול, באיירן.

משעשע סך הכל.

לא ציפיתי לכלום והתעצבנתי. לא ציפיתי לכלום וקיללתי כמו שלא קיללתי כל העונה הזאת. לא ציפיתי לכלום ואני מת שכולם מהמאמן עד מסי שיקומו וילכו.

הפרצוף של מסי מכעיס אותי, הסיטואציה סביבו, שפת הגוף שלו הכל מעצבן אותי. זה גם בו, גם באלבה, אומטיטי ועוד. בחיי פאקינג ילד בן 21 שלא נספר כי… ככה הוא זה שמנסה להעיר את כולם ולמחוא כפיים. זה שלחלוטין יש כל לגיטימציה לקום וללכת אחרי שאיבד את מקומו בספרד הצעירה, ו-ויתר על באיירן מינכן רק בגלל אהבה למועדון שכרגע נראה שרוב השחקנים ובמיוחד הבכיר מביניהם בכלל לא מעוניינים בו.

המשחק הזה, גם אם הוא לפרוטוקול, הוא ממחיש את גודל הביזוי שהמועדון הזה עבר, את חוסר המשמעות של ההמנון, הצבעים וההסטוריה. יאללה תשכחו ממקום באירופה, החזרה למקורות והחזרת הכבוד והערכים של הקבוצה מעל זה. בלי כל אלה, גם אם בטעות נזדנב לאירופה, הקבוצה הזאת היא אוסף של סמרטוטים שמבחינתם לובשים סמרטוטים עם צבעים של אדום כחול. לא שהצבעים או הסמל אומר להם משהו.

מקומאן עד מסי, מי שלא רוצה להישאר (לא אכפת לי מאיזו סיבה) שיראה את הדלת. לנו האוהדים ולמועדון הזה מגיע יותר.

פריז כנראה תנצח ותסיים ראשונה , אז עוד תענוג להגרלה.
אבל מזה משנה לזכאות הם לא יזכו .

הסגל של ברצלונה זה למקום חמישי בספרד .

בהקשר של ריקי לא רציתי לציין את זה מפחד שיקראו לי פאן בוי שלו:

במשחק מול קייב הוא התחיל את המהלך שהוביל לשער השלישי.

שבוע שעבר הוא נכנס לחצי שעה ונתן שלושה מסירות מפתח (הכי הרבה מכל השחקנים)

ועכשיו בעוד כמה פירור דקות :

https://twitter.com/barcacentre/status/1336431069780987908

https://twitter.com/ApfcSoccer/status/1336431124189507593

Riqui Puig vs Juventus

• 25 minutes
  • 49 touches
  • 40 passes
  • 93% pass accuracy
  • 2 key passes
  • 2/2 accurate long balls
  • 1 successful dribble
  • 1 tackle won
  • 4/6 duels won
    Redirecting...

דווקא אחלה משחק של מסי היום (רק מראה כמה המצב שלו רע העונה), המשיך לשחק גם בפיגור, נגע הרבה בכדור וייצר מצבים.

חוץ ממנו ואלתורים של דסט באמת שנגמרו המילים. ה-25 דק הראשונות- מדהים איך כל קבוצה יכולה לעשות עלינו בליצ’ בכל זמן שתרצה.

ריקי גם ראוי למילים טובות, היחיד עם ביצים בקבוצה הזאת. קומאן לא שפוי עם ההתעלמות המוחלטת שלו ממנו.

לא מתכוון לעבור שחקן שחקן מלבד אלה, אף אחד לא ראוי שאתייחס אליו, זאת הברצלונה הכי גרועה שראיתי בחיי בפער בלתי נתפס.

נ.ב: זאת הפעם הראשונה מאז 2007 שאנחנו מסיימים מקום שני בשלב הבתים (הרצף הכי ארוך של איזשהי קבוצה), אז גם עפנו בשמינית. בעוד כחודשיים נמשיך לשבור שיאים ונעוף בשמינית לראשונה מאז 2007, יש לי תחושה שזה יהיה לאותה ליברפול.

11 בעיטות של מסי לשער, 7 למסגרת, 0 שערים. לא הייתי אומר שזה משחק טוב שלו. במיוחד במחצית הראשונה בה הוא לא עשה כלום כמו כל הקבוצה.
היתר בעטו למסגרת בדיוק 0 פעמים, כך שיחסית אליהם מסי היה מצוין.

אני קודם הגנתי על לנגלה מול כל הפורום. הוא היה בסדר גמור בשנה שעברה. פחות טוב השנה. ובמשחק הזה היה פשוט נוראי. האשם הבלעדי ב 2 שערים.

צריך לקחת בחשבון את היכולת של מסי העונה שהיא הרבה מעבר לשיאו, את העובדה שרוב הבעיטות שלו היו מחוץ לרחבה ואת זה שהוא משחק לבד לחלוטין.

בהתייחס לכל הדברים הללו, באופן יחסי לעצמו העונה ובאופן יחסי לשחקנים על המגרש הוא היה בסדר גמור פלוס.

אני עדיין שופט את מסי יחסית לשנים אחרונות ולא יחסית לשנה הזאת.
שחקן שבועט 11 פעמים לשער, צריך להבקיע כמה שערים. גם אם לא קוראים לו מסי.

לא יודע מה אתכם, אבל אני לא ראיתי את מסי בועט לשער. אני ראיתי אותו מוסר לבופון…

הניסיונות שלו היו פתטיים, ולא באשמתו. הוא אשכרה שיחק לבד.

לגריזמן היה משחק חף מטעויות במשך 80 דקות. זו לא חכמה - מי שלא נוגע בכדור, לא יכול לטעות… אשכרה שיחקנו בעשרה שחקנים ועוד צופה שירד מהיציע לכר הדשא.

מצטרף למחמיאים לריקי. ביום שאחרי הבחירות אני מקווה שהוא הופך להיות באנקר בהרכב.

ואגב ריקי, באחד המהלכים הוא נתן מסירת עקב נפלאה ל"אף אחד". סתם מסר בעקב למקום שהשופט עמד בו. איבוד כדור סתמי ואיום. רוצה לומר, שגם לריקי יש הרבה מה לשפר.

אבל באופן כללי, השחקן הכי חיובי על המגרש והכי מסוכן.

גם פדרי טוב.

טריקאו ודסט אולי לא יהיו מסי ואלבס. אבל אני אסתפק בכך שיגיעו לרמה של פדרו ואבידל. עם זאת, צריך לתת להם המשכיות והכוונה בשביל שיגיעו לשם. הם צעירים, נלהבים ועושים הרבה תנועה. זה כבר כיוון חיובי, למרות שהם לא תורמים הרבה למשחק בשורה התחתונה - זו של התוצאות.

חברים, אני אשמח לתגובתכם על הפנדל, שלטעמי בפירוש לא היה. זה שהייתה נגיעת יד ניחא, אבל כל הקטע בפנדל על נגיעת יד זה אם מצב וודאי לגול נמנע בגלל ששחקן נגע ביד, או אפילו מצב בכללי בתוך הרחבה שנמנע (לצורך העניין, שחקן ההגנה נוגע ביד קצת לפני סיום הרחבה). אבל מה שקרה במשחק זה שישר אחרי נגיעת היד ליובנטוס היה מצב וודאי. כלומר, אם כבר נגיעת היד לא רק שלא הרסה או מנעה שום דבר, היא באיזשהו מקום סוג של סידרה ליובנטוס מצב.

אני בדעה 100% שאין פה יד וזה מסוג המצבים שחייבים להתחיל לבטל אותם. אי אפשר לשרוק פנדל על כל דבר. אבל שאלה לי אליכם, אתם חושבים שהשופטים חייבים לשרוק אם זה יד, אפילו אם הם לא רוצים? אני שואל כי כמעט כל אחד מאיתנו חושב שלא הייתה פה יד. השופטים לא נראה לי חושבים אחד. הם אולי פשוט מחוייבים?

זה ממש מעצבן, זה הורס את המשחק.

מה דעתך על הפנדל הראשון? לא יותר גרוע?

*אין לי טענות לשופט.

באופן עקרוני, אני מאשים את פיפ"א. השופטים שופטים לפי איזה משהו שלא מוגדר במפורש .(תראו כמה פרשנויות יש למה זה יד ומה לא. כל אחד אומר משהו אחר).

לדעתי עבירת יד ברחבה צריכה להתקיים רק במקרים שבהם השחקן במתכון עשה פעולה בשביל לשנות את מסלול כיון של הכדור בידו. או ברשלנות נגע בידו.

וגם כמו ש @Gev כבר הציע בפורום פה, צריך לתת בעיטה חופשית בתור הרחבה ולא פנדל.

תזכרו את האדום לשחקן של בטיס שהוא בבירור ניסה להמנע מלגעת בידו ונשרק פנדל. זה לא צודק.

לכל שחקן יש מה לשפר, אבל תסביר לי איך שחקן יכול לשפר את עצמו אם הוא סובל מחוסר אמון משווע ולא צודק ומשחק פירורים של דקות?

איזה פידבק הוא מקבל מזה?

אני מבין מה אתה מתכון, אבל כל עוד קומאן מאמן בקבוצה והרוח הרעה של ההנהלה הקודמת המחורבנת עדיין נשארת בקבוצה , אני לא מצפה שהוא יתקדם לאיזשהוא כיון חיובי.

השבוע ויקטור פונט אמר במפורש שהוא רוצה את ריקי בקבוצה. עוד נקודה חיובית לטובתו.

אני מסכים שלא היה פנדל, אבל:

1. אני כבר מיואש מהעונה הזו ברמות שלא אכפת לי שישרקו לנו פנדלים אחד אחרי השני, גם אם זה בגלל שמסי בועט לשער. המצב עד כדי כך זוועה שכבר לא אכפת לי מכלום.
  2. החוקה בשנים האחרונות הופכת להיות יותר ויותר אנטי כדורגל. פעם לא היו שורקים על נגיעת יד לא מכוונת. היום, איך שראיתי את העובדה שהכדור נגע ביד, הבנתי שזה פנדל. מצער, אבל ככה זה.

ואם כבר, אני הייתי רוצה לראות גם שינוי בחוק הנבדל. איזה טמטום זה ששני שחקנים עומדים באותו קו אבל אחד מהם שולח את היד קדימה וזה נחשב לנבדל?
יותר מזה, הייתי רוצה שכל עוד שני הרגליים של השחקן התוקף לא עברו את שני הרגליים של השחקן המגן, אז זה לא יהיה נבדל. עם ה VAR היום מאוד קל לעצור את המשחק על כל שטות ולפסול הרבה מהלכים. אבל גם קל יותר לדייק. קל מדיי. אז צריך לשחרר קצת את החוקים ולהפוך אותם ליותר זורמים.

זה פנדל 100% לפי החוקים של פיפ"א. כבר היו לי וויכוחים עם מישהו, והלכתי לבדוק בחוקה, והוא צדק. אלה החוקים, גם כשבועטים בכל הכח ממרחק של מטר ליד לא צמודה לגוף זה פנדל.
החוקים מטומטמים, אבל זה מה יש.

הפנדל הראשון לדעתי לא היה צריך להישרק, אבל במחצית הראשונה גם הייתה נגיעת יד ברחבה שלנו (פיאניץ’ נדמה לי) שגם הייתה צריכה להיות פנדל. כך שאני לא כועס על השופט.

במקרה של נגיעות יד ברחבה, החוקים מאוד ברורים. אם יש פרשנויות, זה בגלל שאנשים לא קראו את החוקים. גם אני “פירשנתי” עד שקראתי מה כתוב בחוק.

תסלח לי אני מבין שיש חוק מוגדר, אבל תשים לב לפרשנויות. כל אחד מפרש משהו אחר. ולפיפא זה נוח.

אני שם לב שאני צופה בכדורגל, גם בשידורים זרים. פרשן יכול להגיד דבר אחד השדרן שלידו אומר משהו אחר. זה אומר שאין אחידות.

פיפ"א לא צריכה להסתפק בלפרסם חוק. היא צריכה לגרום לשופטים לשפוט לפי החוק הזה. בקלאסיקו נותנים לראמוס פנדל ואז במשחק מול קדיס על דבר דומה לא. זה אומר שגם השופטים לא סגורים על זה.

להם זה כנראה נוח שהשופטים חוטפים את האש ולא העסקנים.

בארסה וריאל גוססות יחד אחרי עשור של שליטה מוחלטת, ובסך הכל זה בסדר. יש להן עניין מאוד מוזר במשותף-

היה ברור שצריך לעשות ניקוי אורוות לקלאב דה אמיגוס, אבל איכשהו ג’ורדי אלבה הוא עדיין הכלי ההתקפי הכי משמעותי לצד מסי, וגם סוארס היה. ואני לא רוצה לייחס את השערוריות בהגנה לההעדרות של פיקה, אבל זה לא היה נראה רע יותר איתו. וכנל בריאל עם ראמוס, בנזמה וכו’

זה כנראה המעבר מקראקי-על בגסיסה לשחקנים בינוניים פלוס.

לא מאה אחוז מסכים. יש פה קושי אמיתי באזירת אומץ בכל הנוגע למתן קרדיט. מי שהיהה אמורה ליפול גם אחרי חילופי משמרות קשוחים מאוד זו אתלטיקו של סימונה, אבל אחרי עונה אחת חלשה (בה הדיחה את ליברפול מהאלופות) אתלטיקו מצליחה לשמור על יציבות יחסית. ההבדל העיקרי זה בדמות המאמן שהעיז לשנות ושיש לו תכנית ברורה לאיך הוא רוצה שהסגל שלו יראה.

מהמאמנים של בארסה אין לי ציפיות, לא עד שהרבה מסביב ישתנה, אבל באספקט הזה זידאן דיי מאכזב אותי. לאחר שנראה שהוא כן מנסה לשנות ולבצע חילופי דורות, מסתמן שהוא נכנע ללחץ ומתקשה לבנות את חילופי המשמרות. אפשר להתווכח על כמה אודגור לדוגמא מוכיח את עצמו, ובטח יוביץ מצד שני כמה הזדמנויות אמיתיות קיבלו הצעירים בריאל. חילופי משמרות זה אומר לרוב איבוד נקודות קושי בתיאום, וזה שלב בלתי נפרד שהמאמנים בבארסה וריאל מתקשים לקחת, רק שבבארסה קשה לי לחשוב על מושג של “המשכיות” כרגע.

יותר קל לשמור על יציבות בינונית יותר. ההשוואה לא הוגנת מלכתחילה.