אל תשכח שההנהלה שלחה את סאטיין למסור לנו שהוא הרכש של ינואר…
אתה מטעה משה, הרכש של ינואר 2025
עוד שבועיים בחוץ לפי אס.
מדאיג מאוד לקראת נאפולי. לא יהיה לו זמן להיכנס לכושר.
הרכש של ינואר גמר את העונה
פושעי בניית הסגל ובמיוחד מי שאחראי על חלון ינואר -לדין.
אבידל הביתה, ברתומיאו ממזמן.
עצוב מאוד…
לא יודע איך מצליחים לחזור לשחק כדורגל מבחינה מנטלית אחרי מכה שכזו שחוזרת פעם אחר פעם.
באמת שאני מרחם על הילד הזה.
עצוב לי על אבידל אבל אתה צודק. כישלון מוחלט.
טרגדיה ללא ספק בשביל דמבלה , הטרדגיה שלנו זה האפסים בהנהלה שלנו. אין מה להוסיף. עצוב.
קרלס פרז מלקום כל מי שטיפה היה יכול לעזור נמכר בשביל ניימאר ואיזון תקציבי.
ההנהלה של בארסה זרקה הקיץ את מלקום וקוטיניו בשביל לרדוף אחרי ניימאר. בחורף שלחה לרומא את קרלס פרס. הכל בשביל לאזן מספרים.
החוד התקפי עד לסיום העונה:
מסי. (רגישות בשריר)
גריזמן.
אנסו פאטי.
קויאדו.
זהו.
מסתבר שתיאלצו לשנות מערך ל 4 4 2 לא רואה פיתרון אחר, גריזמן יוכל אבל לפרוח במערך כזה.
האמת? הפעם אני לא כועס על דמבלה.
אני די משוכנע שזה או בגלל אי התאמה של אינטנסיביות האימונים למצב הכשירות שלו, או אקסטרה רצון מצידו לחזור לכשירות (טובה מבעבר) בהקדם.
בכל מקרה - מסכים עם הקריאות לשלוח את האחראים הביתה. גם על דמבלה, וגם על המחסור במחליף/ים.
לגריזמן יהיה קשה במערך הזה.
442 גם בתצורה של שני חלוצים יראה אחרת תלוי בתפקודם. עד היום שיחק גריזמן כחלוץ שני מאחורי חלוץ 9 (קוסטה רוב הזמן) ובהנחה שהוא ישחק לצד מסי אז זהו מערך שונה לגמרי שידרוש מגריזמן דברים שונים לגמרי.
בנוסף עקב היותם שמאליים גריזמן ימצא את עצמו באגף שמאל, מה שיקשה על תפקודו אפילו יותר.
עם כל הבעיות, ההרכב הטוב של ברסה צריך להמשיך להיות 433 עם פרטי. כל מערך אחר יגרור בעיות.
מערך 2 חלוצים: חוסר חדות עקב מחסור בחלוץ חוד, בנוסף אין לכם איזה קשר התקפי מאוד על הספסל כך שרק תכניסו קשר שיץמזמז עם הכדור.
מערך 3 בלמים: לא יהיה לכם בלם מחליף. בנוסף לא יודע אם לאלבה יש כוחות לשחק קיצוני במערך כזה.
כך הסתיים הדיון בימים האחרונים לגבי גריזמן והתפקוד שלו. חרא מזל, אין ספק, אבל גם הפעם אפשר למצוא יתרון. סטיין לא יוכל לתפדד את דמבלה באגף שמאל ולתקוע לכם את המשחק. במקום זה, פאטי יוכל לשחק בקביעות באגף שמאל בלי לסובב כל חצי דקה את הראש לכיוון הספסל כדי לבדוק האם הוא מוחלף. הוא יצבור ביטחון וההתקדמות שלו תואץ משמעותית (סטייל ויניסיוס בעונה שעברה).
מדמבלה אני לא ציפיתי מעולם כך שאני לא רואה בפציעה שלו איזה הפסד גדול.
אני לא צוחק, אבל התקשורת בקטלוניה מריצה אותו בתור ה"הרכש של ינואר" אמיתי לגמרי.
אם רק שחקני הספסל של ברצלונה היו עקשנים כמו שחקני היציע שלנו שמסרבים לעזוב גם אחרי שנה של מספר דקות דו ספרתי…
איזו בדיחה. אם זה לא היה כל כך עצוב זה היה ממש מצחיק.
תכלס תכלס? על הזין. מה שבאמת רציתי מהעונה הזו זה להריץ כמה שיותר את הילדים, וכמו שזה נראה כרגע, אין הרבה ברירות חח. אם כבר אז יאאלה תסדרו לי גם פציעה של ראקיטיץ ונריץ את ריקי ואת פאטי בהרכב עד סוף העונה.
בעקיצות ההדדיות עם אוהדי בארסה שעובדים איתי השם הזה ‘טמבלה’ תמיד עלה. לא שמח לאיד אף פעם על פציעה כזו, בטח כשזו פציעה לא קלה וזה עניין שחוזר על עצמו, יש כאן גם אלמנט של חוסר מזל ענק - זה כל הזמן קורה, לו, זה אחרי הפציעה של סוארס, וזה רגע אחרי סגירת חלון ההעברות.
אבל כל ההתנהלות הזו מטופשת מלכתכילה, עצימת העיניים הזו “מסי ייסדר הכל”. פאטי ילד תותח אבל ילד יכול להיפצע לפתע מאובר-מאמץ, סתם להיקלע לחודש רע או לחוסר ביטחון, ואין עוד אופציות מקדימה, בארסה הייתה חייבת איזה ‘9’ שיסחוב אפילו כמחליף עד לסיום העונה כמו סטואני. ואני לא מצליח להבין את הסלחנות והכמיהה הזו לדמבלה, הן מצד הההנהלה והן מצד הקהל בזמן שקוטיניו שלפחות היה כשיר לשחק כדורגל, התאמץ והיה מקצוען, טוב יותר או פחות זו סוגיה אחרת - ספג על ימין ועל שמאל עלבונות ובוז.
דמבלה לא מקצוען, לא ממש מעריך מה זה אומר להיות בברצלונה והוא פצוע כרוני. 63 משחקים הוא החמיץ עד עכשיו, קורה תיגר על גארת’ בייל מה שנקרא ובגילו הוולשי עוד עמד על הרגליים כמה עונות. הוא שחקן פציע, הוא לא כשיר לכדורגל וזה אולי נשמע די רע אבל בקיץ כששווי השוק שלו עוד גבוה - זה הזמן המתאים ביותר להיפרד, סלאמת.
אני חושב שיש הבדל עצום בין בייל לדמבלה. בניגוד לוולשי שבאמת סבל מחוסר מזל, דמבלה פשוט לא מקצוען. וזה מעודד פציעות.
הלילות ללא שינה עם ההתמכרות לסוני, תוסיף לזה גם תזונה שכנראה היא לא הכי נכונה שיש והנה קיבלת שחקן סופר פציע. כמובן שיש גם אלמנט של מזל, אבל בהחלט ניתן לצמצם את השכיחות של הפציעות, כמה פעמים רונאלדו נפצע בקריירה שלו?!?!
כשנשחק ב-4 מפעלים באותה שנה, בלי פגרת קריסמס, אחרי עשרות שנים בלי אליפות וממוצע תארים נמוך בקילומטרים ממה שיש לנו ב-10 פלוס שנים האחרונות - גם אנחנו נוכל “להרשות לעצמנו” לעלות עם הילדים.
האם יש פרצה כלשהי שתאפשר רכש אחרי חלון ההעברות?