גניבה כזו כבר הרבה זמן לא ראיתי
אבל היה פנדל…
לא ברור לי מה ואסקז ניסה לעשות. לעצור בחזה 4 מטר מהשער?
נו באמת… זה פנדל כמו שאני בטטה אפויה בתנור עם רוזמרין וקורט סוכר חום… אם היינו מדברים על כדורסל אז מילא.
שם עליו שתי ידיים תוך כדי ריצה, מה כבר אפשר לעשות?
היה פנדל. גם דחיפה וגם רגל.
פנדל מוחלט. ברמת ה"מגיע" זה לגמרי של יובה, אבל אי אפשר לעוות את המציאות.
ראיתי רק את המחצית השנייה, אבל אוליבר עם הופעת שיפוט מצויינת. גם האדום לבופון היה מוצדק, עם כל הצער שבדבר. המשחק הזה הוכרע על טעות הגנה ולא טעות שיפוט וטוב שכך.
היה פנדל, אבל נניח ולא: לאיסקו נפסל שער חוקי במחצית הראשונה, אז לקרוא לזה גניבה זה קצת לא הוגן. מה גם שריאל הייתה עדיפה על המגרש והתחושה (שלי לפחות) הייתה שבהארכה היא לוקחת את זה.
מגיע סחטיין ומחמאות ליובנטוס על קאמבק נפלא ואמונה לאורך כל המשחק (בשונה מהמשחק הראשון). כואב הלב על בופון ואני מבין את התסכול שלו. אני לפחות מנסה לנחם את עצמי שהעלייה מוצדקת גם חוקית וגם מבחינת יכולת (היינו עדיפים לאורך כל שני המשחקים), אבל זה הסתיים בטעם רע. מבאס שהייתה שם עבירה, וחבל שואסקס התמהמה ולא פשוט דחק את הכדור לרשת כדי לסיים את זה בטעם טוב.
תאשים את היטלר לקח לי מלא זמן למצוא קישור אז את המחצית הראשונה לא כ"כ הצלחתי לראות. בינתיים אני מחפש ריפליי של הדקה ה93- יש למישהו?
בכלל, כל תקציר יתקבל פה בברכה.
לhttp://footyroom.com/matches/79950408/real-madrid-vs-juventus/review
תקציר
היה פנדל, שאשכרה מנע מצב לכיבוש מחמישה מטרים. גם אם לא נעים לסיים ככה התמודדות אדירה, אזכיר שיובה השוותה מ100 אחוז מתנה תוצרת קוסטה ריקה
סהכ בהינתן שני המשחקים העליה מוצדקת.
רק לפרוטוקול. פלוס זה שהיינו טובים. היה מזל קיצוני, ומשחק פושר של הקישור ודי חלש של ההגנה, אבל גניבת השנה זה בטח לא.
ושחקן שעומד לבעוט בכדור בתיבת החמש - אם מונעים ממנו לבעוט אותו, זה פנדל.
@Dovi תסתכל על זה…
https://twitter.com/MrTomMcDermott/status/984178429665992704?s=19
https://twitter.com/RealMadrid_Vid/status/984186899618295809?s=19
לקרוא לזה גניבה זה גניבת דעת:
- היה פנדל, וזה לא רק אני. נשבע שאני עכשיו בסריקות של האינטרנט ותקצירים, למעט הכותרת ההזוייה בוואלה ספורט ו-2 אוהדי בארסה פה, בכל העולם, כל האתרים, וכל שדרנים השונים ששמעתי עכשיו אומרים אותו הדבר: היה פנדל.
- גם אילו לא היה פנדל, לאיסקו נפסל שער חוקי במחצית הראשונה, אז חדל קשקשת.
- אילולא הפנדל זה לא שיובנטוס הייתה עולה, אלא המשחק היה נכנס להארכה. לאור היכולת על הדשא, סביר מאוד להניח שהתוצאה הייתה זהה גם לולא הפנדל.
בקיצור, גם מי שחושב שלא היה פנדל, לקרוא לזה גניבה זה שקר גס.
שחקן בדקה ה92 רוצה לקבל כדור 2 מטר מהשער כשהוא עומד ומחכה לו… שחקן אחר מגיע מאחור בפיזיות ובבהילות הראויה למאבק מסוג זה והשחקן החולמני נופל\מפיל עצמו.
אולי הביטוי חריף מדי.
האתרים ברחבי העולם לא מרגשים אותי. אני מבטיח לך שאם המוכשל היום היה שחקן ברצלונה כל הרשת היתה מלאה ב׳שופטים של ברצלונה׳ למה?! לאיודע. ככה זה.
אני לגמרי עם ליאור.
בתמונה שהעולתה פה לא הבנתי למה אין נבדל של איסקו.
לא אמרתי שיובה בטוח היתה עולה אבל מכאן ועד להגיש לריאל את המשחק על מגש (אדום לבופון לפני הפנדל) הדרך ארוכה.
יש משהו מצחיק בדיונים כאלה… כולם מתיישרים עם הטיעונים שלהם כשברור שאם זה היה הפוך הם מתיישרים על הטיעונים ההפוכים. אם רק היה פה איזה נסיין עיוור שאפשר להראות לו את הריפליי - אחד שלא היה בכדור הארץ בשעתיים האחרונות ולא מכיר את ריאל מדריד\יובה אבל מבין בכדורגל…
חבר’ה, הכל טוב. אני לא מסכים עם אוהדי ברצלונה אבל בהחלט מבין אותם. כנראה שהייתי מגיב אותו דבר אם המצב היה הפוך. למעשה היינו בצד ההפוך לפני שנה. בטח ובטח עם כל הלחץ של שידורים באינטרנט וכשהתוצאה הנכספת כל כך קרובה.
במצבים כאלה צריך דימיון מודרך. זה לא ריאל-יובה, אלה סתם שתי קבוצות אקראיות שבמקרה הדלקתי את הטלוויזיה ונתקלתי במשחק. השופט שורק בסיטואציה דומה- איך הייתי מגיב? במקרה הזה הייתי מסכים עם השופט אבל לא בלב שלם. כן, וסקאז טיפה עוזר לעצמו וזו לא הייתה כניסה אגרסיבית במיוחד. אבל זו בהחלטה הכשלה שהשופט היה שורק עליה בודאות אם היא בכל מקום אחר על המגרש.
טיפה קיוויתי שרונאלדו יחמיץ כדי למנוע חפירות מיותרות וכי היה לי את הביטחון שנעשה את זה בסוף. ריאל הייתה הקבוצה הטובה יותר ללא ספק, בטח בשבוע שעבר וגם היום למרות התוצאה הדי מופרכת בהתחשב באיך שהמשחק התנהל.
בכל מקרה, גניבה לא הייתה פה, לא שיפוטית ולא ספורטיבית. לא צריך ללכת לקיצוניות עם כל האמוציות שיש ברגעים כאלה.
לי יש עוד טענה לשופט,
שרקת פנדל קריטי בדקה הכי קריטית, נניח שאתה צודק ב100%, תפעיל שיקול דעת ותבין את הקבוצה והשחקנים שנגדם שרקת, תבליג, תזהיר, תוציא צהוב.
אדום ישיר לבופון זה חטא על פשע.