לריאל בהחלט יש בעיה מנטאלית נגד בארסה. או שאולי זה הפוך ונגד ריאל כל שחקני ברסה נותנים את המשחק של חייהם. או שילוב.
ריאל תמיד באה לקלאסיקו בתחושת נחיתות, לא זוכר מתי מלבד הסופרקאפים בתחילת העונה באנו עם הרגשה טובה לקלאסיקו.
ברסה כדי לנצח קלאסיקו לא בהכרח צריכה להיות טובה מריאל, זה יכול לקרות בכל משחק. ריאל לעומת זאת חייבת להיות הרבה יותר טובה כדי לנצח.
לא במקרה בכל אחת מהזכיות של ריאל קבוצה אחרת כלשהי עשתה בשבילינו את העבודה והדיחה את ברסה
אוי אוי אוי איזה משחק. עוד חמצית אחת טובה וזה הולך להיות משחק היסטורי. המשחקים בין שתי הקבוצות הללו פשוט תענוג. כשאתה ניטרלי ולא בלחץ מהמשחק זה הופך להיות אורגזמה.
בינתיים אני מרוצה מהתוצאה. יהיה לנו קל יותר להתמודד מול ליברפול מאשר מול הסיטי. אני לא אתנגד לעוד איזה שניים של ליברפול הערב.
לא הייתי מבטל את כל העונה שלו בגלל המשחק הזה, אבל פפ בהחלט צריך לשבת ולחשוב למה הוא חוטף תבוסות בליגת האלופות שנה אחרי שנה. עכשיו אין לו אפילו את התירוץ שזו ריאל או ברצלונה.
לא חושב שwhykds התכוון לבטל (אולי אני טועה), הוא עדיין מאמן מצויין ובין ה5 הטובים בעולם, אני נמנע להגיד הטוב ביותר רק כי להשוות בין מאמנים זה משהו די קשה על גבול חסר הפואנטה. אבל התקשורת האנגלית כבר הפכה אותו לישו2. כן, בלי מסי הוא חוזר להראות בגודל טבעי - עוד מאמן טוב.
מה שמצחיק זה שסיטי - ליברפול זו ההתמדדות היחידה שהיא עוד איכשהו פתוחה. אני יודע שליברפול הנוכחית היא לא ליברפול של תחילת העונה, אבל המשימה של סיטי עוד אפשרית בסה״כ.
סיטי השנה יכולה לחזור.יכולה לתפוס יום מושלם כזה. וההגנה של ליברפול הוכיחה כבר שזה אפשרי.
לגבי שאר ההתמודדויות לא הייתי קובר את סביליה כבר, לפרקים לא קצרים היא נראתה טוב מבאיירן שכבשה 2 שערים עם המון מזל.