כדי ללמד אותן לשחק כדורגל. וזה עבד בשני המקרים, פשוט קלופ שכח מההגנה.
איזה מרגש לראות את אוהדי יובה מריעים כפיים לאינייסטה!
כדורגל מתחילים לבנות מהגנה.
די, נמאס כבר מהגבלת המדינות המיותרת הזאת. בכל מקרה בשלב הבא אין אותה, אז למה?
כמו האילוץ לא להיפגש עם קבוצה מאותו בית - גיוון. אני אוהב את זה. גם לא הייתי רוצה שהספרדיות ידיחו אחת את השנייה מוקדם.
בנוגע לרבע הגמר, השנה יש סיכוי ל5 אנגליות.
באופן אישי, במידה וריאל תגיע לגמר (או תעצר היכנשהו)
הלוואי ותוגרל לאורך השלבים מול יונייטד-פסז-סיטי-ברצלונה. זה נחמד להכניס עוד גביע לארון, אבל מעדיף מפגשים גדולים ודרמות על פני טיול אפרורי. בשביל זה יש את הלה ליגה.
ובנוגע לברצלונה, בכל זאת יש לה הסתברות גבוהה יותר לקבל NOT צ’לסי. הלוואי כמובן שהן יפגשו.
בתים זה דבר אחד, נוקאאוט זה דבר אחר. אין הבדל בין רבע לשמינית. אופ"א מגדילים את הנציגות מכל מדינה? יופי, שיורידו הגבלות.
כבר אמרתי כמה פעמים שאני מעדיף לבטל את הנוקאאוט. שרק 8 קבוצות יעלו משלב הבתים לשני בתים בלבד, מהם יעלו שתי פיינליסטיות. אותו מספר משחקים בנוקאאוט, יותר מתח, פחות זילזול בשלב הבתים הראשון ככה שריאל, יובה, באיירן וצ’לסי לא יסתפקו במקום שני, שיוליך לאירופית.
פאולו פונסקה, המאמן של שחטאר, הבטיח ללבוש מסיכת זורו אם הקבוצה שלו תעפיל לשמינית הגמר באלופות. מפה לשם:
הגרלה מטורפת! למרות המפגשים הישירים עדיין יהיו בוודאות 6-7 חזקות ראויות ברבע. טירוף.
איך אפשר לחכות?!
בנוסף גם אני רואה רק 3.5 עולות בטוחות (סיטי, יונייטד, באיירן, והחצי בשביל ליברפול)
הכי מעורפל שזכור לי לשמינית. נקווה שגם בפועל היא לא תהיה שלב לפרוטוקול. איזה כיף
למען הסדר הטוב:
ריאל מדריד - פסז’
יובנטוס - טוטנהאם
באזל - מנצ’סטר סיטי
פורטו - ליברפול
סביליה - מנצ’סטר יונייטד
שחטאר דונייצק - רומא
באיירן מינכן - באשיקטאש
צ’לסי - ברצלונה
ריאל מול פסז וברסה מול צ’לסי 2 מפגשי ענק. יובה מול טוטנהאם מפגש שקול נוסף. הגרלה טובה יחסית לאנגליות שאמורות לשלוח לרבע לפחות 3 נציגות (ואולי יותר). מעניין.
הקפצה לכבוד המשחק הכי טוב בליגת האלופות העונה.
טוטנהם שלטו אבל לא באמת הגיעו להרבה מצבים טובים. יובה עלו רק בזכות בישול גדול של סמי חדירה וחור עוד יותר גדול בהגנה של טוטנהם.
בתסריט אופטימלי הוגן הנגיחה של קיין בדקה 90 הייתה נכנסת ושולחת את המשחק להארכה.
אבל למי אכפת. משחק פשוט מהנה ומעולה, בחסות הנאיביות של טוטנהם.
אה, ולראות את האטרף אצל הקשישים בהגנה של יובה… מרגש ומעלה חיוך תמיד.
אם אני לא טועה זה היה נבדל, השופט ועוזריו ניצלו מעוד טעות.
מתרגש בשביל בופון.
נכון. גם הפנדל במחצית הראשונה לטובת יובה- בוצע מול העיניים של שופט הרחבה. ממש מול, קרוב, ללא מפריע. הקיום של השופטים המיותרים האלה פשוט לא משנה את כמות הטעויות ברחבה, מעולם לא ראיתי משחק ששופט הרחבה אשכרה מתערב ומתקן שגיאה, ואני שם לב לחוסר התועלת שלהם בהמון משחקים.
או שלוקחים לתפקיד עיוורים, או שנוח להם לא לקחת אחריות על פסיקה שונה מהשופט הראשי.
גם היתה יד גבולית של קיילאני בהתחלת המשחק, מכיון שחוקי היד מאוד מבלבלים אותי בזמן האחרון, אני מקווה שמישהו פה יכול לקבוע עם זה היה פנדל או לא. היה שיפוט רע.
מבחינתי חוק היד לעולם לא יהיה חד משמעי. זו אולי הסיטואציה הכי קשה לשיפוט בכדורגל ונדרש המון שיקול דעת מצד השופט כדי לקבוע אם באמת נעשתה עבירה. שום פרשנות לא תעזור פה.
רק אני ראיתי נבדל של היגוואין לפני שבישל לדיבאלה? מודה שלא ראיתי מזווית מספיק טובה.
חבל על טוטנהאם, מאד רציתי לראות אותם מתקדמים לרבע. הופעה באמת מרשימה. בעולם בלי דניאל לוי הייתי בוזז מהם בערך שליש הרכב לריאל, ואם זיזו הולך אז גם את פוצ’טינו בשמחה. אם יוצאים רגע מהפרספקטיבה הזו - אני ממש מקווה שיצליחו להמשיך את הפרוייקט הנהדר שלהם גם בשנה הבאה.
חיפשתי את זה ביוטיוב וזה התיעוד היחידי שמצאתי ליד של קיילאני 0:40 שניות:
השופט במקרה הזה לפי דעתי צדק , קילאני התחלק ובלי כונה נגע קלות ביד. החלטה נכונה שלו לשם שינוי במשחק.
תסתכל על דייוויס, המגן השמאלי של טוטנהאם. שבר את הנבדל ב-2 מטרים לפחות. טעות חמורה שלו.
מחר הגרלת רבע הגמר. אפשר להתחיל לפנטז
כמו שאני רואה את העניינים, אלו קבוצות האיכות כרגע (גם דירוג פנימי לפי הפייבוריטית):
ברצלונה
מדריד
סיטי
באיירן
יובה
ליברפול
סביליה
רומא
■
אעדיף לשמור על איפוק ברבע למען חצי גמר משוגע, כך שאקווה שארבע הראשונות יקבלו בהתאמה את 4 האחרונות בדרך לחצאי גמר עם בארסה, מדריד, סיטי ובאיירן/יובה.
ובכל מקרה, רק לא סביליה-רומא.
לרומא היה המון מזל בהגרלה. הפעם האחרונה שהאיטלקים צלחו את השמינית, הייתה ב2008 מול ריאל מדריד של פרנאנדו גאגו.