תלוי איך מסתכלים…אחד אחר יכול לטעון שהשחקנים שזידאן קיבל היו בשיאם בעונת הדסימה והתחילו לרדת בכושר עונה לאחר מכן ועם בניטז ממש צנחו, ואז ! ואז בא זידאן, כל אחד והזווית שלו.
וזה אף פעם לא היה או ריאל או ברצלונה, לפני היו גם האיטלקים ששלטו, ואז יונייטד והאוליגרכים ועכשיו השייח’ים, הקבוע היחיד זה שריאל תמיד הייתה שם ותמיד תהיה שם כקבוצה שהכי מושכת שחקני טופ עולמי.
ולא יודע למה אתה מתכוון כשאתה כותב “לפי התזה שלך”…זה לא התזה שלי ! ככה מתנהלת ריאל מדריד מאז ומעולם, ריאל מדריד לא הייתה ולא תהיה חממה לגידול שחקנים צעירים, אתה ואני יכולים להתדיין כאן עוד 200 שנה וריאל תמשיך להיות קבוצת כוכבים שנרכשו בהרבה כסף.
אין לי שום דבר נגד שחקנים צעירים, אני רק מסביר לך איך ריאל מדריד עובדת, ויותר חשוב מזה שאי אפשר לבוא למאמן ריאל מדריד שהוא לא מטפח שחקנים צעירים כי הוא לא נדרש לעשות זאת, ואם יתחיל לעשות זאת סביר להניח שהאוהדים ידרשו את ראשו והוא יפוטר.
ואין שום קשר בין אמבפה, דה-ליכט ופליקס לבין המונח “שחקנים צעירים”, שחקנים צעירים זה שחקנים שאתה קונה במעט כסף בהנחה שאתה יכול להפיק מהם שחקני על בעתיד, וכאלה אגב יש לנו המון בסגל, יותר מדי אפילו.
אמבפה דה-ליכט וכאלה שנרכשים בסכומים מטורפים הם שחקני על מוכחים שבמקרה הם צעירים, פסז’ קנתה אז את אחד החלוצים הטובים בעולם, יובה אחת הקבוצות ההגנתיות הטובות בעולם רכשה את דה-ליכט אחרי שהרגישה שההגנה שלה מתחילה להיחלש, פליקס בא להחליף את גריזמן באתלטיקו, הם לא “שחקנים צעירים”.