ליגת האלופות 2017/2018

בעיניי, כל עוד לא יוכח אחרת- ריאל מדריד היא הפייבוריטית לזכות בגביע.

ולכן, כי קצת נשבר לי הזין שאתם זוכים כל שנה, אשמח לקלאסיקו ברבע גמר. אני לא חושב שבארסה פייבוריטית במפגש כזה, אבל כן מאמין שזה המאצ’ אפ הכי קשה לריאל.

בנוסף מההיבט של בארסה, אני לא בטוח עד כמה יש לנו יתרון במפגש כפול מול באיירן או סיטי יותר מאשר מול ריאל.

בעיניי, כל עוד לא יוכח אחרת- לריאל מדריד יש בעיה פסיכולוגית מול ברצלונה.

אז נקבל את ברצלונה וזידאן ישלח את קובאצ’יץ לקורס אבטחת אישים. אולי נציג יכולת טובה ואפילו זה יראה כאילו אנחנו שולטים במשחק. ואז מסי.

מסי, זה תמיד מסי.

לריאל בהחלט יש בעיה מנטאלית נגד בארסה. או שאולי זה הפוך ונגד ריאל כל שחקני ברסה נותנים את המשחק של חייהם. או שילוב.
ריאל תמיד באה לקלאסיקו בתחושת נחיתות, לא זוכר מתי מלבד הסופרקאפים בתחילת העונה באנו עם הרגשה טובה לקלאסיקו.
ברסה כדי לנצח קלאסיקו לא בהכרח צריכה להיות טובה מריאל, זה יכול לקרות בכל משחק. ריאל לעומת זאת חייבת להיות הרבה יותר טובה כדי לנצח.

לא במקרה בכל אחת מהזכיות של ריאל קבוצה אחרת כלשהי עשתה בשבילינו את העבודה והדיחה את ברסה

אגב, חוץ מבזכיות של ריאל הזוכה בשנים האחרונות עוברת דרך הקאמפ נואו:

יונייטד 2007-2008 (אפרופו הראיון של סקולס בת’רד המקביל)
אינטר 2009-2010
צ’לסי 2011-2012
באיירן 2012-2013

ב2006-2007 זו היתה הפעם האחרונה בה הזוכה לא היתה הקבוצה שהדיחה את ברצלונה, ריאל מדריד או ברצלונה עצמה!
ליברפול הדיחה את בארסה בשמינית והגיעה לגמר.

תודה @whykds ! התבלבלתי בשנים בגלל זהות המשתתפות בגמר…

מילאן של 2007 לא הדיחה את בארסה או ריאל

הנבלות בתכלת:
אדרסון, ווקר, קומפאני, אוטמנדי, לאפורטה
פרננדיניו, סילבה, דה ברויינה, גונדואן, סאנה
גבריאל חסוס

החלאות באדום:
קריוס, אלכסנדר-ארנולד, לוברן, ואן דייק, רוברסון
הנדרסון, מילנר, אוקסלייד
מאנה, סלאח, פרמיניו

קשה להתעלות על אתמול, אבל המשחק הזה יכול להתפתח לקלאסיקת אלופות. 3 שערים לפחות ויאללה בלאגן.

אוי אוי אוי איזה משחק. עוד חמצית אחת טובה וזה הולך להיות משחק היסטורי. המשחקים בין שתי הקבוצות הללו פשוט תענוג. כשאתה ניטרלי ולא בלחץ מהמשחק זה הופך להיות אורגזמה.
בינתיים אני מרוצה מהתוצאה. יהיה לנו קל יותר להתמודד מול ליברפול מאשר מול הסיטי. אני לא אתנגד לעוד איזה שניים של ליברפול הערב.

כשפפ לא מאמן את מסי אז הוא בגודל טבעי. לא פעם ראשונה שהוא קופא מול המשחק

הוא נוטה להתחכם עם הרכבים ומערכים מטומטמים במשחקי חוץ בליגת האלופות ובמרבית הפעמים הוא גם משלם על כך.

לא הייתי מבטל את כל העונה שלו בגלל המשחק הזה, אבל פפ בהחלט צריך לשבת ולחשוב למה הוא חוטף תבוסות בליגת האלופות שנה אחרי שנה. עכשיו אין לו אפילו את התירוץ שזו ריאל או ברצלונה.

או אתלטיקו…

לא חושב שwhykds התכוון לבטל (אולי אני טועה), הוא עדיין מאמן מצויין ובין ה5 הטובים בעולם, אני נמנע להגיד הטוב ביותר רק כי להשוות בין מאמנים זה משהו די קשה על גבול חסר הפואנטה. אבל התקשורת האנגלית כבר הפכה אותו לישו2. כן, בלי מסי הוא חוזר להראות בגודל טבעי - עוד מאמן טוב.

מה שמצחיק זה שסיטי - ליברפול זו ההתמדדות היחידה שהיא עוד איכשהו פתוחה. אני יודע שליברפול הנוכחית היא לא ליברפול של תחילת העונה, אבל המשימה של סיטי עוד אפשרית בסה״כ.

0-3 לריאל בחוץ
0-3 לליברפול
1-4 לבארסה
1-2 לבאיירן בחוץ

זו שנה שניה ברציפות בה שלב רבע הגמר הניב ניצחונות ברורים (בשנה שעברה, גם חצי הגמר).

סאלאח יכבוש ויחייב את סיטי לכבוש 5 שערים. הסיכויים של סיטי אפסיים, עם כל הכבוד!

זה בדיוק מה שהיא עשתה במשחק האחרון בין הקבוצות באתיחאד :slight_smile:

מה גם שסאלח נפצע הערב, לא בטוח שהוא יהיה כשיר לגומלין.

You’ve got me there :slight_smile:

סיטי השנה יכולה לחזור.יכולה לתפוס יום מושלם כזה. וההגנה של ליברפול הוכיחה כבר שזה אפשרי.
לגבי שאר ההתמודדויות לא הייתי קובר את סביליה כבר, לפרקים לא קצרים היא נראתה טוב מבאיירן שכבשה 2 שערים עם המון מזל.

סימאונה נדרש לפרגן למספרת של רונאלדו ובתשובה שלו תיקל את זידאן. צ’ולו דירג את המספרת משלשום מתחת למספרת של אנצו פרנצ’סקולי מ-86.

אם סביליה לא תובס בגרמניה אני באמת אהיה מופתע,סביליה היא קבוצה ביתית נהדרת אבל היא לא תדגדג את באיירן בגרמניה.