פציעות והשעיות 2019-20

כן, אם הפציעה של דמבלה תהיה רשמית כ"סיום עונה", יהיה מותר להחתים שחקן מהליגה הספרדית, או שחקן חופשי, והוא יוכל לשחק רק בליגה הספרדית.

יאללה…שיביאו כבר את סטואני.

עוד לא אבדה תקוותו של ערן זהבי

המקרים שלהם מאוד דומים.
גם על בייל יש לא מעט טענות על מקצוענות:

1. כל סיפור הגולף, זה אולי סוג של בדיחה, אבל רק כי זה כבר מצחיק מרוב שזה עצוב.
  2. הבחור בספרד כבר 6 שנים ולא מדבר ספרדית. אני ב8 חודשים במדינות דוברות ספרדית בדרום אמריקה למדתי ספרדית טובה למדי ללא שום בסיס, וזה עוד כשלכל מדינה יש מבטא משלה וספרדית שונה מעט.

המקרים לא זהים, אך בהחלט דומים.

יש דיווחים שדמבלה זרק זין בקטאר ולא מילא אחרי הוראות הרופאים. לא יודע אם זה אמת, כבר אי אפשר לדעת, יש יותר מדי אינטרסים סביבו.

אני לא כל כך מבין מדוע מדברים על אפשרות החתמת שחקן. סוארז גמר את העונה קודם, ולא חיפשו מחליף כי אין כסף. אז דמבלה נפצע, פתאום יש כסף?
אני גם לא מבין מדוע מכרו את פרז. לפי הדיווחים, בארסה צריכה למכור ב 70 מיליון יורו לפני ה 30 ליוני, מה עוזר ה 11 מיליון של פרז? ההנהלה במודע נשארה עם 4 שחקני התקפה, ועכשיו עוד אחד נפצע.
זה פשוט מטומטם.

התקווה היחידה שלי שהליגה בסין תבוטל בגלל הוירוס ונוכל לשאול שחקנים טובים בכלום כסף משם.

כמובן שכל מה שכתבתי בטל ומבוטל אם מה שכתבת פה נכון.
הבעיה היא שאני כבר לא יודע מה נכון. הבעיה היותר גדולה היא שאני לא יודע אם איכפת לי כבר.

קורונה במסדרונות הקאמפ נואו?

אי אפשר כבר לדעת כלום, ברור שההנהלה עכשיו תנסה להפיל על דמבלה את האחריות. זוכרים את התמונות באימונים שלו שכביכול הוא העלה את מסת השריר והפך לטרזן? :slight_smile:

מי סיפר לעיתונאים שהוא עכשיו רציני ומשקיע והכל? סבתא שלי ז"ל? אז פתאום הוא זרק שם זין?

קראתי במארקה שאם בארסה תקבל אישור להחתמת שחקן, זה חייב להיות מהליגה הספרדית. אז התיקווה הזאת נגוזה.
יש עוד כמה הסברים טכניים. החשוב שבארסה צריכה להחליט תוך חודש.

אם בארסה תרצה להחתים שחקן, כנראה האופציה הטובה ביותר היא סטואני מחירונה. גם שחקן מוכח, וגם בארסה תוכל להשאיל אותו בזול ולהחזיר לחירונה על ידי השאלות חינם בשנה הבאה של שחקנים צעירים שממילא צריכים דקות.
חירונה כרגע במקום השישי בליגה השניה, 5 נקודות מהמקום ה 4 שמוביל לפלייאוף.

או שחקן חופשי, לא בהכרח מהליגה הספרדית.

מבחינתי הוא היה צריך לחתום ממזמן, אבל הלוואי וזה יקרה עכשיו.

יש שחקן חופשי ששווה דיון?

לא מסכים, אני חושב שיש הבדל גדול בין המקרים.
אפשר לבוא לבייל בטענות לגבי ההתנהלות שלו.
ההתגרות בריאל עם הדגל בסיום המשחק של ווילס, העובדה שהוא עדיין לא שולט מסםיק בשפה, שהוא אאוטסיידר שלא מגיע לארוחה המסורתית של הקבוצה בסוף שנה(דווקא השנה הפתיע והגיע)
אבל האיש הוא סופר מקצוען שאולי אפילו העמיס על עצמו יותר מדי מסת שריר. הוא ישן במכון בזמן שדמבלה לא ישן כי הוא משחק בסוני.
אין לי בעיה עם תחביבים, זה לגיטי לחלוטין שלשחקן יש תחביבים ועניינים מעבר לכדורגל.
יש לי בעיה עם לעסוק בתחביב בארבע בבוקר, אני משוכנע שבייל לא משחק גולף בארבע בבוקר.
אגב בייל נתן לכם שנתיים ראשונות נהדרות, דמבלה לא נתן כלום עד עכשיו, פשוט נאדה.
ועוד משהו גם דמבלה לא יודע ספרדית, גם עליו היו טענות שהוא מבודד לחלוטין בחדר ההלבשה והיחיד שהוא בקשר איתו זה אומטיטי(לפני הצטרפותם של לנגלה, טודיבו, גריזמן). יש סרטונים קצרים של ברצלונה ביוטיוב שבהם שואלים את השחקנים שאלות ונותנים להם אתגרים נחמדים. אתה מוזמן לצפות בסרטונים שדמבלה מופיע בהם, הבחור לא חד במיוחד.

אני כתבתי למה המקרים דומים, לא למה בייל גרוע יותר, לכן עניין הספרדית מחזק דווקא את מה שכתבתי וזו גם הסיבה שכתבתי אותו מלכתחילה.

ההבדל היחיד ביניהם הוא עניין התחביבים. לדעתי יש חשיבות גדולה לגיל.
דמבלה הגיע לברסה בגיל 19, אחרי שפרץ בגיל 18, וזו השנה שעניין הסוני פורסם בה.
בייל הגיע לריאל בגיל 24, ופרץ רק בגיל 21 שזה 3 שנים יותר מבוגר ממה שדמבלה היה כשפרץ ו5 שנים אחרי הגיל בו דמבלה עבר בעסקת ענק. הבגרות בגילאים האלה גדלה עם התבגרות האדם.

בייל כנראה מקצוען יותר, אבל בחייאת אתה באמת שלא רואה את הדמיון במקרים? לא אמרתי זהה אמרתי דומה. אין פה חפיפת משולשים אלא רק דמיון משולשים. גם אחד המשולשים הוא שחור אם תרצה להוסיף

ברור שיש דמיון.
שני שחקנים שהגיעו במחירי עתק, על אותה עמדה, עם סגנון די דומה שמתבסס לא מעט על אתלטיות וכוח מתפרץ, ושמרבים מאוד להיפצע.
אני רק טוען שיש גם הבדל גדול, בעוד שבייל באמת סובל מחוסר מזל, דמבלה מעודד את הפציעות האלה ולכן אני לא כ"כ מרחם עליו.

ספר לי איך בדיוק הוא עודד את הפציעה הזאת ד"ר בנגי?

שחקן שבאמת היה מקצוען ובאמת סבל מחוסר מזל משווע ודברים שלא קשורים בו, זה ורמאלן. הוא באמת עשה הכל , עליו באמת ריחמתי. (והוא בכלל היה בלם לא רע). זה דוגמה לשחקן שנפצע הרבה, ולא באשמתו.

אני לא חושב שהפציעה הנוכחית נובעת מחוסר מקצוענות או משהו כזה , זה נראה לי שהחזירו אותו לשחק הרבה יותר מוקדם ממה שהיה צריך. אני לא רופא, אבל באס פירסמו שהוא יעבור ניתוח, אם זה נכון, למה הוא לא עבר ניתוח במקום הטיפולים בקטאר?

דרך אגב, מי שחושב שדמבלה סיים את דרכו בברצלונה, מוזמן לספר לי איזה מועדון ישקיע בו כסף. אולי בחינם או בהשאלה יסכימו לקחת אותו. שלא לדבר שאף מועדון לא יסכים לשלם אפילו חצי מהמשכורת שלו. (מי המקביל של ברתומאו בעולם? אפילו יוניטד לא מספיק פריאירים בשביל זה)

אנחנו לא באמת יכולים לדעת אם זה חוסר מזל, טיפול לקוי, או חוסר משמעת מצד דמבלה. אני, אתה ושאר העולם קוראים את הידיעות האלה שנכתבו על ידי אינטרסנטים עם אג’נדות שונות.
אלה שרוצים להצדיק את הקניה שלו, מדברים על חוסר מזל, ושהפעם הוא באמת השתדל, ישן טוב, אוכל טוב, וכו’ וכו’ .
אלה ששונאים אותו, מדברים על זה שהוא לא למד כלום, הפציעה באשמתו, הוא לא מקשיב למה שהרופאים אומרים, וכו’ וכו’ .
אלא ששונאים את ההנהלה, אבל בעד דמבלה, מדברים על טיפול לקוי, חזרה מוקדמת מדי, שרוצים למכור אותו בשביל לאזן ספרים ולא בגלל משהו אחר, וכו’ וכו’ .

לא אני ולא אתה יכולים להגיד מה אמת ומה לא.

אני מניח שיהיו לא מעט מועדונים שיתעניינו בו אם בארסה תמכור אותו בחצי מחיר. הוא עדיין צעיר, וראשי קבוצות יכולים לחשוב שהפציעות שלו נגרמו בגלל טיפול לקוי וקשיי התבגרות. ב 50 מיליון יחטפו אותו.
גם מסי בתחילת דרכו היה פציע מאוד. אחרי אדריאנו , קראנו לו “רגלי הזכוכית”. מסי התגבר על זה בעקבות טיפול נכון. אולי גם דמבלה יכול.
אני חושש שבארסה תמכור אותו בשביל לאזן את הספרים, ואז יספרו לנו שקרים כדי להצדיק את זה. ואז יביאו את ניימאר ב1.7 ב 200 מיליון כי זאת כבר עונה פיננסית חדשה.

רק בבארסה, שולף מהזכרון - אדריאנו, גאברי, פטריק אנדרסון, פרננדו נבארו, מיליטו, ראפיניה, אוברמארס, מוטה. כולם נפגעו קשות מהפציעות, ולא באשמתם.

בשלב הזה אי אפשר להשוות את המצב שלו למצב הרפואי של מסי שהיה צעיר., ובטח לא בגיל.

איזה מועדון אתה מכיר יסתכן בלקנות אותו בסכום שמתקרב לזה? עלה לנו משהו כמו 120 130 (לא זוכר את המחיר) כמה אתה היית מציע עליו?

בשביל ההקשר:

אני לא זוכר שמסי נפצע בצורה כזאת. אולי זה הגיל שלי ואני טועה. בכל זאת החלפתי איזור חיוג לפני כמה שבועות.

ברשמי עלה 105 + משתנים שמביאים ל 120 (אם אני זוכר נכון).
עם כמות המשחקים שהוא שיחק אצלנו אני בספק אם זה באמת יגיע ל 120.

אני אגב עדיין בצד של המעריצים האופטימיים שמחכים לפריצה :confused:

בקצב הזה יש מצב שגריזמן (שבקניה וההתאמה שלו מאוד הטלתי ספק) יספק קבלות הרבה לפניו :face_with_monocle:

כמות משחקים הוא הספיק כבר. וזכה בשתי אליפויות ושתי גביעים. אז המחיר הגיע ל120. הגוף שלו נזכר להיפצע שהוא הגיע כבר לבונוס :slight_smile:

כתבתי בחצי מחיר. 50-60 מיליון יקנו אותו.

הסטורית פציעות של מסי, תסתכל בדף השני כשהיה צעיר

וואו אתה ממש כועס :flushed: :flushed: :flushed:

אני עדיין לא ד"ר, אולי יום אחד כן אהיה.
אני חושב שיש דברים שמעודדים פציעות, עומס משחקים, מחסור בשינה, תזונה לא נכונה, ובכללי אורח חיים לא ספורטיבי.
אני לא מדבר על הפציעה הספציפית הזאת, אבל אני חושב שמאז שהוא הגיע לבארסה לפחות בחלק מהזמן הוא ניהל אורח חיים לא נכון. כל הטענה שלי היא שייתכן בהחלט שאם הוא היה מתנהל בצורה אחרת הוא היה מצמצם את כמות הפציעות שלו.

ומשהו נוסף לך ולשאר חברי הפורום פה.
לעיתים יותר מדי קרובות לטעמי דעת מיעוט שהיא לא חלק מהרוח הכללית שנושבת פה בפורום זוכה לתגובות די אגרסיביות, לגלגניות, עוקצניות. הדבר אינו מעודד כתיבה, להפך…
גם ככה הפורום פה די גוסס, חבל.