מחזור 19: מתרחקים מהפסגה עם תיקו 0 מול סוסיאדד

זה טיעון שאבד עליו הכלח, לעצור שטף משחק, לשחק איטי, צפוי, שבלוני ומשעמם זה כבר לא ל"נהל משחק", הכדורגל השתנה, קמא צ’ומה ופדה לא “מנהלי משחק” כמו קרוס ומודריץ’ זה נכון, אבל הם קשרים מודרניים שמתאימים לכדורגל העכשווי ולא נופלים מאף קישור בעולם. הם יכולים להניע כדור, לעבור שחקנים ולשבור קווי הגנה ולהוביל כדור מהר ולהגיע מרחבה לרחבה תוך שניות, והם יעשו זאת הרבה יותר טוב מקרוס ומודריץ’ של היום.
קישור היום צריך להיות דינמי מהיר ואתלטי, קשר חייב לדעת ללחוץ חזק וגבוה ולהיות מספיק מהיר כדי לחזור לעמדה.
היום מאבקי קישור מוכרעים על מהירות זריזות ואתלטיות ולא להוריד את הקצב לקצב צב ובכך לשרוף עשרות דקות רבות מזמן משחק כך שנשאר לך רק זמן מוגבל לנסות ולהבקיע.

אתמול כל עוד קרוס ובנזמה לקחו צעד אחורה ונתנו לצעירים נראינו מעולה, כשניסו לנהל את המשחק נראינו הרבה פחות טוב.

פדה, צ’ומה וקמא לא משחקים ביחד לא בגלל שהם נגרים, מדובר בשלושה שחקנים אתלטים מהירים ומבריקים, הם לא משחקים ביחד כי קרלו מקובע ופחדן ובחיים לא ינסה דבר כזה, הוא יעדיף למות עם קרוס בקישור האחורי מאשר להעז ולחיות.

הייתי המגן מספר אחד של קרוס ומודריץ’, אבל אז זאת הייתה תקופה אחרת וסגל אחר, עם מרסלו הקוסם כבונה משחק, קרבחאל בשיאו והתקפה של רונאלדו בייל ובנזמה, אז היה צריך 2 סדרנים שיארגנו הכל, עם הסגל הנוכחי זה רחוק מאוד מלהיות מספיק.

קמא כמגן שמאלי נתן הרבה יותר כדורי עומק מסוכנים מקרוס הקשר ''מנהל המשחק", ואתה עוד קורא לו נגר…קמא אצל קלופ או פפ והייתם חולמים עליו להרכב של ריאל.

לשחק עם טוני קרוס ולוקה מודריץ’ יחד זה מיותר מדי ואני רוצה לראות את הצמד הזה ‘מתפרק’ גם במשחקים הקשים, וכנ"ל את העניין הקבוע עם פדה ואלוורדה בכנף ובואו נתבנקר. אבל לשחק רק עם הצעירים זה גם נראה לי לא נכון כי אף אחד מהם לא מצטיין בניהול משחק והובלת הכדור, גם דני סבאיוס שבכושר טוב הוא לא ‘וואו’.

@Gev, אני גם חשבתי שרוב העונה ההבדל הוא רוברט לבנדובסקי מול הצל של קארים בנזמה או השוער אבל זה לא רק זה. הם מנצחים את אוססונה בעשרה שחקנים בחוץ ובפיגור, את אתלטיקו מדריד בחוץ בלי רוברט לבנדובסקי וכן הלאה. אנשים פה מרוצים ממשחק סבבה נגד קבוצת צמרת ח-ס-ר-ה. מספר ההיעדרויות בריאל סוסיאדד הוא לא הגיוני בעוד אצלנו אף אחד לא באמת היה חסר. מישהו התגעגע לדני קרבחאל? שהיה מספסל את נאצ’ו…לפרלאן מנדי שהיה מספסל את אדוארדו קמאבינגה…עם אורליאן טשואמני נראינו פחות קרקס באמצע?
אני בטוח שכל החבר’ה פה גם רואים מספיק כדורגל מהליגות הגדולות, איטליה בדעיכה גדולה אז נשים את זה בצד. ארסנל במשחק ממוצע מייצרת מצבים כמו אנחנו אתמול ואפילו יותר מאיתנו. אז ויניסיוס ג’וניור החמיץ פעמיים מול השוער, אז מה? אתה שוכח גם שאנחנו ניצחנו ברבע מהכדורגל שהצגנו אתמול, ברוב העונה.

לגבי הקשישים שלנו. לוקה מודריץ’ יכול לברוח לצד ולעבור שחקן בדריבל. הוא כן יפשל לרוב בפעולה האחרונה בשליש האחרון, כמו אתמול כשקיבל כדור עומק נפלא ממרקו אסנסיו - אבל הוא טוב התקפית מטוני קרוס להוציא את השני גולים הקבועים בעונה מהבלטה שלו. מודריץ’ יתרום להתקפה יותר וקרוס גם מרים זוועה. מרקו אסנסיו היחיד שמסר כדור עומק נורמלי בקבוצה אגב.

:face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:

@Raulito-7 לא ברור לי לאן אתה חותר.
אני אמור לשפוט את הקבוצה לפי התוצאה הסופית ולא על פי היכולת?
אני אמור לשפוט את הקבוצה בהשוואה ליכולת שהייתה לנו באחת מעונות השיא שלנו ב20 השנים האחרונות (2014)?
אני אמור לשפוט את היכולת שלנו בהשוואה לקבוצה שבכושר הכי טוב העונה (ארסנל)?

בכדורגל יש הנחה, תגיע ליותר מצבים מהיריב ורוב הסיכויים שתנצח.
אתה יכול להגיע ל20 מצבי 1 על 1 ולהחמיץ אותם, ומנגד אתה יכול לא להצליח לחבר 2 פסים אך להבקיע מכדור קרן.
אם אני צריך לבחור, אני אעדיף קבוצה שכל משחק תגיע ל20 מצבי 1 על 1 מאשר קבוצה שלא מחברת פס, אפילו אם באירוע נקודתי זה לא השתלם.

אתמול היה משחק טוב של הקבוצה. שטפנו את המגרש והגענו להמון מצבים. למספיק מצבים כדי שבדרך כלל נבקיע מהם 3 שערים בכיף. אתמול זה לא עבד.
אני מאוכזב, אך מאוכזב מזה שלא ניצחנו, לא מאוכזב מהקבוצה שכן שיחקה טוב.

יש משפט במשרד (הסצנה שדווייט הולך עם ראיין למכירה שלא מצליחה וראיין שואל מה הוא עשה לא בסדר), “לא כל דבר בחיים הוא שיעור, לפעמים פשוט נכשלים”. ככה אתמול הרגיש לי. שיחקנו נכון, הגענו למצבים, שמרנו את היריבה טוב, ופשוט לא הלך.
אני בטוח שאם כל משחק העונה היינו מגיעים לכזו כמות של מצבים היינו במצב טוב יותר מבחינת נקודות.

ברור שאני מאוכזב שלא ניצחנו, אבל אני מעדיף שבמשחק הבא נשחק כמו ששיחקנו אתמול ולא כמו ששיחקנו במשחקים מסוימים אותם ניצחנו.

התלונות שלנו הן על זה שהכל היה כל כך צפוי כבר מהקיץ ולא נעשה שום צעד כדי לתקן אף אחת מהן ועוד יותר מרגיז שכל הנורות כבר דלוקות בינואר והמועדון ממשיך לסרב לטפל בבעיות למרות שיש הזדמנויות בשוק (דזקו כחלוץ מחליף בכמעט חינם,קאנסלו!!!,ברוזוביץ יכול להיות קשר אחורי מחליף מצוין בזול),אז כן לא מרגש אותי שאחרי כמה משחקי חושך נראנו טוב ולא הצלחנו להבקיע,זו אחת מהבעיות של הקבוצה הזו,אפשר להגיד כלום לא הלך ולהאשים את אלוהים ואת המזל,אבל כמה סקוררים שיחקו אתמול בהרכב שלנו בדיוק? כמה שחקנים שמסוגלים לשים גול עלו מהספסל?
זה מרגיש שאנחנו פשוט מחלקים פה אליפות במתנה,ושום דאבל פס מלהיב בין ויני לבנזמה לא ישכנע אותי אחרת.

למה בברצלונה עם כל הבעיות הכלכליות כל הזמן מנסים לתקן ולשפר ואפילו מצליחים ורק אצלנו הכל כל כך על מי מנוחות?
ההשלכות של אי זכייה באליפות זה לא רק שלא יהיה לנו גביע ביד,זה גם שווה הרבה כסף ומעל הכל דירוג א בליגת האלופות.

אין סתירה, זה נכון שהקישור הנדרש היום הוא הרבה יותר אתלטי ודינמי (ולכן קישור שכולל גם את מודריץ’ וגם את קרוס כבר לא מתאים לרמות הגבוהות, בטח בגילם), ואכן השלישייה האנרגטית שציינת מספקת את זה. זה לא אומר שאין צורך לצד זה בכלל ביכולת ניהול משחק, דריבל, השתחררות מלחץ וביצוע מסירות מפתח מהקישור. או בקיצור, קישור יצירתי. אלו דברים שפדה, קמאבינגה וטשואמני רחוקים מלהצטיין בהם וקרוס את מודריץ’ נתנו גם נתנו. אי אפשר לבטל את האלמנט הזה לחלוטין תוך כדי קידוש הקישור האתלטי. זה ייראה רע מאוד, אין לי ספק בזה בכלל (אלא אם כן יצורף להם קשר יצירתי רביעי, אבל אז שוב יהיה מחסור בשחקני התקפה).

פלגריני אמר על זה פעם שזה מספרי טלפון. בתור אוהדים שרואים עשרות משחקים בשנה זה פשוט לא אמור לשנות לנו, כי אנחנו רואים ברזולוציה גבוהה יותר. זה נחמד למי שרואה משחק פעם ב. כמו יש הבדל בין מגן לקיצוני, ככה יש הבדל בין ויני כקיצוני לפדה כקיצוני או בין צ’ומה קש"א לקרוס קש"א. אין הרבה פואנטה במספרים האלה

אני מבין, אבל אי אפשר לומר באותה נשימה שהוא מתעקש על 433, ואז להגיד שאין הבדל בין המספרים האלה. זה קצת מצחיק.
לדעתי המספרים האלה מבטאים במידה מסויימת את ההצבה של השחקנים על הדשא. הם לא תמיד מספרים ת כל הסיפור אבל כן חלק ממנו.

בזה אני איתך, גם אני מתבאס שאין שום רכש. אבל זו תלונה לפרז, לא לקרלו או לשחקנים.

אני מנתח את המשחקים שלנו בהתאם למה שיש לנו. אני מאוכזב משחקן בהתרם למה שהוא יכול לתת, לא בהתאם למה ששחקן שהייתי רוצה שיגיע יכול לתת.

בגלל זה אני סלחן כלפי משחק טוב ופחות סלחן כלפי משחק רע, בלי קשר לתוצאה עצמה. אני אחמיא לקבוצה אחרי משחק של ביש מזל בסיומת כאשר הגענו להמון מצבים ואבקר כאשר לא נצליח להגיע למצבים ונבקיע שער מקרי מקרן. זה לא סותר את העובדה שאעדיף לנצח 1-0 מכדור קרן על פני תיקו במשחק טוב.

אני שם בצד רגע את ריאל סוסיאדד. אולי אני עיוור אבל אני חושב שגם עם מה שיש ואפילו אם קארים בנזמה החמיץ הרבה משחקים (רוברט לבנדובסקי גם כן היה מושעה) - ריאל מדריד צריכה לקחת אליפות וזה קצת מביך שאנחנו בפיגור חמש נקודות נגדם בשלב כזה של העונה - מחציתה, ויש עוד קלאסיקו בחוץ שלא מבשר טובות. שוב אזכיר שברוב העונה ניצחנו ב-1/3 יכולת ויש היגידו 1/4 יכולת. הכדורגל יכול להיות קצת יותר טוב ויותר התקפי, ואם רוב העונה היה משחק עוד שחקן התקפה אז זה היה מעניין יותר. בואו, אני רואה את הקבוצה משנת 2000, גם בימים המחורבנים היו משחקים בברנבאו שידעת שזה 0:4.

וראיתם איך בעונה שעברה עפתי על כל הניצחונות ההזויים האלה בנוקאאוט, הרי היינו יותר טובים רק נגד צ’לסי לדעתי (גם ‘על הנייר’ בזכות רביעיית הקסם וגם בפועל בסיכום שני המשחקים). אבל כשאנחנו נחותים משמעותית מהטופ של אירופה זה די ברור לי, לא כשאנחנו לא מחברים שתי מסירות נגד ויאריאל או ראיו וייקאנו שהן קבוצות ספרדיות טובות ולא מעבר.

לגבי המשחק ביום ראשון - אז כאן אני חולק עלייך. ריאל מדריד הגיעה לשלושה מצבים של אחד על אחד בערך (במחצית הראשונה ויניסיוס בעט קצת מהצד, זה לא מצב של מאה אחוז) - זה לא אומר שזה שווה שלושה שערים ולכן הבאתי את ה-Xg ואני מעולם לא משתמש בנתון הזה. רודריגו נבלם פעם אחת כי איחר שנייה וזה ביש מזל. הרף של הקבוצה מאוד נמוך איפה שלא תסתכלו על זה.

אתה מערבב בין התלונות לאנצלוטי לבין התלונות לפלורנטינו,במשחק הזה ספציפית שיחקנו טוב וגם אמרתי שקרלו העלה אחלה הרכב ביחס למה שפרז נותן לו,אבל פה מגיעה האשמה של אנצלוטי שאיחר בחילופים ועד שעשה חילוף זה רק גרם לנו לאבד לגמרי את השליטה במשחק והוריד את הסיכוי לנצח משמעותית.

אם היינו קבוצה שכובשת הרבה או אפילו בכמות סבירה וזו לא הייתה בעיה שאנחנו סוחבים איתנו כבר שנים אז גם אני הייתי סלחן כלפי משחקים כאלה,אבל להגיד שכלום לא הלך ולא ניצחנו רק בגלל מזל? ממש לא,לא ניצחנו בגלל שאין לנו מספיק סקוררים בסגל,ואלה שכן כבר עייפים והיריבות כבר למדו אותם או שקרלו פשוט מעלה אותם דקה 80 כדי שיצילו את המולדת (אסנסיו).

מישהו פה בפורום טען אחרת? מישהו חשב בתחילת העונה שאין לנו מה למכור בליגה?
אנחנו מדברים על היכולת שלנו העונה או על היכולת שלנו מול סוסיאדד?
אחנו בפוסט על המשחק מול סוסיאדד אחרי הכל.
בכל מקרה, גם אני לא מבסוט מהיכולת שלנו העונה וחושב שאנחנו יכולים וצריכים להוציא יותר.

אני עניתי על המשחק הזה כי הוא לדעתי לא היה רע. פשוט לא הצלחנו לכבוש. המשחק הזה הוא סטיית תקן אם תרצה, בדרך כלל כשנשחק כך אנחנו גם נכבוש וננצח.

הייתי מעדיף שנשחק בשליש מהיכולת שלנו וננצח, אבל אם תשאל אותי איך אני מעדיף לשחק במשחק הבא, ב1/3 יכולת או ביכולת מלאה, אני אעדיף שנשחק ביכולת מלאה.
זו בדיוק הנקודה שלי.
אני לא שופט את המשחק רק על פי הסיומת של שחקן ספציפי. יש ימים טובים ויש ימים רעים. כל 4-0 קליל בקלות היה יכול להגמר 0-0 עם רק 4 החמצות יותר…

99/00 - 62 נקודות ו58 שערים
00/01 - 80 נקודות ו81 שערים
01/02 - 66 נקודות ו66 שערים
02/03 - 78 נקודות ו86 שערים
03/04 - 70 נקודות ו72 שערים
04/05 - 80 נקודות ו71 שערים
05/06 - 70 נקודות ו70 שערים
06/07 - 76 נקודות ו66 שערים
תסלח לי אם אעצור פה.
הבאתי פה נתונים של 8 עונות רצופות מהזמן שאתה אוהד ריאל.
באותן עונות אנחנו עומדים על ממוצע של 72 נקודות ו71 שערים.
מוזמן לעשות בעצמך את החשבון כמה משחקי 4-0 קלילים זה אומר שהיו לנו בממוצע…
העונה אנחנו עם 42 נקודות ו38 שערים לאחר 18 מחזורים. זה אומר קצב של 89 נקודות ו80 שערים. הרבה מעל הממוצע של הזמן ההוא.
אני חושב שפשוט יש לך זכרון סלקטיבי (כמו לכולנו, שלא תטעה) ואתה זוכר את הרגעים הטובים בלבד מהעבר.

אני לרגע לא טוען שאני מרוצה מהיכולת שלנו בעונה הזו, אנחנו צריכים לשחק טוב יותר ולהבקיע יותר, אבל בוא לא נהפוך את זה לאיזו עונת בלהות שהקבוצה של שנות ה2000 הייתה מתביישת בה.
אתה מזכיר לי את אוהדי ברצלונה שמתייחסים לתקופה של פפ כעונות ממוצעות ומצפים שכל עונה הם ייראו כך כל המשחקים.
כלומר הטיעון של האהדה משנות ה2000 דווקא אמור לפגוע בטיעון שלך. אם היית אוהד ריאל מאז 2010 הייתי יותר מבין מאיפה זה מגיע.

אני מסכים איתך לגמרי. חייב להגיע לפה רכש. זה לא סותר בשום צורה את מה שאני טוען.

זו עיקר הטענה שלי.

אני פשוט לא מסכים. לא נוגעים במה שעובד. הקבוצה שיחקה מצוין, הגיעה למצבים ושלטה במגרש. זה לא הזמן להאט את הקצב עם מודריץ’ ואסנסיו או לייצר בלאגן מיותר. מילא אם מישהו מהם היה איזשהו סקורר גדול, או שמישהו מהם היה נמצא בכושר טוב, אבל זה פשוט לא.
החילוף היחידי שהייתי עושה זה מוציא את נאצ’ו ומכניס את אסנסיו (מעביר את פדה לאגף, אסנסיו בימין ורודריגו במרכז). אבל זה ממש לא חילוף של דקה 60… זה חילוף של אול אין בדקה 80.

ריאל מדריד כבשה 72 שערים בעונת 2003/04 לצורך העניין. והקבוצה השנה תכבוש כנראה קצת יותר. זה לא אומר כלום כי א’ - אנחנו לא משחקים טוב ברוב העונה ועדיין כובשים כמותש ערים סבירה. וב’- לא היית מחליף את החלק הקדמי של היום במה שהיה פעם? שזה אומר ראול-רונאלדו-פיגו-זידאן וספסל אמיתי עם גוטי וסנטיאגו סולארי? רוצה ללכת עונה אחת אחורה ל-2002/03 - 86 שערי ליגה וגם היו פרננדו מוריינטס וחאבייר פורטיו. גם ב-2000/01 הייתה לנו התקפה טובה יותר עם ראול-פיגו-גוטי בעונת החלוץ ורוברטו קרלוס. מוזמן לבדוק כמה ניצחונות חלקים היו לנו השנה בסנטיאגו ברנבאו. רמז: לא תמצא הרבה.

זה גם לא קשור שזה הת’רד על המשחק נגד ריאל סוסיאדד, כל ת’רד תמיד זז קצת ימינה ושמאלה מהנושא שלו. אם זה היה המשחק הראשון שלא היינו מנצחים העונה וכמובן שאני מקצין אז התגובות היו אחרות. ויש הבדל בין ‘המשחק היה לא רע’ לבין מה שאחרים כתבו פה, כאילו היינו צריכים לנצח 0:7.

אם מרקו אסנסיו היה נכנס עשר דקות קודם או לא כנראה שזה לא היה משנה את המשחק, אבל אני יכול להבין מי שרוצה לראות אותו משחק. הוא גם יודע למסור לעומק בניגוד לאלה ששיחקו. אולי קצת קארים בנזמה שלא עושה את זה מספיק השנה ומעדיף להתברבר.

דוד, רציתי לרשום לך אחרי המשחק אם עכשיו אתה סוף סוף מבין מה אנחנו מוצאים בסבאיוס, אבל אז רשמת את מה שרשמת ולפי דעתי אתה פשוט בא עם זה מהבית. קשה מאוד בעיני לא לראות את התרומה שלו במשחק הזה.
סבאיוס בחיים לא קשר טופ, אבל אני משאיר אותו בקלי קלות כקשר רביעי-חמישי ברוטציה.
לגופו של טיעון - סבאיוס הוא ביי פאר הקשר עם המיקום הטוב ביותר בסגל כשאנחנו מתגוננים (למעט לוקה כמובן), הוא מתקל נהדר, לא מפחד ממאבקים פיזיים ויודע לשתחרר מלחץ על שטח קטן. זו רשימה שמבחינתי כבר הופכת אותו ל-לא למל"מ.

האם הוא איזה אקס פאקטור מטורף שיש לבנות עליו כשחקן מפתח בעתיד? כמובן שלא. אבל מפה ועד השחקן שאתה מצייר…
אחלה סתימת חור של המועדון וכרגע השחקן היחיד בסגל שיכול לתת לנו איזשהן יכולות שטח קטן בהיעדרו של מודריץ’.

נו שוין, אם אני בעמדת מיעוט אולי אני טועה. אבל בסוף אני לא בטוח שהפער בינינו כזה גדול. אתה רואה בו כסותם חורים חמישי לקישור, אני רואה בו כסותם חורים שביעי…

וזה בדיוק הרף העליון של הסגל הזה,יכולים מידי פעם לשחק טוב ולהגיע להרבה מצבים,אבל קבוצה דורסת שגומרת משחק תוך חצי שעה ולוקחת אליפות שזרוקה על הרצפה היא לעולם לא תהיה עד שיהיה פה חריש עמוק גם בסגל וגם בעמדת המאמן.
זה שויניסיוס מגיע ל 5 מצבים ומנסה להקפיץ מעל השוער אחרי שהחמיץ 4 פעמים ואנחנו עדיין במצב של 0-0 זה לא מקריות ולא מזל,זה השחקן לטוב ולרע,וכל עוד לא ישחקו מסביבו סקוררים שיודעים לשים כדור ברשת או לפחות להצטרף לרחבה אז הוא ימשיך להיראות כמו תרנגולת בלי ראש,ואנחנו נמשיך לדמם נקודות יקרות במשחקי בית קלים.

אתה באמת הבנת מההודעה שלי שאני נגד רכש? באמת לא היה ברור שהכוונה שלי היא לניהול המשחק של קרלו כשאמרתי ״לא נוגעים במה שעובד״ ולא לכך שאני נגד רכש?

אפילו כתבתי שחור על גבי לבן שחייב להגיע לפה רכש.
בבקשה, מאותה הודעה בדיוק:

מה אני אמור להגיד יותר מזה?

לא מבין את הצורך בלצטט משפט אחד שלי ״לא נוגעים במה שעובד״ ולהוציא אותו מהקשרו. באמת שמאוד קל להבין שאני מדבר על החלפת ההרכב שפתח במשחק ולא על רכישת אמבפה.

מה בדיוק עבד עד דקה 70? בואו גם לא נהפוך את המשחק הזה לאיזה הצגת כדורגל,סוסיאדד הגיעה למצבים לא פחות טובים מריאל מדריד,להגיד שהכל עבד והיה חסר רק כדור ברשת זה פשוט לא נכון,גם סוסיאדד יכולה לטעון את זה בדיוק באותה המידה.
שיחקנו יותר טוב מבמשחקי החושך הקודמים וקרלו העלה סוף סוף הרכב התקפי שעבר הרבה יותר טוב מבמשחקים הקודמים אבל להגיד שהכל עבד טוב? ממש לא,בנס לא ספגנו לפחות 2 שערים נגד סוסיאדד פצועה ובברנבאו.

בגלל זה יש לנו פי 4.5 xg?

הצגת כדורגל לא הייתה פה. אבל היה פה משחק טוב של הקבוצה ביחס לקודמים. עם הכרה של הקבוצה שיש לנו ביד לדעתי זה יותר טוב ממה שכל חילוף יעשה.
מסתבר שגם צדקתי, ראינו מה קרה למשחק שלנו כשמודריץ ואסנסיו נכנסו.

בכל הטיעונים שלך אתה שוכח את נקודת הייחוס שלי. אני לא משווה לריאל של מוריניו, או לריאל של רונאלדו, אני משווה לקבוצה שכולנו רואים משחק אחר משחק, ובמיוחד לזאת של אחרי המונדיאל, ואני מבין שהדרך בה השחקנים שיחקו היא מעל הממוצע שלנו.
ההגדרה שלי לטוב היא בסופו של דבר משחק מעל הממוצע.

כן הייתי מכניס את אסנסיו בדקה 80 במקום נאצ׳ו והולך על אול אין, אבל זה ממש לא חילוף שאני מצטער שלא קרה בדקה 60, וממש לא חילוף שאאשים את אנצ׳לוטי בגללו.
אז כן, במצבים כאלה עדיף לתת לשחקני ההרכב להמשיך.

אגב, לפי הציונים במארקה, כל שחקני ההרכב שלנו קיבלו 2 כוכבים, למעט סבאיוס וקאמבינגה שקיבלו 3. אלה ממש לא ציונים של שחקנים ששיחקו רע. אלה ציונים יותר גבוהים מרוב המשחקים בהם ניצחנו, וזה עוד בלי שהשערים יעלו את הציון.

אתה צוחק נכון?
סוסיאדד היו עם xg של 0.36.
אתה מבין שבתוחלת כדי להגיע ל2 שערים עם כזה xg הם צריכים לשחק 7 משחקים?

יאללה משחק חדש הערב, לדעתי אין צורך להמשיך לדבר על הקודם.

ה xg הזה שווה לתחת אם בדקה 5 סורלות מפספס הכדור בסנטימטר בתוך רחבת ה 5 וזה לא נחשב לפחות ל 80% גול.