מצד אחד אני מבין את הביקורות על אנצ’לוטי, אבל יש סיבה שהוא כנראה מאמן הנוק אווט המוצלח בכל הזמנים. לא שממש אהבתי את המחצית השנייה שלנו, והמשחק סך הכל היה סבל נוראי, אבל התוצאה מדברת. ספגנו שער אחד בודד ב120 דקות באתיחד, בלי השוער, שני הבלמים הראשונים, והקשר האחורי שלנו. מאוד מרשים גם שזה לא נעשה באיזו התעלות חד פעמית או נס, פשוט סגרנו אותם בצורה אגרסיבית ויעילה, המעטנו בטעויות, ותסכלנו אותם מאוד. מצבי ההבקעה שלהם לא היו איכותיים למדי. הישג עצום. פפ ישאר עם אחוזי אחזקת הכדור, לילה טוב!
ההבדל העיקרי בין המשחק אתמול למשחק המקביל של השנה שעברה זה התוצאה. מבחינת כדורגל, נראינו אפילו פחות טוב מאשר ב-4-0 הארור.
זה דבר אחד להיראות פחות טוב בחוץ מול הקבוצה הטובה בעולם, זה דבר אחר לגמרי להראות כמו הפועל רעננה. אף אחד לא ישכנע אותי שאלו יחסי הכוחות, ההבדל היחיד הוא האיש על הקווים. הכבוד שאנצ’לוטי מקבל מהתעשייה והתקשורת פשוט לא מגיע לו.
אגב, זה אפילו לא שריאל עשתה אתמול איזה “בונקר” כחלק מאסטרטגיה טקטית שעבדה מצידו של קרלו. ריאל לא הגנה טוב אתמול בכלל, והבונקר היה תוצאה של המשחק של סיטי, לא אמצעי להתמודד איתו. השחקנים של פפ אתמול קיבלו המון המון המון שטח באזור הרחבה שלנו שוב ושוב ושוב והכדור פשוט סירב להיכנס להם. בכל ערב אחר ה-4-0 היה משתחזר בלי יותר מדי בעיה.
לקרלו באופן מאוד ברור אין באמת מושג מה הוא עושה, והשחקנים שלו פשוט נמצאים שם בחוץ ומנסים לעשות הכי טוב שהם יכולים. למזלו, לאורך כמעט כל הקריירה הוא החזיק תמיד באחת הקבוצות הכי טובות שיש וזה אפשר לו להגיע להישגים אקראיים מדי פעם שבמצטבר נתנו לו ארון תארים יחסית מכובד.
- ירדתי די מעודד למחצית. הקו הגנה של סיטי היה רשלנות פושעת והייתה לי אמונה שנשבור אותו שוב לפני שהם ישברו אותנו באיזור הרחבה. אבל אז באנו להתבטל במחצית השנייה והוכחנו בפעם המי יודע כמה שתחת מנצח כל טקטיקה.
- אין שום דבר מקצועי חיובי לקחת מהערב הזה. בנס לא ספגנו יותר ולא היינו קיימים התקפית כמעט שעה של משחק.
- השער של סיטי הוא כל כולו בלינגהאם וקמאבינגה. כל אחד הפיל אחריות על השני וסימן לו להמשיך עם התנועה של דה-בריינה.
- מודריץ׳ מראה בפעם המי יודע כמה איזה פנדליסט נוראי הוא. בחירה מאוד מעניינת בנאצ׳ו ורודיגר, אבל פנדלים זה 80% ביצים ו-20% טכניקת בעיטה, אז אולי לא כל כך.
- ואסקז קורע אותי. לבנאדם יש הנפת רגל של הבת שלי והוא ניגש לבעיטה בביטחון כאילו הוא גדולי שחקני תבל. מקפיץ כדור לפני, פרצוף רציני ואצבע על הראש אחרי. אבל אם כל הפוזות האלה מכניסות אותו למוד הנכון והוא כובש, מי אני שאתלונן.
- כפיים ללונין. איזה בנאדם מוזר. אפס הבעות פנים, יש לו וויב של הילד השקט בכיתה שכולם מפחידים שיתהפך יום אחד. עונה משנה קריירה מבחינתו.
אני חושב שכל הקטע זה לעשות את הניתוק הרגשי הזה ולהגיד שעם כל השמחה מההעפלה אז כן זה לא מספיק מה שריאל מדריד עשתה ושאפה לעשות. זה לא שכבשנו סמוך למחצית וירדנו ביתרון ואז הורדנו דגל מהגז. הפאסיביות הזו מעצבנת אותי. אבל כן במרחק של זמן ואחרי שהמשחק קצת שקע נניח שמונה שעות, אני מרגיש שאני פחות ביקורתי. אני משוכנע שעם מאמן אחר היינו קצת יותר ‘צמודים’. אני לא אוהב את זה שהכדורים שורקים שם מעל הרחבה כל הזמן ולא הצלחנו לחבר חמש מסירות. לא יצאנו קדימה למתפרצות וכן הלאה. ועם ההרכב הנוכחי היה אפשר. רודריגו פתח טוב, ויניסיוס בכושר טוב מאז 2024, ג’וד בלינגהאם עבד קשה והוא שחקן חכם…
אני מאוד מאוד מאוד אוהב את לוקאז ואזקס, ובכלל אני חושב שמדובר באחד האנדררייטדים הכי גדולים ששיחקו אצלינו את המשחק. שחקן מעולה שמסוגל לשחק באינספור עמדות בהצלחה לא מבוטלת, וכמעט עבור כל משחק שיתפתח יש המון היגיון להכניס אותו מחליף והוא יעשה את העבודה, תהה אשר תהה, הגנתית או התקפית.
ומדובר בשחקן מאוד מסוכן התקפית, אני לא יודע למה מתייחסים אליו פה כחצי נגר. הוא שחקן מאוד חכם ולא פשוט בכלל להתמודד איתו.
הפנדלים והביצי שור שלו זה הדובדבן שעל הקצפת.
לאורך המשחק ברנרדו סילבה היה מציק כרגיל, כל החזקת כדור סתמית שלו מלחיצה, אבל חסר לו הפלפל והנזק היה אפסי, בטח ביחס למפגשים הקודמים בשלושת הקרבות, שם הבקיע המון (למשל השער האחרון באיתיחאד לפני שנתיים כשכולם עצרו אחרי עבירה על דה בריינה ורק הוא המשיך, הצמד אשתקד והשער תוך דקה במשחק הקודם). ואחרי הפנדל שלו הייתי בשוק כי כך לא עושים פאננקה, ומזל שלונין לא קפץ, אבל חייבים לומר- זה שינה לגמרי את המומנטום מההחמצה של מודריץ’, ו"עזר" לקובאציץ’ לאבד ריכוז.
ועדיין בפעם הבאה מולו - נשוב להיות לחוצים.
בסוף הוא יסיים חוזה ויגיע לבארסה או שזו רק פנטזיה של צ’אבי?
כשקובאצ’יץ’ נכנס כמחליף המחשבה הראשונה שלי הייתה שאם זה מגיע לפנדלים והוא בועט זה באנקר בחוץ. כפי שאורי כתב, ידעתי בוודאות גמורה גם שלוקה יחמיץ. הוא יודע להבקיע רק מחוץ לרחבה. ההחמצה של סילבה הייתה מפתיעה מאוד.
מוסיף לזה את העובדה שהוא ככל הנראה גם המנהיג בחדר ההלבשה.
בזמן שהטלוויזיה עסקה בלהראות את תנועות הידיים של פפ באסיפה של שחקני סיטי לפני הפנדלים - לוקאס עשה בדיוק אותו דבר באמצע העיגול של ריאל.
קצת נקודות אקראיות מאתמול-
פדה, התאכזבתי מהירידה במספרים שלו העונה והוא לא באמת ״נוצץ״ אבל האיש משחק 4 תפקידים במקביל ועם ריאות מברזל ונשמה אינסופית.
היה בכל מקום אתמול בקטע מוגזם, לא מוריד את הראש ולא עושה פוזות פשוט לא מפסיק לרוץ.
קרבחאל היה אחת הסיבות שפדה עבד כל כך קשה, אני אוהב אותו באמת והעונה השתפר אבל נחשף כמה הוא בור הגנתי מול שחקני עלית אתמול. כמות שומרי הראש שהצמידו לו לא שפויה ושאבה המון כוח אדם ממקומות אחרים, הגיע הזמן למצוא מחליף.
רודיגר זה רמה אחרת של בלם, היה שם מהלך אחד שגריליש קיבל כדור חופשי לגמרי ושיבחו אותו על המהירות אבל זה היה בדיוק ההפך, הוא עצר את הספרינט ו״פיתה״ את גריליש לבעוט בשמאל החלשה שלו תוך כדי שהוא סוגר לו את זווית הבעיטה, מאסטרקלאס של הגנה, הבלם הטוב בעולם כיום.
הנעת הכדור שלנו הייתה מביכה אתמול לא הצלחנו לחבר 2 מסירות מבלי להעיף כדור למעלה, וזה מרגיש שהפרופיל של הקשרים שלנו הוא אומנם מפלצתי אבל אין תחליף לפריים לוקה ופריים טוני כשזה נוגע להחזקת כדור ויציאה מלחץ, משהו ביכולת של הקישור שלנו לשבור קו של לחץ חייב להשתפר.
משחק הלחץ שלנו זה החרא הכי לא מאומן שראיתי מימיי זה לא להאמין שככה ריאל מדריד 2024 נראית, הם הסתכלו עלינו כמו שאני מסתכל על האחיין בן ה10 שלי שמנסה לתת לי בלוק בכדורסל, בחייאת חמוד וממשיך לדאנק.
אין סדר אין סגירת קווי מסירה ואין עמידה טקטית, רצים כמו תרנגולות בלי ראש כשכל אחד צועק על השני לסגור אזור אחר. הקבוצה הזאת צריכה מאמן.
אני אוהב את הסיכויים שלנו עדיין להמשך, באיירן פריכים לגמרי השנה וגם פריס/דורטמונד קבוצות מאוד בינוניות.
הייתי אומר 60/40 לנו מול באיירן ו70/30 בגמר פוטנציאלי לא משנה מול מי.
לא יודע אם זה סתם במטרה לצנן את האווירה או שלא ראינו את אותו המשחק. מלבד נגיחה חלשה של הלאנד למשקוף והחמצה באמת ענקית של דה בריינה, כמה מצבים איכותיים סיטי יצרו לאורך 120 דקות? כן, השיגו מיליארד קרנות, ובאף אחת מהן לא שגינו בכיסוי.
יש לי הרבה ביקורת על אנצ’לוטי ואני גם לא “אוהב” את איך שנראינו אתמול, אבל להגיד ששיחקנו בלי תוכנית ושעלינו נטו במקריות זה קצת מוזר. הצלחנו לתסכל מאוד את הקבוצה הכי טובה, והם לא הצליחו למצוא לזה מענה. זה לא קורה במקרה, לא לאורך שניים וחצי משחקים.
ממש לא מסכים ששיחקנו דומה לשנה שעברה, אז אלבה וקמבינגה בהגנה ספגו נוק אווט מוחלט והשאלה רק הייתה כמה שערים נספוג. אתמול בכל הכנות ירדתי למחצית בהרגשה חמוצה שלא כבשנו את השני.
אפשר להתווכח אם הבונקר שראינו היתה השיטה המיטבית או היחידה על מנת לעלות, דיון לגיטימי. אבל להציג את זה כאילו היו 11 שחקנים משוטטים וחסרי אונים שרק אלילת המזל הצילה אותם מרביעייה זה טעות בעיניי.
מפריע לי שלא מפריע לך שלא חיברנו שתי מסירות. הם הגיעו לתוך הרחבה יותר מדי בקלות. ואני לא אחד שמסתכל יותר מדי על הנעת הכדור וגם קרנות זה לא אומר את הכל. קצת יותר יוזמה מצד ריאל מדריד. אני יודע שאתה יודע היטב איזו קבוצה אתה אוהד. מה הייתה תוכנית המשחק? אין בעיה לשחק על מתפרצות. לא ניסינו מספיק לתקוף. מתי ריאל מדריד תהיה במעמד של מנצ’סטר סיטי וקבוצות גדולות יעשו התאמות נגדה?
זה אותו מאמן שהפך גומלין קל על הנייר נגד לייפציג למשחק שהיה לא נוח ואף מלחיץ בפרק זמן מסוים. אתה מדבר מפוזיציה של לנטרל אותם בלבד. היו 12 דקות טובות ועוד רבע שעה סבירה בחלק השני של ההארכה.
אף אחד לא בורח מכך שהמטרה הושגה אבל ריאל התפללה שייגמר ותגיע כבר הדקה ה-120 זה מביך. וסיטי פחות טובה ויותר פרוצה מהעונה שעברה. אגב אם ארסנל הייתה משחקת באיתיחאד גם היא לא הייתה עוברת את החצי כמעט שעה וחצי? או באיירן מינכן בימים הגדולים שלה? או ליברפול של יורגן קלופ.
לוקאס ואסקס אחלה גבר שבעולם ואני צעקתי את זה תמיד והוא גם היה אחלה מחליף כשחקן כנף. מזכיר לי שבמהלך השנה בשלב מסוים היה דיון בפוד קלאסיקו על לוקאס VS סרג’י רוברטו. אין שאלה בכלל
מסכים לגבי איכות המצבים. יכולים להתפלפל ולהציג את שתי הכניסות של דה בריינה לכדורי רוחב נוחים מאחורי מנדי במחצית הראשונה כמצבים טובים ואני אפילו מסכים, אבל אז חובה להציג גם את המצב בו פדה היה חייב למצוא באותו רוחב בדיוק את ויני מול שוער (מסירת באנקר של פדה, הייתי בהלם שהוא נכשל בה), ואת החצי מגרש להשכרה בהארכה כשויני היה חייב לשחרר לבלינגהאם בצד השני לרוץ כל הדרך ולשאול את אדרסון לאיזו פינה, אבל הוא התעכב ונתן לווקר אפשרות לסגור.
מפריע לי שלא הצלחנו לחבר שתי מסירות במחצית השנייה. עוד יותר היה מפריע לי אם כן היינו מחברים שתי מסירות אבל עושים טעות נאיבית בהגנה והולכים הביתה. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אנחנו קבוצה פחות טובה מסיטי, יש לנו פחות כדורגל להציע. זה בעיקר באשמת אנצ’לוטי. אבל זה לא אומר שאנחנו לא יכולים לעשות כל שביכולתנו לעלות, וזה מה שעשינו בהצלחה יתרה. במחצית הראשונה התוכנית הייתה בעיקר להגן ולעקוץ עם ויני ורודריגו, תוכנית שעבדה מצויין. במחצית השנייה התוכנית הייתה להגן עם 11 שחקנים ולא לתת להם לכבוש, תוכנית שנכשלה בעקבות ירידה ביכולת הפיזית ובריכוז, המחצית השנייה בהחלט הייתה לא טובה. ועדיין סיטי לא הצליחו לייצר יותר מדי איומים.
לא רואה שום קשר בין הדברים. אני בעד להעיף כדורים כמו אנטוניו רודיגר ולא לנסות בכוח את הפס האלגנטי אחורה כביכול. אפשר להעמיד קו הגנה יציב ולשחק באחריות. אפשר וצריך מה גם כשמנצ’סטר סיטי ביום לא גדול של אף אחד מהשחקנים שלה, אולי קווין דה בריינה וקייל ווקר הגנתית למעט הגול - שזה יהיה יותר שיוויוני. שזה לא ייראה כמו ריאל מדריד נגד אוססונה בליגה רק שאנחנו במצב ההפוך. אני לבטח לא מתלונן על ההעפלה ועדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה, זה לא קשור.
תעזוב את סיטי - מה אתה יצרת? עד לחלק השני של ההארכה. המחצית הראשונה - אם זה לא היה גול ויצרנו התקפה אחת טובה, מצב אחד טוב, גם כן זה היה מוגדר כהצלחה? התקפה אחת או שתיים וזהו. אתה לא מצפה לעשות קצת יותר מהמינימום במשחק חוץ באירופה? זו קבוצה חזקה יותר מהיריבה שלנו אבל נגד באיירן ב-2017 יצרנו יותר מצבים. אתה מופתע שהייתה ירידה בריכוז ובאנרגיות? ברור כי אתה כל הזמן רודף ופאסיבי ולא עושה כלום.
מה גם שאי אפשר לנתח את המשחק בלי להתייחס לזה שברור שיהיו לסיטי התקפות אחרי שאנחנו מובילים 1:0 מוקדם אצלם בבית.
אני חושב שההליכה אחורה שלנו הייתה מוגזמת ושעם קבלת החלטות יותר טובה של קמא וויני הייתה שמה אותנו ב 2:0 מוקדם יותר. מה שלא עבד לנו זה שפפ לא קיבל מאיתנו את ה 4:0 שהוא קיבל עם באיירן בזמנו. היו שם מספיק שטחים.
היה לו חלק פעיל אתמול:
https://twitter.com/Ambitious_Man11/status/1780849471808507943
בכלל, נראה שלונין לא עבד לבד
https://twitter.com/RMA_DREWJAY/status/1780751924779700419
מה זה משנה כמה שטחים היו אם ריאל מדריד תקפה עם שני שחקנים בלחץ? גם המתפרצת המפורסמת של ה-BBC הייתה צריכה שלושה שחקנים. זה לא רלוונטי כמה פרוץ היה. עשינו שלוש התקפות כל המשחק. להיפך זה מוריד עוד יותר “מהציון” של שחקני ההתקפה או משחק האין התקפה שלנו. ולרוב כדי להבקיע רביעייה אי אפשר לייצר “רק” ארבעה מצבים גם אם הם איכותיים. בואו נשווה לשנה שעברה, סיטי ניצחה 0:4 והגיעה לאיזה עשר הזדמנויות קורצות.
אני אנסה לכתוב פה את הסיכום שלי להתמודדות:
הלך לי טוב שרציתי את סיטי בהגרלה?
אף פעם לא ראיתי את ריאל עפה ברבע והרצף שלי נמשך, ואת האמת אני באמת חושב שיש משמעות לשלב של ההתמודדות ובחצי כן היה לנו יותר קשה כי זה היה ״בסדר״ אם היינו עפים (מבחינת קרלו ונפנוף של ההנהלה)
אולי התחושות והזיכרון של כולם עוד צורבים מהביזיון של אתמול, אבל אני באמת חושב שהיינו עדיפים בסיכום של שני המשחקים:
במשחק הראשון היינו עדיפים בבירור, סיטי היו במשחק אבל לא באמת איימו, היה לנו ניצול הזדמנויות עלוב ויכלנו בקלות לצאת עם 5:1 עליהם, ועל השערים שלהם בשורה הבאה:
בשני המשחקים סיטי הבקיעה 4 שערים:
שניים מהם מטעויות ישירות לשער, ועוד שניים משערים שבאמת יוצאים פעם בעונה…
שאר המצבים שלהם לא באמת היו כאלה גדולים, חוץ משניים של דה בריינה אתמול אחרי השער והמשקוף של האלאנד, כשמנגד אצלינו החמצות ממצבים הרבה יותר משמעותיים של ויניX2, רודריגו, רודיגר, המסירה שויני היה צריך לתת לבלינגהאם… והשערים שלנו שניים מהם הם שערים קלאסיים של הקבוצה ולא תוצאה של טעויות
הבעיה שלנו היא שאנחנו לא מנסים לשחק, זה לא הגיוני, זה משפיל וזה לא ריאל מדריד. בהיבט המקצועי זה פשוט מזמין עלינו את כל הבורות שאנחנו מכניסים את עצמינו אליהן… יש לנו את הכלים לחנוק כל יריבה, ומול סיטי להתמודד בצורה הרבה יותר טובה - כולל הנעת כדור, יצירת מצבים שלא ממתפרצות והגנה לא בlow block אלא עם חטיפות ומאבק באמצע המגרש
מישהו פה רשם במשחק הראשון אחרי הגול של ברנרדו שזה יוצא לנו טוב כי עכשיו זה מבטיח שנשחק כדורגל, וכמה שזה נכון, המשחק שלנו מבוקר הרבה מעבר למידה וליכולות האמיתיות של הקבוצה, ולדעתי זה פוגע בנו לפעמים בתוצאות אבל רוב הזמן באיכות המשחק ובמתח ומאבקים שצמודים יותר ממה שצריך להיות.
בסוף לגבי המפגש אתמול - סיטי קבוצה טובה, עם מאמן על, המון יכולות והמון כשרון - אבל אנחנו אלה שנתנו להם להרגיש ככה יותר מדי בנוח.
רשמתי לפני המשחק - סיטי נראית ׳מפחידה׳ כמו שהיא נראית נטו בגלל שאין עוד קבוצה חזקה באמת שתתן לה תחרות, וכל קבוצה מהקבוצות הגדולות של העשור הקודם תעבור אותה די בקלות אפילו. וגם ריאל הנוכחית שעם הרבה בעיות בסגל(בטח לעומת סיטי) + שמקובעת לשיטת משחק שלא ממצה את כל היכולות של הסגל, ואפילו פוגעת בעצמה - הריאל הזאת מסוגלת להתמודד מולה יופי טופי. סיטי פגיעה ועם המון בעיות, ואת האמת שחשבתי שאתמול הוא יביא משחק חלש אבל ווקר הציל אותם בגדול המווון פעמים
איזה כיף לעבור אותם, למרות התצוגה של אתמול, ועוד אצלם עלק במבצר (היום מכל מגרש עושים ממנו אנפילד או הברנבאו באלופות…) - גם לפני ההגרלה וגם אחרי המשחק הראשון - bring me city - ריאל אף פעם לא מפחדת ולא נופלת מאף אחת, רק תתנו לי אותם ושנעשה את העבודה, רוצים שננצח אותם בבית שלהם? הכי טוב. חבל שבגלל השיטה של אתמול שהעיבה קצת - אבל סיטי צריכה לרדת לקרקע, יש להם הרבה חסרונות. ברגע שיש פנדלים ברור שיש עולה אחת - הקבוצה עם האופי והמסורת, שכולם כולל כולם נראו בטוחים לפני הפנדלים ולעומת זאת בסיטי היו עם מתח עצבני ונאום הלחץ של פפ, יחי ההבדל
מחמאות:
לפני לונין ורודיגר - הרגע שלהם יגיע - אבל המצטיינים של המשחק הם הלב והנשמה של הקבוצה הזאת - קרבאחל ופדהההה וולוורדהההה! משחק ענק של שניהם, כמה נתגעגע לדני אחרי שיעזוב… אני זוכר את השנים לפניו כמה העמדה הזאת היתה חלשה. מדרידיסטה אמיתי
רודיגר - שני משחקי ענק, וזה לא רק המשימה על האלאנד זה החיפוי והקריאה של המשחק, זה משחק ההקרבה וההגנה המדהים מול כל האיומים של סיטי, פשוט ענק ענק וכמה לא הגיעה לו הטעות של אתמול, אבל כן הפנדל המנצח
לונין - הוא שוער מצוין, הרבה מעבר לרמה של שוער שני. עכשיו, בכל העונה הזאת בעצם, הוא מראה בדיוק למה מאמינים בו ואת הפוטנציאל שראו בו כשקנו אותו בגיל צעיר. להישאר באמצע כשאנחנו ׳בפיגור׳ ולהישאר בקור רוח מול ברנרדו סילבה זה רק נראה קל, זה חתיכת ביטחון עצמי עם ורידים של קרח
עוד קצת נקודות:
קמאבינגה עם משחק ענק בהגנה - היה בכל מקום, חילוצים, שמירה, הפריע להם המון, חילץ בזמנים ונקודות קריטיות אבל כמה חבל שפשוט שום דבר אחר לא הלך לו - אם זה חוסר תיאום עם שחקנים שצריכים לעשות את הריצה ואם זה המסירה שפשוט היתה לא מדויקת בכלל. יש גם ימים כאלה, אבל התרומה שלו אתמול (וגם במשחק הראשון) היתה קריטית בהגנה וזה משהו שלא ראיתי שמדברים עליו מספיק
ויני - היה לו קשה, לא הלך לו בדריבלים אבל השקיע המון, ייצר את הגול ונתן כל מה שהוא יכול. מפתיע מאוד שהוא נפל מהרגליים כי יש לו חתיכת כושר גופני מפחיד
אני הראשון שיבקר אותו ואני לא מת עליו ככ - אבל במעמדים האלו כשהוא שם הכל בצד הוא נכס אמיתי - כל הכבוד
רודריגו - נתן גול. רודריגו טיים. השקיע המון בהגנה ונתן מעצמו המון
נאצו - לדעתי היה מעולה, היה לו בתחילת המחצית השניה יירידה עם האיבודי כדור אבל חזר לעצמו, אין מה לעשות בגובה האלאנד מולו זה לא כוחות, אבל הוא הפריע לו ולא עשה לו את החיים קלים
מנדי - יציב הגנתית, אבל כמה שהוא יציב ככה הוא מפחיד כשהכדור ברגליים שלו… זה פשוט נוראי
ואסקז - רענן את המשחק, הכניס אנרגיה והמון הפתעה וחיוביות. איזה מלך. רק חבל שלא סיבב את הכדור
מוזמנים לצטט את זידאן
והנקודות הבאות:
באיירן בעונה זוועה אבל מהחצי אין משחקים קלים, במיוחד בטורניר כזה וכל משחק הוא לעצמו, אסור לזלזל בהם ולקחת באדישות. אנחנו יותר טובים וחייבים לנצל את הנאיביות שלהם העונה, מה שצריך לעשות עם קבוצות בעונה גרועה זה פשוט לא לתת להן את ההזדמנות. לתת להם גול-שתיים ולהתחיל הכי חזק יגמור אותם מנטלית
גם בגמר הכל יכול לקרות אבל אני ארשום את מה ששלחתי לחבר שלי שאוהד יונייטד:
בתור הנציג של הצד הנכון של מנצסטר אני מצפה לתודה למרות שריאל הראו חרא משחק, יא אללה איך אני שונא קבוצות נפט, עכשיו תן לי לפרק את פריז בגמר בשביל הספורט.
שוב, אתה מוזמן להראות לי כמה קבוצות עשו “אוססונה” לסיטי והצליחו להדיח אותם בשנים האחרונות. אפשר לחשוב שלאוססונה עצמה כלכך קל להוציא תיקו בברנבאו כשאנחנו חייבים גול ויושבים להם על השער.
להתחשב בכך שהשחקנים פשוט נפלו מהרגליים במחצית השנייה, אני באמת לא יודע אם הייתה דרך אחרת להדיח אותם אתמול. תאהב את זה או לא.
שאלות קשות של למה השחקנים שלנו נופלים מהרגליים פעם אחר פעם, ואיך זה שעם שחקני קישור כלכך טובים אנחנו לא מצליחים לייצר לחץ כשאנחנו כן מעוניינים בו, ראויות מאוד. במשחק אתמול מבחינתי עשינו את המיטב, השיטה שלנו עבדה. סיטי לא הצליחו למצוא דרך לסכן אותנו, גם עוד מיליון קרנות לא היו נכנסות להם כי הצגנו ריכוז מטורף לאורך זמן. שים לב - אנחנו בהחלט הקבוצה הפחות טובה, אבל לא עלינו במזל. אין כאן סתירה, עשינו את המיטב. מאמין שמול באיירן נגלה עליונות.