אם כך לא ויני ולא קמאבינגה ישחקו במשחק השני.
זה לא התאפס?
בכל מקרה עד הרבע דה ברויינה ייפצע שוב אין מה לדאוג
מתאפס בחצי לא ברבע
אני חושב שהם יוכלו להגזים עם הרוטציות כי גם המחליפים שלהם כמה רמות מעל היריבים מהתחתית.
סיכון מחושב, ואם לא יילך, התותחים ייכנסו במחצית השניה.
נחיה ונראה, אני בספק שגם מול לוטון וגם מול פאלאס סיטי יעלו עם 11 שונים לחלוטין מאלה שישחקו מול ריאל…
בכל מקרה, עודף משחקים משפיע לא רק בקשר למי שפותח בהרכב, זה משפיע על כל צורת האימון וההכנה.
בכל מקרה, עודף המשחקים שלהם משחק לטובתינו. לא הופך אותנו לפייבוריטים כמובן, אבל זה בהחלט עדיף על מצב בו הייתה גם להם מנוחה גדולה.
מה אני מפספס? אני רואה ארבעה משחקים למנצ’סטר סיטי, גם להם נדחה משחק אחד בעוד ריאל מדריד נהנית מפגרת גמר גביע המלך בספרד:
-ניוקאסל בגביע מחר
-משחק חשוב נגד ארסנל ב-31.3
-משחק בית נגד אסטון וילה ב-3.4
-משחק חוץ נגד קרסיטל פאלאס ב-6.4
רוצה לומר: פער של משחק אחד בינינו לבינם, לנו יש קלאסיקו שזה על אותו משקל כמו משחק עונה נגד ארסנל בליגה. מעבר לכך הסגל שלהם מעולה והם יודעים גם להרוג משחקים לעתים עם רביעיות וחמישיות, פפ גווארדיולה עושה שטויות פה ושם אבל יודע לחלק את הכוחות ומכיר את הסגל שלו היטב.
בנושא אחר: ריאל מדריד מעולם לא ניצחה את מנצ’סטר סיטי באיתיחאד. שתי תוצאות תיקו בשני המשחקים הראשונים ומאז שלושה הפסדים ברציפות - האחרון כואב במיוחד.
להלן ההרכב שפתח באותו 4:0 עלוב ונשאלת השאלה כמה טעויות אפשר לעשות:
-אנטוניו רודיגר ששיתק את ארלינג הולאנד במשחק הראשון - חזר לספסל.
-אדוארדו קמאבינגה כמגן שמאלי - כי פשוט היה צריך את העוצמות שלו באמצע.
-ההחלטה לשחק עם שלישייה מקדימה ולא לעבות את האמצע במשחק החוץ הקשה באירופה…
-אפילו אולי אורליאן טשואמני היה מתאים ל-11 במשחק כזה
שהפער הוא לא משחק אחד אלא 2.
עד המשחק הראשון:
ריאל: אוסאסונה (מחר) ובילבאו (31.3).
סיטי: ניוקאסל (מחר), ארסנל (31.3), וילה (4.3) ופאלאס (6.4).
את ברצלונה נפגוש אחרי הגומלין, לא רואה את זה משפיע עלינו מול סיטי, אלא מול ברסה עצמה.
עד היום זו אולי הבחירה הכי הזויה שקרלו עשה בקריירה שלו.
אני חייב לציין שמי שהכי מפחיד אותי במפגש הזה זה לא האלאנד או דה בריינה אלא קרלו אנצ’לוטי
כנראה שצריך להתחיל לחשוש לשיא של שלוש זכיות ברצף…
אני חושב שבהרכב של-
מנדי-רודיגר-טשואמני-קרבחאל
קמא-טוני -פדה
ויני-ג׳וד-רודריגו
זה הרכב שנותן להם פייט בענק אפילו חזק יותר מההרכב שלהם, במיוחד מבחינה אתלטית זה רמה אחרת.
תחושה שלי שעוברים אותם, ונדיר שאני אופטימי.
לו’'ז לא פשוט לסיטי, אבל פאלאס ולוטון אלו משחקים יותר פשוטים שסביר שיראו רוטציה רחבה.
בסה’'כ יתרון משמעותי לסיטי במפגש הזה, אני לא חושב שמשהו השתנה מאז המפגש בעונה הקודמת.
נראה אם לאנצ’לוטי יש תשובה למשחק הלחץ של האנגלים.
כמובן שלא רק, סיטי מגיעה כאלופת אירופה והפייבוריטית המוחלטת, מה שלדעתי משחק לטובתינו.
גם עצם העובדה שחטפנו מהם כאפה רצינית שנה שעברה אמורה לעזור לנו להגיע בגישה נכונה יותר למשחק, עם אש בעיניים.
מתחבר לדיון שלנו על חשיבות המאמן בזמנו. מבחינתך לא השתנה כלום על אף שהשחקן הכי חשוב עד כה העונה של ריאל, ובכן, לא היה בעונה הקודמת. אם זה לא השתנה כלום אפשר לסגור את הכדורגל. להביא שחקן שובר שוויון זה הדבר הכי משמעותי שקבוצה יכולה לעשות, הרבה יותר מאשר להחליף מאמן (ולא משנה את מי במי) או לשנות מערך.
בעונה שעברה לא הצלחתם לצאת מהרחבה, במה בלינגהאם ישנה את זה?
אבל אתה צודק, זה בדיוק מתחבר לדיון הזה.
אתה חושב שסיטי ניצחה בצורה כה משמעותית בגלל שלריאל לא היה את בלינגהאם? לא בגלל הלחץ המטורף שסיטי הפעילו?
באמת מעניין איך בלינגהאם יכול לעזור בלשנות את זה…אני לא מצליח לחשוב על משהו
נראה לי שהבעיה הייתה יותר זה שעלינו בקישור עם קרוס, לוקה ופדה
אל תשווה בין המצב שלנו איתו לבלעדיו, ג׳וד הוא האמאמא של השחקן שובר שיווין, כישרון על. ואל תשכח שגם הפעם נפתח עם קישור דינמי ואתלטי הרבה יותר.
עזוב, אריאל, פערי תפיסה בלתי ניתנים לגישור. חבל על הזמן.
כל מה שצריך זה לאסוף כמה חבר’ה מהשכונה שלי, להכניס אותם לכושר וללמד אותם ללחוץ כמו משוגעים. מפה הדרך לניצחון על ריאל מדריד סלולה.
שחקן מעולה, אבל הבעיה שלכם בעונה שעברה(ועדיין) היייתה סיסטמטית. איכות אישית יש גם לסיטי, כנראה יותר ממה שיש לריאל.
אם לייפציג נראיתה כמו מתחרה שווה, אז איך תראה סיטי?
בול מה שטענתי.
פחות או יותר. הלכת מסביב לנקודה האמיתית שהיא מה שציינת בהודעה הזו - איכות השחקנים. יש אותה לסיטי, אבל לטעון שלא השתנה כלום אחרי שבלינגהאם הגיע ולהמשיך להתחפר בעמדה הזו זה לא רציני.