אני לא כועס משום תגובה בפורום באינטרנט, בטח לא אחת שמבקרת את דמבלה, אותו כולנו מסכימים שבארסה חייבת למכור כבר. רק ברתומאו וחבריו עדיין מצליחים בשיטתיות להכעיס אותי
לנושא, האשמת בצורה שלא משתמעת לשתי פנים את דמבלה בכך שהוא ‘מעודד’ את הפציעות של עצמו (ועוד בשונה מבייל לטענתך, עדיין לא מבין למה), אז ציפיתי שיהיה בידך מידע רציני כלשהו להסתמך עליו במקום לזרוק האשמות כאלה לאוויר, שבאופן אישי באמת נמאסו עליי בכתיבה של רבים מהאוהדים. לכן גם קראתי לך דוקטור, אולי אתה יודע משהו שאני לא…
(אבל אם יש תכנון שיהיה בהצלחה בדוקטורט )
מה שאני כן יודע הוא שמהרגע שהגיע, קיקה סטיין לא מפסיק לדבר על כמה התפעל מהמאמץ שמפגין דמבלה ומהתשוקה שלו לחזור ולהוכיח את עצמו, לטענתו עד כדי כך ש"זלגו לו דמעות מלראות את האינטנסיביות והרצון". את זה אפשר להבין גם מדבריהם של כל שאר אנשי הצוות/עמיתים מחדר ההלבשה, והדיווחים האמינים בברצלונה לאורך התקופה האחרונה שסיפרו כמה דמבלה היה נחוש ושוב השקיע בצורה יוצאת דופן בתהליך השיקום שלו.
בינתיים דמבלה לא הפסיק לבכות עקב החדשות שקיבל (אני מאוכזב מהסיטואציה אבל באמת מרחם עליו - ילד בן 22 שהקריירה המבטיחה שלו בינתיים הולכת לפח) וחוסר המזל שהוא סובל ממנו, אבל טוב שיש את פורום הרפואה בו אפשר להטיח האשמות חסרות בסיס, שבעיניי נובעות מטינה כלשהי לשחקן.
וכן, דמבלה איחר לאימון או שניים לפני שנה וחצי, וכן, זה כנראה קרה אחרי שנשאר ער עד מאוחר כמה פעמים בגלל ששיחק פיפא ב-2018. לא אהבתי את זה אבל זה לא הופך אותו לשטן שלא רוצה לשחק כדורגל ומחליט לפצוע את עצמו כבר 3 שנים.
מצטער אם נשמעתי תוקפני, אבל מה שבטוח הוא שדמבלה לא בדיוק הכי ‘פופולרי’ ברוח הנושבת כאן ובכלל בקרב אוהדי בארסה.
לא על דמבלה אני כועס, אני כועס על החלמאים מלמעלה שבנו כל כך על הכשירות שלו אז החליטו למכור שני קיצוניים בקיץ ולא החתימו שחקן התקפה לאחר שרדפו אחרי ניימאר במשך קיץ שלם, וגם אחרי פציעה של סוארס (שמראש היה חייב מחליף בקיץ גם כשהיה כשיר) + הזדמנות שנייה שקיבלו בינואר הם עדיין לא השכילו לעשות זאת, ועוד הוסיפו למכור את הקיצוני היחיד שנשאר להם בספסל אחרי כל זה. פשוט אבסורד.
שורה תחתונה, האחרון שאני מאשים בכל הסיטואציה המתסכלת הזאת שנקלענו אליה הוא דמבלה.