1/2 גמר הגביע :: מפסידים 0-1 לברצלונה במשחק חלש

אחד המשחקים המעצבנים שראיתי בשנים האחרונות. מה צריך יותר מברצלונה עם חצי הרכב שני בברנבאו?
בזיון.

לא יודע איך תיגמר העונה הזאת אבל אני מקווה שאנצ’לוטי לא ישאר איתנו. הוא חייב כ"כ הרבה לרוח המדרידאית באלופות. אף אחד לא יעבוד עלי שמדובר במאמן טופ.

פעם ראשונה שאני קורא לפיטורי מאמנים. מעולם לא האשמתי את המאמן ותמיד גיחכתי על כך ש"פותרים" בעיה בכך שמקריבים את המאמן. אבל אלו לא התוצאות, זו הדרך. אנחנ לא תוקפים עם מספיק שחקנים, לא פעם מבדים את הקישור מול קבוצות הרבה פחות טובות, ובכללי כל ניצחון שלנו מרגיש כמו נס. בתחילת הדרך הייתי בעדו, אבל המצב לאחרונה בלתי נסבל. אני לא רואה איך החלפה של מאמן תוכל לפגוע בקבוצה במצב הנתון.

צריך לומר את האמת גם בנוגע לפדה. מת עליו והכל, אבל מאז המונדיאל הוא לא אותו שחקן.

זה קרה וגם עשינו את זה.

אחד הדברים בד.נ.א של המועדון הזה שאני הכי אוהב זה שלא מעניינת הדרך, מעניין הניצחון. בניגוד לפילוסופיה של סימאונה שמנצחים דרך הגנה או של ברצלונה שמנצחים דרך כדורגל יפה.
אצלנו מנצחים, הגנתי או התקפי, מכוער או יפה. אצלנו מנצחים. ותמיד מצפים לנצח.
במשך שנים הם מטיפים מוסר על הדבר הזה. אז לפחות עכשיו אפשר להינות מהצביעות.

הגישה במחצית השנייה הייתה הרבה יותר טובה.
העניין הוא שהתמודדנו מול קבוצת הגנה חזקה מאוד, עם אינטרס מובהק למשוך את ההכרעה לגומלין. החיסורים נתנו לברצלונה לגיטימציה להתבנקר ולבזבז זמן וככה הם עמדו בלחץ.

בהתייחסות למשחק עצמו.

אהבתי מאוד את הגישה של הלחץ הגבוה וגם הביצוע שלו.
השאלה שנשאלת היא, אם מלכתחילה באנו לשחק לחץ גבוה, נאצ׳ו מקבל אשראי לעלות. למה עם שלישיית קישור כזו? טשואמני, סבאיוס, מודריץ׳(בהינתן שרודריגו לא כשיר ל-90 דקות) וקמאבינגה מגן שמאלי. קרוס תוקע את המשחק.

השער היה די צפוי, קשה לי להאמין שמישהו פה באמת ציפה לשער נקי עם ההגנה שיש לנו. מאכזב מאוד שהמשחק כל כך דומיננטי אפילו לא התקרבנו לגול. ללא בעיטה אחת למסגרת. מביך.

השמועה מספרת שקרבחאל וויניסיוס ממשיכים להגביה כדורים לטר שטגן וקונדה.

שאפו לקרלו שהפסיד גם את הגביע וגם כל סיכוי קלוש לאליפות במשחק עלוב אחד,שיגיע הקיץ וישחרר מאיתנו כבר.

ברצלונה מתבנקרת ואנחנו מתעקשים לתת להם לנצח איכשהו. אני מאוכזב ונגעל. הייתה לנו אפשרות אמיתית לתבוסה…
וד"א- השליטה של טר שטגן ברחבה. וואו…

לא היא לא,השקר הזה עובד רק על קבוצות ספרדיות.

האמת שהחיסורים של בארסה ככל הנראה רק עזרו לה: הם נתנו לה את ה"תירוץ" לשחק כמו ששיחקה (כי הרי בברצלונה כידוע הדרך חשובה מתוצאות), וזה בערך כל מה שצריך לעשות כדי לעצור את ריאל מדריד הזאת (קלופ יצא די טמבל). נראה אם יהיו חכמים מספיק לעשות את זה גם בגומלין.

אנצ’לוטי פח וזה ברור, אבל בסופו של דבר זה הפסד של קמאבינגה. יש גבול כמה אפשר להשתמש בתירוץ של “הוא עוד ילד והוא ילמד”. ילדים עושים טעות פה ושם, קמאבינגה כל משחק מחלק 2 כדורים לגול ליריבה באופן מאוד עקבי. אם החיבוקים של אנצ’לוטי לא עוזרים להפסיק את זה אז הספסל צריך להפסיק את זה. בערך כמו שהספסל היה צריך כבר לפני ארבעה חודשים להפסיק את החיוך המטופש של ויניסיוס אחרי עוד משחק בו הוא הוכיח שהוא הבנאדם הכי מטוטמטם באיצטדיון (עם 70 אלף אוהדים, כן?) ומודעות עצמית של בת יענה.

שחררו אותי מהבולשיט הזה של ״הגנה חזקה״
ראיתי אותם מול אינטר, מול יונייטד, מול באיירן.

בספרד ההתקפות חלשות וברצלונה נהנת מעונה חלומית של טר שטגן בליגה. עצוב לראות תגובות של אנשים. מבטיח לכם שמילאן מנצחת היום 4-1

לפני חודש הם קרעו אותנו עם כדורגל התקפי,פשוט יש לנו מאמן גרוע שמסתמך ב 200% על הכושר של השחקנים שלו ועל ניסים.

מה הטענות לאנצ’לוטי היום? הקבוצה פתחה חרא, ספגה גול מכלום. במחצית השניה עלינו עם אותו הרכב ושיחקנו הרבה יותר טוב עם לחץ אינטנסיבי, חטיפות וכו’.
רודריגו נכנס ולא תרם כלום, נראנו יותר טוב בלעדיו. בכושר הנוכחי של בנזמה וויניסיוס, זה מה יש.
את המחצית השניה ניצחה ההגנה של ברצלונה, ולא היינו מבקיעים היום בשום מערך. ההרכב של אנצלוטי שיחק טוב והוא גם עשה חילופים סבירים (שחקנים שהיו אמורים לפתוח לטענתכם) שגם לא קידמו אותנו.

כמה דברים

1. ברצלונה ובפרט ההגנה שלה בעונה לא אנושית. משחק אחד רע והדחה צמודה מול יוניטד הנפלאה לא אמורים לשנות את זה.
  2. סוג של להיפך לגבינו
  3. המשחק מבאס לאור הציפיות שנבנו מכל צד בימים האחרונים, אבל לא קרה פה שום דבר חריג. בארסה קיבלה גול מקרי ושמרה עליו עם ההגנה והקישור החזקים שלה.

למרות שהוא אשם עיקרי בשער שספגנו קמאבינגה עדיין היה השחקן הכי טוב שלנו על המגרש.
בנזמה היה הכי חלש על המגרש בפער, וזה הישג לא קטן לאור משחקו החלש להחריד של ויניסיוס.
קרוס, מודריץ’ ובנזמה כבר לא לרמות האלה, קרבחאל כבר 3 שנים בערך הפסיק לשחק כדורגל.

התלונות הן על זה שהוא פתח עם ואלוורדה בצד ימין ולא כקשר שמצטרף בנוסף לעוד שחקן התקפה מול ברצלונה ללא התקפה.
על זה שאין רעיונות התקפיים מול הגנה מצופפת,40 הרמות היו היום,אין למאמן הזה שום רעיון התקפי חוץ מתמסרו את הכדור לויניסיוס או בנזמה.

אה וההתקשות הזו על שחקנים גמורים כמו קרבחאל או הציוות של מודריץ וקרוס זה פשוט מוציא אותי מדעתי,הרי ברור לכל העולם שכרגע המגנים הכי טובים שלנו או יותר נכון הכי פחות גרועים הם נאצ׳ו/לוקאס בימין וקמאבינגה בשמאל,אבל הוא ימשיך להתעקש.

כמו שהשקר שלנו עובד רק על ליגת האלופות.
אנחנו קבוצה ספרדית.

וגם בעונה שעברה טיבו היה אלוהי אצלנו. עדיין ספג הרבה הרבה יותר מטר שטגן העונה. אני לא מזלזל בזה

אני לא אמרתי שזכינו בזכות יכולת טובה,תחזור ותראה שאמרתי שקרלו מסתמך על ניסים והכוונה הייתה במיוחד לזכייה בעונה שעברה באלופות,אנחנו פשוט קבוצה שלא יודעת מה לעשות עם הכדור וזה על הראש של אנצ׳לוטי,אין מה לעשות,בגלל זה הוא לקח 5 אליפויות מתוך 200 עונות בערך שהוא מאמן.

ועוד דבר, 95% מהכדורים שלנו מהצדדים כולל קרנות לא עוברים את שחקן ההגנה הראשון, זה ככה מתחילת העונה, על מה בדיוק עובדים באימונים אצלנו ?

טיטי הערב

איך אפשר לפצח הגנה חזקה ומסודרת אם:
המגנים שלך לא מסוגלים לתת כדור נורמלי לרחבה
קרוס מבזבז את כל הקרנות והמצבים הנייחים
אין בעיטות מרחוק
אין דאבל פסים
אין הצטרפות לרחבה מקו שני
החלוץ שלך מעדיף לבלות מחוץ לרחבה

בקיץ צריך מאמן חדש, מגנים חדשים, חלוץ חדש. בלינגהאם בגדר מותרות לעומת העמדות האלה.

אני גם העדפתי שיפתח ככה. אני טוען שבהינתן הפיגור המקרי הזה, אני לא מאמין ששינוי כזה או אחר היה עושה הבדל הערב. כי באמת הפעלנו לחץ והגענו פעם אחר פעם לסף הרחבה - אבל יש שם עשרה שחקני יריב אז מה זה משנה ימינה או שמאלה? ורודריגו נכנס די מוקדם ולא הוסיף

לגבי קרבאחל, זה מאוד עצוב. עצוב לשחק 5 שנים בלי מגנים תוקפים אמיתיים. כולם נאצ’ואים התקפית.