הטיעון שבנזמה הבקיע 0.5 שערים למשחק לא מרשים אותי יתר על המידה. קודם כל הוא שיחק בקבוצת על ונהנה מרונאלדו שמשך אליו את כל ההגנה, בנוסף לעובדה ששום דבר לא הוציא אותו מההרכב. לא משנה כמה משחקים הוא הסריח את הדשא ותרם כלום ושום דבר כולנו ידענו שלמחרת הוא מקבל עוד 90 דקות וכן הלאה וביטחון לחלוץ שווה הכל. הוא אשכרה ידע שלא משנה מה יקרה הוא יקבל עוד משחק וששום חלוץ לא ינחת לו על הראש (וגם כשהגיעו מוראטה ויוביץ הם קיבלו את הפרורים שלו). אני רואה כדורגל מעל 20 שנה ולא זכור לי חלוץ שקיבל כל כך הרבה קרדיט ויהי מה. שוב אגיד שהוא חלוץ טוב, אבל לא בטופ של החלוצים. הוא לא אחד שיזכירו אותו באותה הנשימה עם חלוצים כמו איברה, רונאלדו השמן, לבנדובסקי, סוארס. בריאל מדריד אתה רוצה לראות את הטופ של הטופ.
בעיה נוספת עם ממוצע שערים היא שאתה לא יודע מול מי השערים האלו הובקעו ומה הייתה החשיבות שלהם. האם הוא ניצח לנו קלאסיקוס או גמרי ליגת האלופות? או שרוב הגולים שלו הגיעו מול קבוצות נחותות בדקות הסיום? (לא אומר שזה המצב).
@titi_camara לא יודע איך כל נושא ראול בכלל הגיע לויכוח, אני לא שותף לדעה שראול טוב או לא מבנזמה. תקופה שונה לגמריי במהלכה המשחק השתנה לחלוטין ולכן לדעתי השוואה בניהם איננה נכונה. לגביי זה שראול הביא אליפות במו רגליו גם את זה לא כתבתי או טענתי.