ליגת האלופות 2021/2022 :: בוטל חוק שערי החוץ

עכשיו פפ יטען שגם גריליש בטריליון יורו זה לא מספיק וידרוש מהשייח’ את האלאנד כדי להביא צ’מפיונס…

ריאל גם עלתה לגמר וגם עשתה טובה לליברפול וכתשה את סיטי 120 דקות.

חילופים שלו היו גרועים. אבל בגדול אתה צודק. למרות שההדחות של פפ זה משהו שאי אפשר להתכחש אליהם.

א. זה שלב הנוקאוט מבחינת הנאה וקאמבקים מהטובים שאני זוכר . תענוג. זה יוצא דופן אבל שצריך לפרגן מפרגנים.

ב. בנזמה היה בדיחה של חלק גדול מאוהדי ריאל עד שהוא הגיע למעמד של כדור זהב סופר לגטימי איזה סיפור אדיר יש לו.

ג. ביטול שער החוץ החלטה שהיתה צריכה להתקבל ממזמן וטוב שהתקבלה.

ד. אם אני אוהד ליברפול אני משלים עם ההפסד בגמר.

מסכים שאי אפשר להתכחש לכישלון של פפ והחילופים ההזויים אבל שוב הוא סבל מ2.5 החמצות קשות של השחקנים שלו - גריליש פעמיים (ופודן על אחד הריבאונדים) ופרננדיניו, אבל בסוף זו אחריות שלו.

כדור זהב חובה ! לא לגיטימי.

אוהדי ליברפול לא חושבים כמוך :wink:

אמר שגיא, וצדק - פפ היה חייב להוציא אותו. ברגע שהוא הוציא את רודרי, הוא תקע את המסמר האחרון בארון של הסיטי.

מגיע לו אבל להזכירך מי מחלק את הפרסים האלו. (אני חושב שיגיע לו גם אם הוא יפסיד את הגמר)

כמה נקודות-

אפילו אני צריך להודות, פפ אכזב. הופעה פרווה, משעממת, בלי מחץ. מה זה? כן, ברור, זה הברנבאו, גריליש החטיא מול שער ריק, בסדר לא חדש. אבל 90 דקות הקבוצה שלך משחקת כזה פרווה…אולי באמת בלי מסי אין לו מחץ.
דה ברויינה זה אוברייטד ענק. לא זוכר משחק אחד ענק שלו במאני טיים במפעל הזה.

רונלדו צריך להרים טלפון ולהתחנן לחזור לריאל. ריאל לא צריכה את רונלדו בשביל מהפכים, היא תהיה ווינרית גם עם ילד בן 21 מברזיל. אולי סוף סוף יבינו שזה לא הפורטוגלי, זאת ריאל מדריד. היא תעשה מהפכים גם עם ריאל קסטיליה. הוא פשוט צריך לחזור לרכב על המנטליות של הקבוצה הזאת.

אוהדי ריאל צריכים להעריך את אנצ’לוטי. השורה התחתונה פשוט מוציאה אותם הזויים.

לא הבנתי למה ריאל לא קיבלה פנדל בסוף. במה היד הזאת שונה מהיד במשחק הקודם?

ריאל מדריד במפעל הזה זה כמו ברסה בגביע המלך. היא לוקחת אותו בלי להתכוון בכלל.

קצת לא נעים, אבל גמר לפרוטוקול.

זאת אשמתו של פפ כי מחצית שנייה סיטי עלו כדי להאט את המשחק ולהעביר את הזמן וזה הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות מול ריאל כשהיא בפיגור בברנבאו (באלופות), והחילופים גם משדרים בדיוק את זה - להוציא את מאחרז, ז’סוס, דה בריינה, רודרי, כשהמשחק עוד לא סגור הרמטית זה פשוט טעות שלא מתאימה לרמות האלה. ואם בנזמה לא היה ביום חלש סיטי היו משלמים על זה גם לפני דקה 90.

צמד משחקים מדהים. נהניתי כמעט מכל רגע.
חבל שבליגת האלופות צריך לחכות לרבע גמרים בשביל להנות מכדורגל. אני רוצה כזה כל שבוע כל השנה, או בקיצור סופרליג.

אמרו שיש משהו מיסטי בברנאבאו? אולי, בתור אוהד בארסה אני לא מרגיש את זה.
אבל יש משהו בפפ. כל פעם הוא מודח מול קבוצה פחות טובה בגלל הטעויות שלו עצמו. ממש מוזר. זה כמו הלוזריות המיסטית של PSG.

לא מצאתי אשכול יותר טוב כדי לכתוב על צ’לסי.
הקבוצה נמכרה באופן רשמי, רק צריכים את האישורים. ההודעה הרשמית
מה שמדהים אותי זה הסכומים. 2.9 מיליארד יורו על הקבוצה עצמה, עוד 2 מיליארד יורו התחייבות השקעה ואברמוביץ’ ויתר על 1.5 מיליארד יורו שהמועדון היה חייב לו על כל השנים של השקעות.
בין רגע ממועדון עם חובות אדירים צ’לסי הופכת למועדון ללא חובות ועם מלא כסף ביד.
אני מצפה לקיץ חם מבחינתם.

מה זה אומר מבחינת כל השמועות על השחקנים שלהם?
כלומר כל כריסטנסן, אזפיליקווטה, ג׳יימס וכו…

כתבתי על זה בפורום של בארסה - אני מצפה להמון שמועות עליהם כי עכשיו הדברים באמת יכולים לזוז.
כריסטנסן לא קשור, הוא בכל מקרה שחקן חופשי ב 30 ליוני.

הקניה של צ׳לסי וההתחלה של פרויקט חדש יכולים לשנות משהו ברצונו לעזוב.
מצד שני שחקנים אחרים ששמו ווטו על עזיבה שלהם בגלל המצב כעת אולי יהיו חופשיים ללכת.
קשה לדעת.

זה גם אומר שאולי מועדון נוסף ייכנס לתחרות על שחקנים רבים שמקושרים למועדונים שונים

שתי עבירות מאחורה של ווקר על ויניסיוס שהיו אמורות לזכות אותו באדום לפחות פעם אחת?
או שזה נגד ריאל אין לך בעיה עם זה או שאתה פשוט לא רואה דברים נגד ריאל!?!

כי זה לא עבירות של אדום. אם כבר היית צריך להתלונן על הסטירה של לאפורט למודריץ’, שבצורה ביזארית זיכתה את האחרון בצהוב.

בכל אופן, קאסמירו לאורך שנים מסיים משחקים עם 3-4 עבירות של צהוב, ובמקום לעבור את ראמוס הוא מסיים כל משחק נקי. המשחק הזה היה רק עוד דוגמה למשהו מתמשך.

אתה מבקש מאדם שהוא שונא ריאל מוצהר ואובייקטיביות זה משהו שלא קיים אצלו לענות לך בכנות?

עזוב את 2 העבירות מאחורה שמחייבות 2צהובים ואדום. לא ברור לי איך לא נשרק פנדל על הנגיעת יד.

אני חושב שכמו במקרה סביליה, הטענה היא לא שמה שקרה אחר כך לא קרה, אלא שלפני זה קאסמירו היה צריך להיות מורחק ואז כל השאר כבר לא היה קורה (או רלוונטי).
יש בזה כמובן שאלמנט של צדק, אדום מוקדם לקאסמירו היה גומר את הסיפור (כנראה, עם הקבוצה הזו אין לדעת).

מה שהוא לא לקח בחשבון זה שהיעדר הכרטיס על העבירה הראשונה זה מה שגרם לביצוע השניה. כלומר, אם קאסמירו היה מקבל כרטיס צהוב אז הוא לא היה מבצע את השניה.

העבירה השניה (וגם הראשונה) לא עצרה מצב של שער ולכן הנחה הגיונית היא שהיא לא השפיעה כמעט על המשחק ולכן לטעון שהגיע אדום זה פשוט שגוי בעיני.

בכל מקרה לדעתי לא היה מדובר בתירוץ לגבי המשחק עצמו אלא תלונה כללית לגבי היחס לקאסמירו, ככה שאזכור לגבי מה שהיה אחר כך לא רלוונטי.

השופט הוא לא הסיבה לניצחון של ריאל, אם כבר הוא הציל את סיטי מאדום ללאפורט ואולי אף לווקר (אם כי לדעתי אדום ישיר היה יכול להיות מעט מוגזם, אבל שוב שעם צהוב הוא לא היה מבצע את הכניסה השניה ושם ויניסיוס היה בעמדה של להמשיך עד השער).

בטח שאפשר לדעת. גם אם קורטואה, מודריץ’ ובנזמה היו מקבלים אדום על זה שקסאמירו הפשיט את פודן, ריאל הייתה עולה.

קאסמירו לא טמבל, אם הוא היה מקבל צהוב על העבירה הראשונה הוא לא היה מבצע את השנייה.
ואני לא מבין איך לקאסמירו הגיעו 2 צהובים אבל לווקר לא?

קסמירו וצהובים זה כמו ריאל וליגת האלופות העונה. אתה לא יודע איך הוא לא מקבל אותם, זה אומנות. זאת אומנות של שנים אגב. פיקה כבר הבהיר לו את המצב