מחזור 2: מנצחים 2:0 את קאדיס במונז'ואיק (פדרי [גונדואן], פראן [לבנדובסקי])

בינתיים זה מה שהוא עושה.
שולף צהובים על דיבורים ולא על מכות ותפיסות, וגנב לקאדיז את ההתקפה השניה הכי מסוכנת שלהם. אם לא היה שורק ליד שלא הייתה, אולי מגיע שם אדום לשחקן בארסה שהיה אחרון.
שיפוט נוראי.

אבל חוסר הדיוק שלנו הוא הסיבה העיקרית שאנחנו לא מובילים.

דימטרי, אין מצבים. חוץ מיאמין וקונדה, אפס עגול של מצבים. כל מיני דרדלה שמגיעות ליציעים.

אנחנו קבוצה בלי פתרונות התקפיים. פאטי חייב לפתוח בכל משחק כי גם בכושר הנוראי שלו הוא יודע לבעוט לשער, מישהו צריך לעשות את זה. שיהיה טורס שיהיה מי שיהיה

והנגיחה של לבנדובסקי.
אבל לא התכוונתי לחוסר דיוק מול השער, אלא לאיבודי הכדור בכללי. היו לנו 11 בדקה ה 21.

מרגיש לי שקו החשיבה של צ’אבי הוא כזה שמנסה לעשות הפוך על הפוך -
בקונספט של קאדיס היא אמורה לצופף את המרכז > הם יחשבו שבתגובה אני ארווח את המשחק > הם ישלחו שחקנים לאגפים > אני אשים 28 שחקנים באמצע בחלל שיתפנה.

לא יודע, אין לי הסבר אחר, שלא כולל את המילים “עקשן”, או “עיוור”. בעצם, יש לי, אבל אשמור את זה לסוף המשחק.

הרבה מאוד זמן לא ראיתי מאמן עם השילוב הכל כך נוראי של חוסר יכולת/רצון לשנות תוך כדי משחק בהתאם ליריבה, עם אי יכולת של הצבת השחקנים הנכונים בעמדות שאשכרה מתאימות להם. ודווקא צ’אבי.
כל מהלך של ברצלונה כנראה יגיע למרות המאמן, ולא בזכותו.

ההסבר היחיד הוא שהכל אישי. יש שחקנים שצ’אבי אוהב והם ישחקו תמיד ויש שחקנים שצ’אבי לא אוהב והם ישחקו מעט ככל האפשר.

לא, יש הסבר נוסף.

נו אייל שחרר…
טוב התחיל אז אחר כך.

אם אגיד עכשיו, מה יחזיק אותך ער כל המחצית השנייה?

לי אין בעיה עם הרעיון הכללי של המערך. יש לי בעיה עם הביצוע.
גאבי לא עושה כלום, באלדה כל הזמן מנסה לעבור שחקן , לאמין לא מקבל מספיק כדורים, לבנדובסקי לא מרוכז. צריך חילופים.

מה ההסבר?

תכין הסבר טוב טוב איך גאבי קשור לכל מה שאתה חושב, כי אני לא רואה שום קשר בינו לבין המשחק. לא המשחק הזה, בכלל, לכדורגל.

כמות הפעמים שארבל מתבלבל בין לבנדובסקי לפדרי איז טו דאם היי!

טוב, כמות הסטירות שבאלדה צריך לחטוף עלתה ל-3.

פאטי במקום באלדה ואנחנו ב 3-0. באלדה שחקן חמוד אבל לא מתאים למערך, לא הגנה לא התקפה. בלגן!!

אההה, אז זה מה שגאבי עושה על המגרש? מציל שער.
הוא לא יסיים את המשחק. או שיוחלף, או שיורחק.

יאמאל הוא השחקן הכי מסוכן שלנו. סוף סוף מוסרים לו.

אני בהלם שבאלדה הפך להיות לסוג של קונצנזוס. מישהו כתב פה ואני מסכים- רע מאוד בהגנה, בינוני בהתקפה. אחרי מגן ימני הייתי מביא מגן שמאלי לפני רכש אחר.

משהו לא עובד בהרכב הזה, ולבנדובסקי גמור. חששתי מזה מאוד בעונה שעברה ואני מרגיש שזה מתממש. שילמנו 45 לשחקן שהיה לו לתת עוד חצי שנה. על הפנים.

עד שויטור מגיע היית נותן הזדמנות לפאטי במרכז ההתקפה.

מה שאני מאוד אוהב בלאמין בינתיים, מעבר לכל השליטה בכדור וזה, זה שהוא לא עושה שטויות. נכון, יכול להיות שהוא מפשל הרבה, והוא גם יפשל הרבה, אבל זה בעיקר בגלל שהוא בן 16, והוא בעמדה שמכריחה את השחקן שמוצב בה להעז ולהמר.
אבל הוא כמעט תמיד לפחות מנסה לעשות את הדבר הנכון. והוא גם מבין ש"הדבר הנכון" זה לא תמיד לנסות להיכנס בכוח לרחבה, ולהראות מה יש לך ברגליים.

שיתנו לפאטי לעלות, לא צריך חילופים בדקה 80 צריך הרגע, לפני הדקה ה 60

דן ספר החוקים של צ’אבי אוסר להחליף לפני דקה 70

וגם אז זה את ראפיניה שיושב עכשיו בבית.

זה מה שאהבתי בזמנו במוריניו. (הדבר היחיד)

עשה חילופים במחצית שדברים לא עבדו, 45 דקות זה מספיק כדי לקלוט שלא עובד לך המערך.

ששששש